Евтините неща, от които сме доволни - 16

• 91 099
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
за да не е просто запис се сетих за спиралите за ежедневна употреба, доволна съм от тази
за цената си е екстра , но трябва да и се даде време когато я купих не ми хареса, сега ми ги подрежда добре
И аз мисля да я пробвам, дано да ми хареса
Взех си я, много ми харесва!  Wink

# 61
  • Стара Загора
Някой използвал ли е тези парфюмчета? Трайни ли са?
Скрит текст:

# 62
  • Варна

Вече се похвалих с крем за лице Биотен, още след втората седмица ползване има видим резултат - "пачият ми крак" е почти невидим, доволна  Flutter

може ли да споделиш кой е точно крема на Биотен?
Разбира се - кремът е този с лилава капачка, за възраст 35-45 години (аз съм на 35), със SPF 15 и екстракт от нар и омега-комплекс, за нормална/комбинирана кожа го дават. Моята е комбинирана, като през студения период са ми доста сухи бузите, брадичката и челото. Малко му е силна миризмата на този крем, но аз свикнах, а и се чувствам много добре с него.
 Като предупреждение само да кажа, че на майка ми взе да й пари на очите, но тя се намаза обилно навсякъде+клепачите, освен това страда от сухота в очите.

# 63
  • В полите на Витоша :)
Тези гланцове са най-трайните,които съм ползвала.В Карфур са 3 и нещо,аз оттам си ги взимам,от щендера на Голдън Роуз.

Тази вечер ходихме до Карфур и специално отидох да проверя за тези гланцове, цената им е 4,69 лв.

# 64
Здравейте, момичета!
Влизам, за да похваля автоматичните моливи за очи на Катрис. Изключително меки и удобни за нанасяне са.  Приятно ме изненада и гланцът за устни Lip appeal на същата марка- овлажнява усните като балсам дори и след като почти съм го изяла  Flutter , а цветовете са супер. Моят е Little red dress, но утре ще купя някой не толкова ярък за ежедневието.   А и да не забравя най-важното- благодарение на информацията от Pantera666 току-що минах през Beauty zone  и забърсах два броя балсам за устни I love... с малина и с манго. Малко е неудобно, че трябва да се нанасят с пръст или с четка, но като изключим това са направо разкошни!

ПП. Извинявам се за дългия пост  Embarassed

# 65
Изключително доволна съм от този крем
Скрит текст:
Купих го на шега, цената му е под 3 лева. Кожата ми е смесена, доста бурно реагира на някои съставки в кремовете (не знам кои точно, но от определени кремове се зачервявам и изприщвам), затова подхождам внимателно и първо тествам върху малък участък. Този крем ми подейства чудесно- без запушване на порите, без чувство за опъване на кожата, без зачервяване. Купувам вече трета опаковка. Препоръчвам го!
За разлика от този, обаче, другите от серията- с невен и лайм, мисля че бяха, на мен не ми действат добре  Peace

# 66
  • София
Знам, че сме ги коментирали преди - новите лакове на ГР - взех си 2 цвята + гел топ и съм много доволна, сякаш съм с гел!  Flutter Т.к. слагам няколко слоя, си ми издържа маникюра пак спокойно по седмица, но забелязвам, че слоя лак (под гел топа) се пука /цепи/, не знам от студеното време ли, от това, че се къпя с гореща вода (май по-скоро това). Взех си ги от Благоевград като бях на очни за по 1.85лв., тук при нас в квартала са 4лв., в Нисеа-та на пазара в Ив. Вазов по 2.60. Как може такава надценка, повече от двойно! ooooh!

# 67
  • Стара Загора
Ехе... чак 4 лв  Shocked На щандове на Golden rose съм ги виждала по 2.50лв, а там нещата ги продават по-скъпо. В Карфур са по 1,90лв. Аз си взех един - цената му беше 2лв или 2.10лв. и топ лака за 2.30лв. някъде.  Само веднъж съм си слага от лака, само един пласт и без топ лак отгоре и не се задържа много върху ноктите ми. Гел топ лака все още не съм го ползвала.

# 68
Знам, че сме ги коментирали преди - новите лакове на ГР - взех си 2 цвята + гел топ и съм много доволна, сякаш съм с гел!  Flutter Т.к. слагам няколко слоя, си ми издържа маникюра пак спокойно по седмица, но забелязвам, че слоя лак (под гел топа) се пука /цепи/, не знам от студеното време ли, от това, че се къпя с гореща вода (май по-скоро това). Взех си ги от Благоевград като бях на очни за по 1.85лв., тук при нас в квартала са 4лв., в Нисеа-та на пазара в Ив. Вазов по 2.60. Как може такава надценка, повече от двойно! ooooh!
Тука повечето козметични магазини поддържат по-ниски цени, смятам, че е заради студентите. За това и го харесах този град. Година и половина живея в него, и сега не мога да си представя да си пазарувам от другаде.  Laughing
Една четворка на Флормар си я взех от тук за 3,50лв, а другаде я гледах за 7,50. ГР Jolly Jewels ми излизат 3 и 30, а в Лили - 4,70. Егати разликите Grinning

# 69
  • Deutschland
Ally каза ГР Jolly Jewels и се сетих да питам. Издръжливи ли са, имат ли блясък и изобщо заслужават ли си?

# 70
Зависи относно издръжливостта - на мен ми седят няколко дни, една приятелка - седмица без проблем. Лакирани сме с еднакви основи и прочие.  Peace А за бляскави - отвсякъде лъщят, но го няма онзи огледален блясък, ако не се сложи топ лак.  Wink

# 71
В списъка на първа страница не го видях и искам да добавя ето този лосион на Арома, страхотен е

# 72
В списъка на първа страница не го видях и искам да добавя ето този лосион на Арома, страхотен е

Цялата им линия лосиони за тяло е много хубава. Вкъщи сме ползвали с майка Арома с боровнки и още един, но не помня кой. Thinking Определено останахме доволни и двете. Simple Smile

# 73
  • София
Напоследък не мога да си харесам червило на по-нормална цена. Sad  Взех си на ГР, но не ми хареса- сухо, твърдо. Ползвах доскоро OPI. Много ми хареса като качество и трайност, но 20лв са ми множко за червилце. Препоръчайте ми, моля!  Grinning

# 74
Искам да попитам, някой да ме ориентира къде в Пловдив се продава на Farmona душ пилинга с капучино и тирамису - http://beautycosmetic.biz/farmona-farmona-sweet-secret-dush-pili … ac3f2776eaed987bb, aко може да е в по-централен район Mr. Green Mr. Green? Много го търся, но все удрям на камък.....

Общи условия

Активация на акаунт