Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Лю, ти друга работа нямаше ли да вкарваш такива мухи?  Naughty Simple Smile На мен малко ми трябва. 
kovatcheva, бързо подшушни на  лични, къде има Пако!  Praynig 

# 196
Обич, точно днес сравнявах Кабошар едт с още два парфюма - Zagorsk - Comme des Garcons и Hermessence Paprika Brasil. Имат много общо, както подозирах...Но на въпроса ти - според мен разликите са подобни на едп и едт на Шанел 5. Повече мекота и ретро усещане в едп, по-остър и ободряващ едт. Специално при Кабошар може да се каже, че едп е с плътност на палто от кожа с косъм - стабилна подложка, но мека и съвсееееем лекинко сладнееща власинкова повърхност, докато едт за мен си е кожено яке, напръскано с билкова отвара. Имам едт, не ми липсва едп. И даже не е толкова страшен, нося го като ми трябва баланс, но и сила. Точно в момента времето навън е много подходящо - поне за моето възприятие. Ще ти пасне. Пък и какво й е на физиономията ти?

Много ми харесва описанието ти, бульовче, благодаря  Hug
Аз не търся целенасочено ретро звученето, или може би откривам достатъчно от него в ЕдТ, повече от това съвсем ще сбие с набора ми. Билковото при мен е просто 'зелено', така го усещам, и даже не ми се струва толкова остро, колкото при първата проба. И с пушека се спогождам значително по-приятелски (като за непушач с чувствителен нос). Въобще - колкото повече, толкова повече  Simple Smile
Само гледам, че в сайта, където традиционно поглеждам първо, го няма и се чудя откъде да се сдобия с него, че да ми е спокойно.

# 197
Обич  Hug

Бубанка е твоя човек за този парфюм  Grinning

Бульовче е описала велоколепно, този иначе напълно неносим за мен парфюм. Избягах от него с двеста...

Днес , едва днес  Blush тествах DKNY - много ми хареса, много. Но се оказа май нетрайно при мен за първа проба - около 2-3 часа  Rolling Eyes

Повече ми хареса от Energizing.

# 198
Мен пък Бижу ме пали още повече за тоя Карлейдоскоп! Майкооооууууу, цветчета в кутия от пудра - шъ умръ!
Scintillia, ти за Кабошар ли си вкарваш мухички? Това сигурно е най-евтиния шедьовър на парфюмерията, който е все още достъпен и в сравнително добра реформулировка. Аз всъщност първите оригинали не познавам. Имам някакъв спомен от едп от 90-те години, който не съм сигурна дали е бил реформулировка или не. Но в момента съм напълно доволна с това, което притежавам - едт от новия век. Има го на много места. Даже в магазини Блик, където цената е идентична с онлайн магазините. Да, началото може да откаже повечето неизтерзани от безкрайно тестване носове. Но в края на деня оценявам, че всъщност е бил покрепящ спътник. При мен като с прожектор се осветяват и затоплят сапунесто-смолиста комбинация от амбра, пелин и някакви бледи полски цветя. На фона на кожата и пушека, де, но ми беше интересно, че такива приятности не усещам на блотер или на друг човек, или дори от бутилката. В случая кожата ми е благосклонна.
Бубс, да дойде да каже за разликите на едп и едт!

# 199
  • Чукарландия
Мен пък Бижу ме пали още повече за тоя Карлейдоскоп! Майкооооууууу, цветчета в кутия от пудра - шъ умръ!

Не, съм фитилджийка, но не мога да не ти метна едно неприлично предложение на ЛС. Mr. Green

# 200
Бижу ще ме светне някой път с тия виолетки! Бижу, нали? Нали? Нали?

# 201
  • Там, където ме обичат
Кабошар само аз ли не го познавам?
Много съм изостанала.  Embarassed
Освен в Блик къде другаде мога да го  открия?

# 202
Бижу ще ме светне някой път с тия виолетки! Бижу, нали? Нали? Нали?
Хайде добре! Hug Ти ще ме подкупиш с една домашна бисквита от онези, дето ги правите с Дани. Laughing

# 203
  • София
Не, мухичките са за Калейдоскопа. И той ли е спрян и трудно откриваем?
Ох, и аз не познавам Кабошар! Ама с тия алдехиди вътре не знам дали искам да се запознавам.

# 204
  • Там, където ме обичат
Ох, и аз не познавам Кабошар! Ама с тия алдехиди вътре не знам дали искам да се запознавам.

Проверих дали харесвам нещо с алдехиди.
Дам, ето това: http://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/John-Galliano-4056.html  Heart Eyes

# 205
Не, мухичките са за Калейдоскопа. И той ли е спрян и трудно откриваем?
Изобщо не. Даже тук го има на много приятна цена(но нещо се оплакват напоследък от непристигнали пратки директно до тук, така че ползвайте превозвач, ако купувате нещо от там). Не съм го виждала в нашите парфюмерии.

Аз така и не усетих алдехиди в Галиано. Rolling Eyes
Кабошар сякаш не е толкова пък страховит!

# 206
Ехеее, ама що не сте казали - имате Кабошар едт от мен за следващата среща!
Бижу, ако е само за курабийките - никакъв проблем! Hug

# 207
  • София

Проверих дали харесвам нещо с алдехиди.
Дам, ето това: http://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/John-Galliano-4056.html  Heart Eyes

Хе хе, този и аз го харесвам и имам. Ама май е единствения харесван от мен с алдехиди в пирамидата. Иначе хич не си падам по алдехиди в парфюмите. Виж, обаче по виолетки напоследък стабилно залитам, но прегреших с няколко парфюма този месец, така че засега ще кротувам. Разбира се няма да откажа нови запознанства. Бижу, и аз иска да ме светнеш някой път!  Praynig Бульовче, и запознанство с Кабошара няма да откажа.  Peace

# 208
  • Чукарландия
А някой вече да се е запознал с Delicate Rose Trussardi? Hug
Заинтригува ме розата в него. Rolling Eyes

# 209
  • Козлодуй
Фокси,доколкото имаме сходни вкусове,силно се съмнявам Кабошар да ти хареса Grinning
И аз съм метнала око на един бюджетен в ягодка,но не открих да сте говорили за него.Някой познава ли Blue Paul & Joe?Сравняват го с Шалимар,много се изкушавам.

Общи условия

Активация на акаунт