МБАЛ Бургас - V

• 58 910
  • 785
  •   1
Отговори
# 765
Аз съм си приготвила бодита и гащиризончета. Нещо не ги долюбвам тези ританки и камизолки. Дано не ми мрънкат... Peace

# 766
Камизолките според мен са супер неудобни за обличане. Вземете си бодита, по възможност които се разкопчават отпред от горе до долу. Най-удобни са за първите дни, когато майката се чувства неуверена и се страхува да не "счупи" нещо на бебето.  Peace Ританките също са удобни. Но ако слагаш камизолки или блузки някакви, кръстчето може да се оголва. За това аз съветвам за боди и  отгоре каквото ви е на сърце.

# 767
Камизолките според мен са супер неудобни за обличане. Вземете си бодита, по възможност които се разкопчават отпред от горе до долу. Най-удобни са за първите дни, когато майката се чувства неуверена и се страхува да не "счупи" нещо на бебето.  Peace Ританките също са удобни. Но ако слагаш камизолки или блузки някакви, кръстчето може да се оголва. За това аз съветвам за боди и  отгоре каквото ви е на сърце.
Peaceне се сетих за тия бодита и отгоре жилетка примерно newsm78

# 768
Ами аз ще взема малко камизолки и ританки,и няколко бодита и гащеризончета,за да видя кое ще ми е по-удобно и на мен.За бодитата знам,че не мрънкат,просто не ги закопчавали. Thinking

А вие шапки и ръкавички носехте ли?

П.П. Няма ли нова тема вече? newsm78

# 769
Мами имам един въпрос,може да ви се стори глупав...За бебо са нужни казахме ританки и камизолки.Само по камизолка няма ли да му е студено? newsm78Скоро родилите мами как обличахте бебо?

Обличах го с боди с дълъг ръкав, ританки и блузка или с гащеризонче. Слагах и чорапки.

# 770
# 771
# 772
  • Бургас
Вземете си бодита, по възможност които се разкопчават отпред от горе до долу.

Аз такива си носех. Камизолките също не ги обичам и не взех. Носех бодита, ританки, гащеризончета и чорапки. Шапки и ръкавички също носех, но не ги слагах. И лигавници носех, но тя не се плюеше много и не се наложи да ги слагам. Носех и пелени (от тези бархетните), за да подлагам под главата, ако се наплюе и да изолирам от моите дрехи, като я взимах за кърмене.
Бодитата ги закопчаваха, но тъй като аз я преобличах и сменях памперса сама, акушерките много нямаха работа при нас Simple Smile

Im So Excited , ти да не участва в ритуала? Айде, чакаме те с новини!

# 773
  • До морето :)
Честит празник на всички доктори. Най-вече на д-р Добрева, д-р Миринчев и д-р Кироваков.

# 774

Im So Excited , ти да не участва в ритуала? Айде, чакаме те с новини!

Ами не. Той, доктора, вчера на прегледа ме заплаши, че ако раждам днес, ще ме хвърли плячка на журналистите и аз стискам здраво кълки, сега вече леко отпуснах. Joy Joy Joy

Много си ми полезна с постовете си. Не съм забравила и за онова нещо, но не му е дошъл още реда. 

# 775
  • До морето :)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761077.new#new Нова тема
Как да информирам, да заключат тази тема?

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 21:34 от Лече-Буболече

# 776
Здравейте мами,искам да попитам, понеже искам да раждам в МБАЛ но не ми е водена там консултацията,ще си избера доктор(екип) но все още не е ясно дали секцио или нормално ще е раждането,та ако се окаже планово секциоо освен доктора плащам ли и операцията ?

# 777
а ти защо с екип искаш да раждаш? ако искаш да раждаш там с екип първо отиваш при доктора и се прехвърляш при него.колкото по-рано толкова по-добре,за да знае как протича бременността ти.после като стане време да раждаш ако си секцио ти насрочва ден по-твое желание да родиш.за доктора и екип  отделно плащаш,другите неща отделно се заплащат.предполагам че е така.аз раждах там,но нормално

# 778
  • Бургас
За секцио с избор на екип се заплаща 550, нормално е 350(или нещо подобно). Друго не се плаща

# 779
Ами защото ми се иска да раждам точно при Душепеев, бях говорила с него не ми каза нищо за прехвърляне,след 2дни имам среща пак с него , ще видим какво ще каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт