Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
След 2 години колебания заради кратката трайност, днес си отстрелях изгодно голяма бутилка Sublime Balkiss. Много съм радостна!  dance

# 211
  • Чукарландия
След 2 години колебания заради кратката трайност, днес си отстрелях изгодно голяма бутилка Sublime Balkiss. Много съм радостна!  dance

Честито!  bouquet

Прати на ЛС, ако го има още изгодно. Wink

# 212
  • София
Изобщо не. Даже тук го има на много приятна цена(но нещо се оплакват напоследък от непристигнали пратки директно до тук, така че ползвайте превозвач, ако купувате нещо от там). Не съм го виждала в нашите парфюмерии.
Момичета, Карлейдоскопа тук го има на смешна цена http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productId=954899
Ако някой от София мисли да поръчва, да драсне ЛС да се комибинираме плз Praynig Hug

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 11:59 от Mini Rebel

# 213

Честито и от мен Simple Smile

Аз пък онзи ден поръчах тези две нови вкусотии на Джо Малоун. Bitter Orange & Chocolate и Ginger Biscuit Така като им гледам съставките и съм убедена, че ще са много мои Crazy Благодаря на съфорумката, която ме светна за тях, още преди да излязат във Фрагрантика Hug

Също така чакам виалче на Rima XI Carner Barcelona И той ми е много любопитен, освен заради съставките и заради прекрасния стих на който е наречен Heart Eyes

# 214
  • Там, където ме обичат
Фокси,доколкото имаме сходни вкусове,силно се съмнявам Кабошар да ти хареса Grinning
И аз съм метнала око на един бюджетен в ягодка,но не открих да сте говорили за него.Някой познава ли Blue Paul & Joe?Сравняват го с Шалимар,много се изкушавам.

Мерси за подкрепата, Сънче, ама нали знаеш, око да види, нос да подуши.  Mr. Green
Ако мина покрай някой Блик, ще го тествам.
Къде освен на Заимов има Блик?

Ронита, като каза Джо Малоун, та се сетих за един истински уникат на този бранд (не че съм пробвала всички):
http://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone/Velvet-Rose-Oud-15286.html
който обаче ме изненада с нетрайността си. Всъщност беше само едно фъс на китка и не мога да съм много сигурна.

# 215
Foxysilver, явно повечето неща на Джо Малоун не се отличават с голяма трайност, познавам White Lilac & Rhubarb и Orange Blossom и при тях положението е същото, но пък Sweet Milk е доволно траен при мен, усеща се и след 8 - 9 часа, а е и страшно вкусен! Heart Eyes

# 216
  • Там, където ме обичат
Foxysilver, явно повечето неща на Джо Малоун не се отличават с голяма трайност, познавам White Lilac & Rhubarb и Orange Blossom и при тях положението е същото, но пък Sweet Milk е доволно траен при мен, усеща се и след 8 - 9 часа, а е и страшно вкусен! Heart Eyes

Ти друга работа нямаш ли?
Траен, вкусен, че и ориенталски.  Heart Eyes
Аз хубаво избягвах да влизам в темата, ама кой ме би по главата, та се изкуших и надзърнах.  Mr. Green

# 217

Ти друга работа нямаш ли?
Траен, вкусен, че и ориенталски.  Heart Eyes
Аз хубаво избягвах да влизам в темата, ама кой ме би по главата, та се изкуших и надзърнах.  Mr. Green

Че и лимитка, която все по-трудно се намира hahaha

# 218
  • Sofia
Фокси, не бързай на сляпо, виж какво казват във фрагрантика: 'Breast milk. I would be afraid to wear it in public, as it would probably draw people's eyes to my breasts to see if I was lactating.'  Joy

# 219
  • Там, където ме обичат
Фокси, не бързай на сляпо, виж какво казват във фрагрантика: 'Breast milk. I would be afraid to wear it in public, as it would probably draw people's eyes to my breasts to see if I was lactating.'  Joy
Joy Joy Joy

# 220
Момичета,

Можете ли да ми кажете къде мога да открия този парфюм - L'Eau d'Issey Summer 2007 Issey Miyake? Rolling Eyes

# 221
  • София
Къде освен на Заимов има Блик?

- на Шишман
- срещу Съдебната Палата
- срещу ВИАС
- на Иван Асен (на градинката с Янтра)
- в ХИТ Младост 2

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 14:08 от Атти

# 222
Момичета,

Можете ли да ми кажете къде мога да открия този парфюм - L'Eau d'Issey Summer 2007 Issey Miyake? Rolling Eyes
http://www.dreamyfragrances.com/Issey-Miyake-Perfume-Summer-Wome … er-w-2007-100.htm

Тук, но сайтът е американски. Можеш да го поръчаш до английски адрес с превозвач до тук, иначе не доставят до България. Обаче с доставката до Англия, цената става $121.

# 223
Момичета,

http://www.dreamyfragrances.com/Issey-Miyake-Perfume-Summer-Wome … er-w-2007-100.htm

Тук, но сайтът е американски. Можеш да го поръчаш до английски адрес с превозвач до тук, иначе не доставят до България. Обаче с доставката до Англия, цената става $121.

Намира се и в ибей на по-изгодна цена, има и доставка до България Peace

# 224
Момичета,

Намира се и в ибей на по-изгодна цена, има и доставка до България Peace
Laughing Разликата в цената на парфюма е 1-2 лв. Едната е в €, а другата в $. Wink Но вероятно доставката от еВау ще е по-тънка, да. Peace

Общи условия

Активация на акаунт