Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, знаете ли дали пристигна у нас Новият  Grinning на СЛ  La Fille de Berlin ?
Не съм ви чела отдавна, така че ако сте го обсъждали - простете. 
Не сега проверих за теб! Heart Eyes Hug Последния е Сандала.

В Ферето не се усеща дървесна нотка. Парфюма е копие и то лошо на Чистата Отрова на Диор. Белоцветен, задушлив и нетраен.

# 421
  • на североизток от Рая
 Денси, вярвам ти! И благодаря за мнението!  Hug

Белоцветен, задушлив и нетраен - от тези нищо не ми допада.  Crazy

# 422
  • София
Днес пробвах няколко нови неща, от които запомних и донякъде харесах See by Cloe и Pure rose едишън-а на  DKNY. Дона Карън е роза - в началото чиста (като в Пол Смит), после на кожата ми стана сладко от рози (напомни ми на Sheer на Стела Маккартни) - свежо-хубав, любителите на роза трябва да го пробват, но не е нещо непомирисвано досега.
Chloe - много ми хареса, но трябва да се пробва с по-обстойно напръскване, защото е възможно да е задушлив но по-голяма площ. Муск и сандалово дърво, иланг-иланг, ванилия (май регистрирам и много лека канела), ябълков цвят - който ми напомня за ябълков пай (може би от него идва и асоциацията с канела). Накак не е лош, ще продължа да го тествам.

# 423
Румик, за този ли иде реч  , състава му е хубав ще го потърся Embarassed
http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/Pure-DKNY-A-Drop- … f-Rose-16601.html

Честита Баба Марта  bouquetЖиви и здрави и много засмени и напарфюмирани да сме Hug

# 424
Здравейте от доста време ви чета темичката,която е меко казано много хубава и виждам,че разбирате от парфюми за разлика от мен,която си избира парфюмите само мириса,но всъщност това не е достатъчно,за да се съчетае един парфюм с даден повод или дреха.Досега съм използвала Флора бай Гучи,Аква ди Джоя на Армани и други по-малко известни марки ,искам да си купя някакъв парфюм,който да създава усещането за сексапилност,увереност и същото време да е подходящ главно за вечерта.Моля ви за съвети,много ще съм ви благодарна  Hug

Chanel 5
Chanel Coco
Dior Hypnotic Poison

новите на Диор -  Hypnotic Poison Eau Secrete и на Нина Ричи - Nina L’Eau.

Всичките са в съпровождаща линия било по-богата , било по-малка от тоалетни млека, део и пр., имат всичко за да е тотално уханието от главата до петите.

# 425
  • София
Румик, за този ли иде реч  , състава му е хубав ще го потърся Embarassed
http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/Pure-DKNY-A-Drop- … f-Rose-16601.html

Точно този е, да Hug

# 426
Ронита, не исках да те стряскам за Амарентайн. С "Потно"-тропически исках да кажа, че е влажно-задушлив. Наистина ми напомня за влажните тропици. Не мирише буквално на пот  Peace

Не бях видяла, че търсиш млечна нота. Не е Амарентайн. Скоро носих L'Artisan Poivre Piquant. Пиперът в него не е толкова присъствен, но млечно-кремовата нишка на моята кожа се чувства добре. Не трае, обаче.

Има млечно-зелена нота в Сантал Масоя, но по-скоро като "млякото" от зелени смокини, не това в хладилника.

П.П. Не съм го пробвала, но съм виждала добри отзиви за Ava Luxe Milk.  Пробвала съм Dawn Spencer Hurwitz Au Lait и много напомня на Prada Candy.

Забравих да кажа, че тествах новия Rosae Mundi на Profumum и беше разочарование. Безлична роза и муск, с малко сапунен характер.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 21:03 от Pixie

# 427
Здравейте от доста време ви чета темичката,която е меко казано много хубава и виждам,че разбирате от парфюми за разлика от мен,която си избира парфюмите само мириса,но всъщност това не е достатъчно,за да се съчетае един парфюм с даден повод или дреха.Досега съм използвала Флора бай Гучи,Аква ди Джоя на Армани и други по-малко известни марки ,искам да си купя някакъв парфюм,който да създава усещането за сексапилност,увереност и същото време да е подходящ главно за вечерта.Моля ви за съвети,много ще съм ви благодарна  Hug
Смятам, че Черната Орхидея на Том Форд ЕДП е точно това, което търсиш.  bouquet Можеш да я пробваш в бутика на ЕЛ на Витошка, и в бутиците им в моловете.

# 428
Благодаря Pixie Hug

Тествах го Poivre Piquant на последната среща точно заради млякото, но пипера ми дойде в повече. Явно ще трябва да се задоволя с трите си млечни открития до тук: Sweet Milk Jo Malone; 21 CoSTUME NATIONAL и Le Feu D'Issey Light, по-добри от тях едва ли ще намеря, но ако някой все пак се сети още нещо по темата, да казва Flutter

Тази вечер пък от мляко минах на кафе Laughing Извадих си пробичката на New Haarlem и се полях щедро. Много е хубав, въпреки че ми идва леко мъжки, но пък и цената му си я бива.. Досега се рових във Фрагрантика, четох за Balmya de Balmain и Ilaya Isabel Derroisne, и накрая не издържах и думнах на сляпо ето това. Crazy

# 429
  • на североизток от Рая
 Предложиха ми това http://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Sandalo-del- … etiver-17137.html за унисекс аромат.

А във Фрагрантика го водят мъжки.  Thinking

# 430
Нелка, много сладки калинки! Хубаво е това Тезори, а и за малко пари. Не е абсолютно мъжки.
In the Mood for Love ми е приятен, а пък Pure Poison не понасям, така че по-добре е да пробваш в някоя парфюмерия, намира се.
Освен всичко споменато дотук, млечни са ми и Iceberg The Fragrance, както и My Queen - Alender McQueen. Бяхте ги споменали при сладоледените, доколкото помня - е, на мен са ми млечно-сладоледени. Особено Айсберг е като шам-фъстъковата дондурма в Истанбул!

# 431
  • София
Здравейте, знаете ли дали пристигна у нас Новият  Grinning на СЛ  La Fille de Berlin
Не сега проверих за теб! Heart Eyes Hug Последния е Сандала.

Благодаря ти, Денси!  Hug Ще почакам.

# 432
Благодаря Ви много момичета,без ваша помощ едва ли щях да направя точният избор  Hug

# 433
Благодаря Ви много момичета,без ваша помощ едва ли щях да направя точният избор  Hug
Похвали се кой е точния избор. Hug  bouquet

# 434
Да,непременно. Утре като си взема един от предложените парфюми ще ви кажа.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт