МБАЛ Бургас - V

• 58 953
  • 785
  •   1
Отговори
# 675
__Malcho__ , аз първият път отидох ей така без час, то няма навалица, най-много една жена да изчакаш. Оттогава ми дават час за всеки следващ път. Само е хубаво да отидеш най-късно 12:30, 13:00, даже 13 е късно вече.

# 676
Tintina,аз вече бях на отворените врати,повече няма да ходя,та питах за стая с придружител някой ако знае... Thinking

# 677
  • Бургас
Ами звънни на телефона на старшата, може пък да знае? Thinking

# 678
__Malcho__ моля те сподели за кой д-р става въпрос, защото и аз ходя при един а ще раждам при друг, да не се случи и при мен същия проблем

# 679
# 680
__Malcho__ моля те сподели за кой д-р става въпрос, защото и аз ходя при един а ще раждам при друг, да не се случи и при мен същия проблем
Болницата не е в Бургас,затова спокойно!  Peace

# 681
Момичета,много се извинявам,ако се повтарям  bouquetще ми кажете ли как действате-хващат ви болките вземате си багажа и хоп в родилното или предварително си избирате екип?

# 682
Момичета,много се извинявам,ако се повтарям  bouquetще ми кажете ли как действате-хващат ви болките вземате си багажа и хоп в родилното или предварително си избирате екип?
meryyy_84, аз предварително се уговорих с лекаря при когото искам да раждам и когато ми изтекоха водите му звъннах, разбрахме се да дойде когато имам 5-6см разкритие.

# 683
Момичета,много се извинявам,ако се повтарям  bouquetще ми кажете ли как действате-хващат ви болките вземате си багажа и хоп в родилното или предварително си избирате екип?
meryyy_84, аз предварително се уговорих с лекаря при когото искам да раждам и когато ми изтекоха водите му звъннах, разбрахме се да дойде когато имам 5-6см разкритие.
Така,за което се заплаща нали?Предстои ми скоро раждане,но не знам как да действам,този път ме е страх...при първото беше така хванаха ме болките и аиде който се падне не се замислях даже и всичко мина перфектно,дано сега пак имам този късмет...казват,че било студено там?Така ли е?Не познавам и лекарите там освен Душепеев и Миринчев...

# 684
Да аз като раждах избор на лекар струваше 400лв. След като родих мъжът ми дойде да види бебето още като бях на магарето и докторът поискал пари за да почерпят акушерката. Мъжът ми нямал дребни и дал 100лв на доктора, за да ги развали. Докторът дал 40лв на акушерката, а останалите ги запазил за себе си Mr. Green сега мисля, че избор на лекар струва по- малко.

# 685
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Да аз като раждах избор на лекар струваше 400лв. След като родих мъжът ми дойде да види бебето още като бях на магарето и докторът поискал пари за да почерпят акушерката. Мъжът ми нямал дребни и дал 100лв на доктора, за да ги развали. Докторът дал 40лв на акушерката, а останалите ги запазил за себе си Mr. Green сега мисля, че избор на лекар струва по- малко.

Shocked  На касата ли ги платихте тези 400лв.?

Това за 100-те лева ме изуми направо. Гледам, че децата ни са раждани горе-долу по едно и също време. На мен навремето Душепеев ми каза, ако някой ти поиска пари, ще дойдеш да ми кажеш и ще е последното нещо, което ще направи в тази болница  Rolling Eyes 

# 686
Пьрвото си дете когато раждах,аз сьщо си платих!Д-р Ангелов поиска 300 лв. и след като родих излязьл и казал на мьжа ми да даде още 150лв.,че сьм била за няколко шева,но той нямал и сьответно не бях зашита....Но сега стотинка не са ми поискали с второто ми дете,Душепеев явно ги е постреснал Simple Smile

# 687
Пьрвото си дете когато раждах,аз сьщо си платих!Д-р Ангелов поиска 300 лв. и след като родих излязьл и казал на мьжа ми да даде още 150лв.,че сьм била за няколко шева,но той нямал и сьответно не бях зашита....Но сега стотинка не са ми поискали с второто ми дете,Душепеев явно ги е постреснал Simple Smile
Shocked не те зашиха?Ужас,и какво стана после?
Shocked  На касата ли ги платихте тези 400лв.?
Това за 100-те лева ме изуми направо. Гледам, че децата ни са раждани горе-долу по едно и също време. На мен навремето Душепеев ми каза, ако някой ти поиска пари, ще дойдеш да ми кажеш и ще е последното нещо, което ще направи в тази болница  Rolling Eyes  
преди 3 години и на мен Душепеев ми беше казал същото.

# 688
Здрасти, мацки!
Нахлувам само да попитам има ли промяна в дните на отворени врати - всяка сряда от 13ч ли са още?
И ако може някоя от вас, която ги е посетила наскоро да сподели впечатления как протичат нещата!
Мен събитието ме очаква чак през юни и вероятно ще пропусна грипозните месеци и на пролет чак ще посетя, но все пак да си имам прясно инфо  Simple Smile

# 689
Отворени врати-сряда от 13.00ч. Не съм ходила на ОВ,ходих онзи ден на тонове. Не мога да ти дам прясно инфо кое как е. Peace Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт