VIP АГ Варна - 3

• 114 909
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Благодаря на kokona20 за отговорите !

Вие при доктор Танев ли бяхте, мисля че напред в темата така бяхте писали ? Защото и аз съм за него.

Топло ли е сега много в АГ -то? Питам заради нощниците за майките и дрешките за бебето. Предния път родих март месец, вън беше зима още, но вътре не се дишаше.

Желая скорошно изписване на малката принцеса и Честито - да са ви живи, здрави и послушни !

bouquet

Да, при д-р Танев, но и д-р Георгиев беше на секциото в екипа!

Топло е, спират за час-два парното вечер, но като цяло е топло доста Wink Ние не сме ползвали дрешки там, т.к сме мънинки ни повиваха и се чувстваме прекрасно повити и досега
Mr. Green

# 166
 На отворените врати влиза ли се в родилна и предродилна зала?Много ми е интересно и смятам да отида.

# 167
Ако са свободни мисля, че само на вип-а ги показват Simple Smile

# 168
Здравейте, мили мами Simple Smile

Скоро ми предстои да раждам в АГ на ВИП етажа и искам да Ви попитам дали е възможно присъствие на таткото? То влиза ли в цената или допълнително се заплаща?

Благодаря Ви предварително! Simple Smile Надявам се всичко да е наред и скоро да споделя с Вас пресни впечатления от етажа Simple Smile

# 169
До преди година се заплащаше 80лв ако иска да присъства на раждането.  Peace

# 170
  • Варна
Здравейте, мили мами Simple Smile

Скоро ми предстои да раждам в АГ на ВИП етажа и искам да Ви попитам дали е възможно присъствие на таткото? То влиза ли в цената или допълнително се заплаща?

Благодаря Ви предварително! Simple Smile Надявам се всичко да е наред и скоро да споделя с Вас пресни впечатления от етажа Simple Smile

За нормално - не се заплаща, поне при мои приятелки раждали наскоро и при сестра ми.
За секцио - незнам, аз раждах така, но мъжа ми чакаше пред операционната.
Успех Simple Smile

# 171
Секцио не разрешават в операционната,татковците чакат в манипулационния кабинет където оправят бебетата.За нормално разрешават на ВИП етажа и не се заплаща допълнително.Успех Simple Smile

# 172
Стана ми интересно при кой доктор раждаха, че не си плащаха? Защото се плаща по принцип когато бащата присъства на раждането било то на Вип етажа или само с избор на екип, дори и в сайта им го пише.. http://www.agvarna.com/price_1.html

# 173
  • Варна
Стана ми интересно при кой доктор раждаха, че не си плащаха? Защото се плаща по принцип когато бащата присъства на раждането било то на Вип етажа или само с избор на екип, дори и в сайта им го пише.. http://www.agvarna.com/price_1.html

Скрит текст:
[/Георгиев! Сестра ми като ражда и аз присъствах  :peace:spoiler]

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:14 от svetl@

# 174
На отворените врати не пускат да се влиза нито в родилна зала, още по малко пък в операционната, все пак там всичко е стерилно! Иначе ако няма раждане в момента, може да ви позволят да надникнете в родилна зала, но то няма много за гледане, един родилен стол и АГ атрибути.

За присъствие на таткото се заплаща но не съм сигурна в сумата, за секцио не си правят експерименти и не пускат таткото, според мен така е правилно. Това е операция и никак не е приятно да гледаш жена си в това състояние. Акушерката каза, че веднъж се е наложило да свестяват един баща след като е решил да гледа и вече не допускат такова нещо.

Аз сега гледах цените на сайта, че една приятелка ще ражда скоро и гледам, че са ги вдигнали.  newsm78 Секциото вече е 1110 лева. - http://www.agvarna.com/price_ekip.html

# 175
  • Варна
записвам се и аз за темата Simple Smile Спорен ден на всички Мами  preggo

# 176
Здравейте аз родих моята принцеса на 9 декември 2013 при Др-Танев нормално,предния ден доктора ми даде хапче което пих през 6 часа за да предизвикаме разкритие понеже беба не искаше да излиза,на сутринта 10 часа ме приеха с разкритие включиха ми система и така самото раждане продължи чак до 16;20 когато излезе бебка.За Танев мога да напиша много наистина невероятен доктор спокоен и при самите контракции ми помагаше бебка да излезе по бързо.Акушерки бяха Румяна и Таня и за тях само добро HugСлед като се роди малката в родилната зала стояхме с нея 2 часа след което качиха нея преди мен даже в стаята.Бяхме на 5 етаж условията са съвсем нормални ,е в тоалетнаат се намираше по някоя хлебарка  Laughingа топлата вода беше рядкост но наистина е много горещо и препоръчвам на бъдещите майки да си взимат ношници с къс ръкав.Моя Приятелка роди на вип етажа и ми каза като идва да ме види че няма никаква разлика в стаите и на випа имало гадинки и вода топла нямало Confused

# 177
  • UK
Здравейте аз родих моята принцеса на 9 декември 2013 при Др-Танев нормално,предния ден доктора ми даде хапче което пих през 6 часа за да предизвикаме разкритие понеже беба не искаше да излиза,на сутринта 10 часа ме приеха с разкритие включиха ми система и така самото раждане продължи чак до 16;20 когато излезе бебка.За Танев мога да напиша много наистина невероятен доктор спокоен и при самите контракции ми помагаше бебка да излезе по бързо.Акушерки бяха Румяна и Таня и за тях само добро HugСлед като се роди малката в родилната зала стояхме с нея 2 часа след което качиха нея преди мен даже в стаята.Бяхме на 5 етаж условията са съвсем нормални ,е в тоалетнаат се намираше по някоя хлебарка  Laughingа топлата вода беше рядкост но наистина е много горещо и препоръчвам на бъдещите майки да си взимат ношници с къс ръкав.Моя Приятелка роди на вип етажа и ми каза като идва да ме види че няма никаква разлика в стаите и на випа имало гадинки и вода топла нямало Confused

А аз родих на ВИП етажа само, че на 22 Декември има си хлебарки- да(аз засякох при 6 дневния ми престой ЦЕЛИ 2, но топла вода, също си има!

# 178
Топла вода има , но трябва да се изчака и тогава тръгва

# 179
Здравейте, момичета. Имам киста на яйчник и съм насочена за лапароскопия в АГ.
Някакви впечатления?Всеки съвет ще ми бъде от полза.Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт