От нея очаквам всичко
И аз, и аз. Очаквам неочакваното от Зейнеп.
Тук подслушват, чупят яйца и плюят по вратите.
Ако ще забелязваме всички кусури на ориенталщината , която сме избрали да гледаме, нека го правим, така че да не проупскаме ни един напън на героите да блеснат със завидните си умения в тая посока.
момента с трогването на Кузей, най-вероятно сълзите му, го бях изпуснала. Сега вече предполагам, че писмото на Демет може да го трогне по този начин. И ние ще си поплачем с него.
момента с трогването на Кузей, най-вероятно сълзите му, го бях изпуснала. Сега вече предполагам, че писмото на Демет може да го трогне по този начин. И ние ще си поплачем с него. 
Ако ще забелязваме всички кусури на ориенталщината , която сме избрали да гледаме, нека го правим, така че да не проупскаме ни един напън на героите да блеснат със завидните си умения в тая посока. 
Не може да се слага знак на равенство между простотиите на Дж и Зейнеп.Чупенето на яйца е различно от подслушването, нахалството, подигравките,интригантството, лъжите и злобата на Джемрето. Това си е по принцип ясно заявена позиция.Нищо подмолно няма в случая. Джемрето определено е много проста. И Зейнеп нададе слух, когато Джемрето намекна за нея в разговора си с Гюней. Много хора биха реагирали така. Искат да разберат какво се говори зад гърба им. Не е само ориенталщина. И това е начин да се оправдаят простотиите на Джемре, щото видите ли, всички са един дол дренки. Не е точно така.
Да не би да поиска от Баръш да си прибере Джемрето.
Един вид да ги сдобри.
Ами, да. Нали му е сестра. И той така и не чу нейните обяснения. А, дано да миряса най-сетне.Препоръчани теми