VIP АГ Варна - 3

• 114 880
  • 785
  •   1
Отговори
# 135
 svetl@,благодаря!Сайта им тази сутрин нещо се беше скапал,на сега видях списък на лекарите и съответно телефоните за връзка с тях...въпроса е кой ще ми води жк то newsm78

# 136
  • UK
svetl@,благодаря!Сайта им тази сутрин нещо се беше скапал,на сега видях списък на лекарите и съответно телефоните за връзка с тях...въпроса е кой ще ми води жк то newsm78

Трябва да си избереш друг лекар Peace

# 137
  • Варна

Някой по здравна каса можеш да избереш колкото да ти пуска рутинните изследвания, а при Николов също да си ходиш, но да си плащаш. Аз бях така успоредно. В градска болница има АГ, както и във всички поликлиники /можеш да избереш някой, който ти е близо, МЦ Олимед, Петинка Цветкова. Въпроса е дали искаш на ЖК да се доверяваш на 100% да ти следят бремеността или на др Николов. Аз моята ЖК я използвах само да ми пускат изследвания и болнични, за съвети и друго - не.

# 138
  • UK

Някой по здравна каса можеш да избереш колкото да ти пуска рутинните изследвания, а при Николов също да си ходиш, но да си плащаш. Аз бях така успоредно. В градска болница има АГ, както и във всички поликлиники /можеш да избереш някой, който ти е близо, МЦ Олимед, Петинка Цветкова. Въпроса е дали искаш на ЖК да се доверяваш на 100% да ти следят бремеността или на др Николов. Аз моята ЖК я използвах само да ми пускат изследвания и болнични, за съвети и друго - не.
По същият начин съм и аз с тази разлика, че съм си избрала д-р Иван Танев от АГ Peace

# 139
ДАН мога да ти дам телефон на д-р Николов ако все още не си намерила. Пиши ми на лични.

# 140
Аз мога да споделя впечатления от Вип етажа. Родих преди 3 месеца и половина секцио при Иван Танев. Като цяло доктора е печен, в операционната беше спек, но всичко минава мн бързо. Акушерката беше голям шемет мисля че се казва Надя - една пълничка жена с къса коса. Мн ми помогна със съвети и за кърмене и къпане на бебчо, въобще готина! В реанимация лежах с още едно момиче, чието секцио бе след моето - с нея сме си дружки и до днес. Условията на етажа са прилични, в сравнение с цялата сграда санитарките само много дразнят - по време на  целия престой си говориха само за заплати, за храна, това кой какво ги почерпил и им занесъл като го изписвали и нареждаха колегите си от другата смяна. Ама това беше само докато бях в реанимация след като ми донесаха бебка въобще не съм им обърнала грам внимание ! Бях погълната от любимото същество. Истина е това за хлебарките - аз видях само две докато бях там, възможно е да е било в размножителния им период...Всичко на всичко платихме 1000 лв, без да включвам почерпките за доктора, акушерката и санитарките. Това е, ако имате въпроси насреща съм  Wink

# 141
Здравейте искам да попитам дали има някоя мама която е раждала в АГ при ДР Танев нормално?Чакам бебка началото на декември и досега ходих при Петинка Цветкова,но тя  поне засега има прекъснати права да изражда и затова се пренасочих при Танев-получих добри отзеви само за него.Ходих края на септември на видеозон при него и да говоря че искам да раждам при него но ми се стори че предпочита секциото-а аз не!затова ако има мама нормално родила при този доктор моля да пише  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 15:11 от juls89

# 142
  • Варна
По последна информация др Танев май операции само прави. Георгиев е чудесен вариянт за нормално раждане Simple Smile

# 143
  • UK
По последна информация др Танев май операции само прави. Георгиев е чудесен вариянт за нормално раждане Simple Smile

Ами не  е много ясно, защото миналия четвъртък, като ходих при него на преглед, той се позабави малко, т.к е имал раждане (естествено) и в един момент се качи да види, как върви Crazy
най-добре е, да се говори директно с него Peace

# 144
Аз говорих с др Танев,той каза че повечето мами предпочитали секцио което аз немога да разбера секциото не се ли прави тогава когато е наложително??Не трябва ли докторите да препоръчват нормалното раждане вместо секцио ConfusedНо др Танев не ми е отказа за нормално каза просто че често пътува и явно затова предпочита планувано раждане,каза че ако го няма точно тогава ще ме остави в сигурни ръце.И все пак ако има скоро родили мами нормално при Танев моля пишете мнения!

# 145
Записвам се да следя темата. Някой знае ли кой доктори израждат на 7-мия етаж?

# 146
Момичета а на вас дадоха ли ви списък с необходимите неща за болницата,за бебето и вас Thinking

# 147
  • UK
Момичета а на вас дадоха ли ви списък с необходимите неща за болницата,за бебето и вас Thinking

А кой трябва да го даде?

Някъде по-напред из темата четох, че няма такъв списък специално за Вип-а, единствено искали памперси и мокри кърпички за бебенцата Crazy

# 148
  • Варна
За Вип-а няма списък, за другите етажи има и се взема от приемния кабинет на 1-я етаж. За Випа искат памперси и мокри кърпи за бебето. За майката-нощници, чехли и тоалетни принадлежности.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт