Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ето тук  го има този Bill Blass. Днес с отстъпка и е комплект.  Grinning Но, разбира се може и да са забравили да обновят наличностите в сайта, както често се случва с по-стари парфюми.
Не са забравили Wink Даже от понеделник ще е на промоция от 29 лв. Много хубав парфюм е! Peace Цветен, но не евтин аромат.

# 106
  • Козлодуй
Нима се съмнявате в мен Grinning Тествах вече няколко "бомби" върху него-Черния уд,Червения ветивер и Пачулените листа.Но най-изненадващо,никак не му паснаха.Не се развиха по начина,който очаквах.Донякъде може би защото съм свикнала аз да ги нося и върху себе си ги усещам съвсем различно,но и той не ги одобри.За непросветен парфюмно обаче винаги проявява жив интерес към ароматите,които нося и това ме радва много.Може и да събудя парфюмана в него Grinning Така или иначе не съм се отказала от експериментите.Имам още доста мъжки,набеждавани за такива и унисекс аромати.
За мое най-голямо щастие рискът,който поех с Attitude за рожденият му ден миналия месец, се оказа много успешен.Може и да се повтарям,но му стои убийствено добре Heart Eyes

# 107
Ето тук  го има този Bill Blass. Днес с отстъпка и е комплект.  Grinning Но, разбира се може и да са забравили да обновят наличностите в сайта, както често се случва с по-стари парфюми.
Не са забравили Wink Даже от понеделник ще е на промоция от 29 лв. Много хубав парфюм е! Peace Цветен, но не евтин аромат.

Мдаа, потвърждавам, хубав е, днес ми го донесоха  Twisted Evil Точно на пролетни цветя ухае, и точно такова нещо ми се искаше, и 40мл ще ми е точно да го изпръскам за пролетно настроение  Peace
Ели имам да я черпя, че го похвали ( и баба и   bouquet)

# 108
  • Варна
Минавам да попитам, някой направи ли сайт/блог, нещо подобно на фрагрантика? Имаше идея преди 1-2 години?

# 109
Минавам да попитам, някой направи ли сайт/блог, нещо подобно на фрагрантика? Имаше идея преди 1-2 години?
http://aromastilnitsa.blogspot.com/

# 110
Момичета някоя от вас познава ли аромата на:

Eau Claire des Merveilles Hermes for women

оприличавате ли го на някой от другите  Dеs Merveilles-и на Hermes , че съм в голяма дилема, аз лично много харесвам: 
Elixir des Merveilles Hermes for women Thinking

# 111

оприличавате ли го на някой от другите  Dеs Merveilles-и на Hermes , че съм в голяма дилема, аз лично много харесвам: 
Нося с удоволствие Еликсира, да не кажа, че вече втора зима все към него посягам.
О Клеър е най-леката версия на Мерветата. Всъщност не бих го нарекла версия, защото за мен си е различен парфюм. Лично аз я нося и много  харесвам. Лек, чист/ не сапунено/ и лъчист, носи ми спокойствие. Трайността му при мен е над 10 часа, но лично съм била свидетел как върху друга дама изчезна в рамките на час, затова препоръчвам задължителен тест.

# 112

Нося с удоволствие Еликсира, да не кажа, че вече втора зима все към него посягам.
О Клеър е най-леката версия на Мерветата. Всъщност не бих го нарекла версия, защото за мен си е различен парфюм. Лично аз я нося и много  харесвам. Лек, чист/ не сапунено/ и лъчист, носи ми спокойствие. Трайността му при мен е над 10 часа, но лично съм била свидетел как върху друга дама изчезна в рамките на час, затова препоръчвам задължителен тест.
  bouquet

# 113
Вчера имах възможността да тествам Desire на Долче и Габана. Тъй като от първото пръскане не успях да откроя някакви определени нотки буквално се полях с него и зачаках. За съжаление нищо особено не се случи, не ме грабна,  и въпреки добрата му трайност този парфюм с нищо не ме впечатли. В един момент ми заприлича на The one, който не харесвам. В общи линии - безумно скъп парфюм/ над 200 лева за 75 мл/ който не ми каза нищо ново. Въпреки това смятам, че по подобие на
The one ще стане касов хит сред снобареещите дами. Laughing

# 114
Аз също писах вчера за The One Desire Dolce&Gabbana и подкрепям, че ще се продава, въпреки безумната си цена. Започва с хубава прасковка.

Тествах новия Манифесто на YSL, въобще не ми харесва. Даже ме подразни. Комбинацията явно от проста ванилия и сандалово дърво не ми допадна тук. Бутилката му също е вече виждана. Аромата е на бранд с претенции приличащ на много други по....всичко. Личи им, че Лореал ги купи. Падат все по-надолу и все по към тях, за съжаление не и ценово.

Новия Just Cavalli Roberto Cavalli не е много лош, но пак нищо особено. Хубаво усещащо се тиаре и какво....разбира се нероли. Grinning Слаба трайност на моята кожа и кофти бутилка.

Има и ново Chloe See By Chloe. Лек, химичен с много мускус, леко ванилия и хубаво усещащи се ябълкови цветове, особено в началото. Нищо особено отново. Не предизвиква никакви чувства, а шишето му с тази идея за прилика с клетки на птици е направо потискащо. Кой и защо иска да ме вкарва в клетка и то да си платя? Няма да стане със сигурност.

# 115
  • Germany
Да, за съжаление тенденциите са новите парфюми да задоволяват изключително масовия вкус, затова и няма почти нищо ново в тях, а е взаимствано безобразно  Sad
Пробвах
http://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentina-Acqua-Floreale-17156.html
Привлече ме красивата, нежна бутилка. За съжаление само това ми хареса. Първоначалните нотки чувствам точно като дъвка Турбо, ако някой си ги спомня ooooh!. Силен, химичен и много сладък аромат. След това парфюмът се развива много цветно, много жасмин, много главоболна и химична мимоза, в базата пачулито е добро, леко, премерено но на фона на останалите китки - не, благодаря Stop
http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-Eau-Secrete-17218.html
И тук имах големи надежди, но си останах с тях. Отново са заложили на цветя и плодове - много жасмин, от този, дето има в изобилие в Alien и Mon Jasmin Noir ooooh! и праскови. За мен с този жасмин е просто непоносим. Колко още подобни аромати може да понесе потребителя Thinking.
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Black-Pour-Femme-17321.html
Този започна обещаващо, добре смесен и типичен топъл ориентал. Има хубав червен пипер, който му придава леко кисела нотка, дървесна топла база, хубаво пачули, подобно на това в Elle на ИСЛ. За съжаление в базата усещам много праскови, които не са ми никак на сърце, но пък който ги харесва - пробата си заслужава.
Вчера моите приятели, даже и децата, харесаха много http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/L-Ambre-des-Merveilles-15949.html  bowuu, миришел на мен  Blush Подкрепиха ме, че трябва да си го купя Mr. Green. Е как да не го направя, след такава мощна подкрепа Wink Mr. Green

# 116
Provocative Woman  Elizabeth Arden - траен ли е и заслужава ли си? Познавам 5 Avenue и Beauty. Beauty ми харесва повече, а първия ми мирише на Be you - жълтото.

# 117
  • София
Както харесах Том Форд Noir, тази Sahara направо ме ентусиазира. Нотките са
 bitter orange, frankincense, cistus, calamus, cypress, cinnamon, papyrus, jasmine, rose, beeswax, labdanum, benzoin, vanilla, cedar, agarwood and Peru balsam.

# 118
  • The Evergreen State
Денси и Ковачева, благодаря за коментарите по новоизлезлите парфюми. Иска ми се нещо ново да взема но не съм обикаляла парфюмериите скоро..ще трябва да тествам.

От гореспоменатите познавам само Клоето което и мен хич не ме впечатли и Ермес-амбрето, много е хубав, и на мен ми хареса.

# 119
  • София
Sahara има от всичко, което харесвам. Ще я чакам с нетърпение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт