Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 831
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
За инцидента с асансьора и аз го предположих, защото Гюней разбра, че Бурак знае повече от необходимото.

Сега се замислих и за това, което знае Зейнеп - защо ни показаха как тайно влиза в кабинета на Ебру, а все още не са дали отражението на този момент? Явно има какво да каже момичето.

Фенче,  Heart Eyes съгласна съм с теб. Макар че Кузей ме ядоса с тази си постъпка ( въпреки факта, че и аз бих направила абсолютно същото ), защото в последните няколко месеца Шереф беше до него във всеки един момент, а сега го преби и то не един път, ами два пъти.  Peace

# 676
  • Пловдив
Пирожка, много ми харесва цитатът в подписа ти!  Heart Eyes  bouquet

Това са думи на покойния Стив Джобс, лека му пръст, гениален е бил в много отношения!
Когато ги прочетох, също се впечатлих и си ги сложих, за да ме подсещат за някой неща!

# 677
  • Пловдив
На Бурак много му се насъбра. Не мога да разбера само защо го намесват в убийството на Ферат ?!Тук нещо не ми се връзва. newsm78

# 678
  • Пловдив
queen_fenka напълно съм съгласна с думите ти! Джемре най-добре го познава, затова знаеше, че ще го намери не къде да е, а на гроба на Али.  И го приема такъв, какъвто и и много добре умее да се справя с неговия нрав!

allisas73 аз харесвам много Баръш (с тия трапчинки)! Той е представен в смесена светлина - ту положителен, ту отрицателен.

Виж, случаят Зейнеп не е такъв newsm11. Когато се появи тази героиня бях очарована от нея и мислех, че филма ще тръгне в нейна полза. Жалко, откакто й боядисаха косата (защо бе хора го загрозихте това момиче smile3515)  и нрава и се почерни сякаш!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 15:18 от Пирожка

# 679
# 680
Кралицата  Heart Eyes ами аз мисля, че беше решил да разговаря с Шереф, но когато видя, че онзи е прибрал и Симай при себе си...направо се взриви. Смятам, че Шереф трябваше да сподели с него за Симай, особено след като Кузей го беше предупредил, че ако още веднъж скрие нещо от него вече няма да му има доверие.
Добро утро  Hug и аз го забелязах това - ами крайно време е да се разбере кой в края на краищата уби Фърат...
Пирожка  newsm10

Терзи  Heart Eyes незаменима си...
Защо си мисля, че анонимното писмо до Баръш ще е от Зейнеп newsm78 Тя си пада по такива анонимни доноси hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 15:24 от queen_fenka

# 681

Къванч искал да се помири с изгубената любов. Доколкото разбирам, отишъл в Холандия, където Азра е заминала при семейството си. Очаква се те да присъстват на премиерата на *Сънят на пеперудата*, който ще се прожектира днес.

# 682
Фенче, съгласна съм с всяка дума от постинга ти.
Никак не харесвам импулсивни, невъздържани хора, аз самата съм такъв огнен знак.
Много пъти и на мен ми прощават някоя по-остра дума, защото казват , че имам добро сърце  Wink
Но това си е Кузей. Разбира се, единствено Джемре го разбира и приема такъв, какъвто е. Зейнеп тръгна да го променя още в първи сезон. Привърженичките й  веднага ще скочат, че с нея Кузей е щял да има някакво развитие и промяна, докато с Джемре, която си го приема такъв, какъвто е, ще си стои груб и недодялан. Да , ама да обичаш, означава точно това-да приемаш другия такъв, какъвто е. Което не означава, че няма да има промяна, само че няма да е под натиск и след мачкане на собственото аз.

Пирожка, да видим тогава какви ще ги свърши Баръш.  Simple Smile С тези трапчинки, много живи очи, гъвкава походка, богата мимика, той е много добър актьор. И образът му е интересен , убедена съм, че той самият, понеже е много добър, прави този образ толкова реален, жив.

# 683
  • Тук някъде.....
Ох, хич не харесвам Баръш като мъж /даже и рима има на български  Mr. Green/, много са му изпъкнали очите, а като е ядосан пък съвсем. Ама това няма значение, щом вие го харесвате, Алиска, и Пирожка!  Heart Eyes Аз просто се надявам да проумее, че не е това начинът да се действа, както и се надявам Джемре да му се извини за постъпките си. Не зная дали ще го направят възможно, защото заради компаса Джемре му е доста бясна. А пък това беше съвсем детинско от страна на Баръш  Laughing Не го дадоха да излиза от затвора Кузей и си мисля....дали изненадата няма да е нов компас? Или пък, ако излезе, да отиде да си й вземе стария? Какво мислите? На снимките Джемре е определено с компас, а пък, в добрите намерения на Баръш, ми е трудно да повярвам.

# 684

Къванч искал да се помири с изгубената любов. Доколкото разбирам, отишъл в Холандия, където Азра е заминала при семейството си. Очаква се те да присъстват на премиерата на *Сънят на пеперудата*, който ще се прожектира днес.

Тия двамата са бетер сапунка. Mr. Green Laughing Laughing...пак ли се събират  Heart Eyes  Joy

# 685
# 686
Софи нали каза ,че ще и го даде като подарък за развода... Party Компаса де, предполагам ,че затова е отново на вратът и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes дано е разведена вече в 62 еп.    bouquet

# 687
Мдаа, поизгледах епизода.
Харесаха ми Баръш,  Айнур, Зейнеп, Мелда,Гюней, Шереф,Ебру. Адекватни реакции.
Никаква издънка на Зейнеп в серията.  Още не е за лудницата.Вместо да върти женски номера, да се кокори и да дава фалшиви сигнали на мъжете , честно и откровено  „ Не съм влюбена в теб“.  И през уикенда на работа. Сериозна и отговорна.  За разлика от героинята, която досега не  е свършила  за две стотинки нещо полезно и ходеше на работа само да се разходи. И като зомбирана тичаше след Кузей целия епизод.
Зейнеп знае повече отколкото казва за случката в гората.
Криминалната линия съвсем я забатачиха с тия самопризнания, на които никой не вярва. Насочват подозренията към Гюней, но не мисля, че той е убиеца. Според мен, той  обаче знае кой е той. Иначе, нямам обяснения как е намерил пистолета, с който е убит Фърат.Страховете му са задето подхвърли този пистолет в колата на Бурак и че  укрива факти. Ако беше убиец щеше да изхвърли оръжието. Просто искаше да елиминира Бурак от преговорите с Мелда, затова направи това, а не да насочи полицията по грешни следи.
Гюлтен органически не я понасям. Силно дразнеща с истеричния  смях и с наглостта си, Забрави как буташе Джемрето в ръцете на Баръш,как го манипулираше  и защо правеше това. Сега се прави на идеалистка.
Кузей влиза в затвора заради хулигански прояви в залата, а не заради обвиненията на Баръш. Което е по-логичното.
Първо действа, после мисли, но гняв без злоба. И до  него една патка, която пък въобще не може да мисли, но е злобна и за умрелите. Злобна към всички герои във филма: Гюней, Зейнеп, Баръш, Ебру, Хандан. Патката ще  подстрекава Кузей, Кузейката ще действа.Страхотен  тандем стават. А, дано му светне в затвора.
Както каза Баръш видя се истинското  лице на Джемре. Айде, шута и в махалата. Ще й гледаме сеира, повече от сигурно.
Гробищната сцена.Джемрето изманипулира Кузей в момент на слабост по всички правила на това изкуство.  Вярва си, че  е спирала Баръш. И на този фон откровенията на Баръш. Всичко е било игра. Не беше честна с Кузей,каза само това, което ще му се хареса,насъска го срещу Баръш,не видя никъде своята вина,  спести  защо е паднала уговорката .‘‘Каквото станало, станало‘‘. Умрях си от смях, когато Кузей я нарече  „ по-мъж от мъжете“, вместо любима моя,примерно. И ми е чудно, защо Джемрето не защити Демет и Шереф , не успокои Кузей, като точно тя буташе Демет в ръцете му. 
Не ми се вярва Баръш да е върнал компаса. По-скоро Джемрето е купила нов. В противен случай,  олеква невероятно, заслужава си всичко, което му се случи и репликите на героите губят смисъл.
Интересна ми беше физиономията му, след като Гюней му каза, че не е притежавал никога Джемрето. Беше изписана злоба  на лицето му.
Може, скъсаното писмо да е от Демет, а не от Зейнеп.  Това ме устройва.

# 688
  • Тук някъде.....
Софи нали каза ,че ще и го даде като подарък за развода... Party Компаса де, предполагам ,че затова е отново на вратът и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes дано е разведена вече в 62 еп.    bouquet

Хайде, дано!  Laughing Много ми се иска и Баръш да си признае грешките, а не да си го изкарва на Джемре, защото валсът е танц за двама, а след това, което каза на Гюней, изобщо не мога да приема, че е подведен. И ако това на Джемре беше продиктувано от болка и отчаяние, то това на Баръш си беше чист хазарт. Обаче Баръш, освен, че й каза, че ще й го даде като подарък за развода, й каза също така, че ще й го върне, когато му се моли на колене. Тия двамата със Зейнеп с тия колене направо  #Crazy, и после кой на кого се заканвал.  Joy

# 689
Значи Кузей ще направи предложение на Баръш, който след получаването на анонимния мейл е полудял, защото свободата му вече не е съвсем свобода.
Hug Да не би да поиска от Баръш да си прибере Джемрето. newsm78 Един вид да ги сдобри.
В оригинала пише шоково предложение. Не се сещам за по-голям шок за Баръш от това.

Много ти се ще, ама ще се разочароваш Joy Joy Joy Joy Joy
Доколкото разбрах от превода, най-големият удар срещу Баръш ще е от Кузей newsm78
А Джемре може за теб да е патка hahaha ама му е  любимата патка на Кузей. hahaha Пък умната и учена Зейнеп, понеже е по-горе и по манталитет и образование и т.н, не можа да го впечатли...Тя затова и се изяжда отвътре, защото се счита за нещо повече.
Никой нищо не каза за превода от рускините...ако наистина я е нарекъл дребна душа...свалям му шапка, защото за мен тя е точно такава. И затова не може да им прости, трябва да си човек, за да можеш да го направиш.

Общи условия

Активация на акаунт