Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз да попитам нещо, ползвам в момента Lady million и днес получих Jimmy Choo...нормално ли е хич да не ги усещам и двата? В смисъл с Джими се пръснах на обяд на китката и сега като подуша трябва да вдишам дълбоко, за да го усетя. Пръсках по дрехи с Lady million същата работа... мин. година ползвах един Mexx купен от DM, ами 8 месеца по-късно един шал ухаеше все още на него. Носа ли ми прави номера...или съм взела нещо нетрайно Sad
А странното е, че първите два пърснати в магазин на листче ми миришат до ден. И според ММ вечер мириша хубаво.  Rolling Eyes

Нормално е според мен , аз понякога супер тежки бомби като ТВ - Том Форд и Сладките ориенталски мечти на Монтал, спирам да ги усещам  Laughing , носът привиква, често подновявам и то по врачанската школа и като започна да си навирам и носа в китката съвсем не ги усещам, а около мен е облак , та не се трае понякога  Simple Smile

# 706
Здравейте,
имам един въпрос Simple Smile
2та най-любими парфюми са ми:
Guerlain - Idille
Dolce&Gabbana - Rose The One

Сега видях ,че и двата съдържат:
-рози
-lily of the valley
-peony
-musk (бял)
-litchee

Знаете ли и други парфюми, които да съдържат повечето от тези съставки?
Като цяло всичко, което има роза ми харесва много  Heart Eyes

# 707
Аз пък търся парфюми, които да миришат на мастило. Ако някой се сети за нещо подобно, много ще се радвам Hug

# 708
Да аромат на мастило има в парфюмите на Ком де Гарсон. В КДГ2 например. Peace

# 709
  • София
Мастило - да! Comme des garcons 2 и Encre noir Lalique, както и M/Mink на Byredo, ама той е доста особен.

Цитат
Като цяло всичко, което има роза ми харесва много
Може би за начало парфюмите на Chloe - тоалетната вода е такава розова, божурена роза. И може би също някой вид Pleasures на Estee Lauder?

# 710
мерси, ще ги погледна утре   Peace А има ли някакъв сайт за парфюми, в който да избера съставките и да ми излязат парфюмите, които ги съдържат?

# 711
  • София
мерси, ще ги погледна утре   Peace А има ли някакъв сайт за парфюми, в който да избера съставките и да ми излязат парфюмите, които ги съдържат?
Да, Fragrantica-Search by notes

С изброените от теб съставки излизат още два:  Moonstruck Eclectic Collections и Rose Moon Expand
Но без муска излизат по-лесни за откриване парфюми: Chloe Eau de Parfum Chloe, Truly Pink Vera Wang, Chloe Lisy Chloe

# 712
Супер, много ти благодаря  Hug

# 713
  • София
-True Blue-, виж и Narciso Rodriguez for her edt.

# 714
Здравейте,
имам един въпрос Simple Smile
2та най-любими парфюми са ми:
Guerlain - Idille
Dolce&Gabbana - Rose The One

Сега видях ,че и двата съдържат:
-рози
-lily of the valley
-peony
-musk (бял)
-litchee

Като цяло всичко, което има роза ми харесва много  Heart Eyes

Lovely Sarah Jessica Parker- http://www.fragrantica.com/perfume/Sarah-Jessica-Parker/Lovely-993.html

Rumeur Lanvin - http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Rumeur-364.html

и двата са доста еднакви и много трайни, Румюр е много по-силен! И двата много приличат на Narciso Rodriguez For Her !

# 715
  • София
Имам си нова придобивка -  Guess by Marciano Flutter Дано се харесаме, че не го пробвах много щателно в Дългас. Заприлича ми на карамелен сладолед и го отстрелях онлайн Grinning

# 716
  • Пловдив
 Здравейте!Нуждая се от помощ за готин мъжки парфюм!Искам да подаря на съпруга ми, който не харесва сладникави и тежки парфюми.Спряла съм се на няколко варианта, но приемам и други идеи:
Armani-Attitude
Dolce and Gabana-The one
Guerlain Homme intense
Моля ви помагайте, че днес трябва да го поръчам. Praynig

# 717

Това е един от най-добрите мъжки парфюми за мен Peace Имам го,много е траен за мъжки- ЕДП е !
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-Intense-6679.html

# 718
densi, idomeneus, благодаря много за предложенията Hug А има ли го този Comme des garcons 2 в магазините тук, ще ми се да го инспектирам първо Mr. Green

# 719
Мисля, че имам нова любов. Все още не съ сигурна, де. Не мога да преценя дали ми е силен или не ми е.  Joy Като доближа ръката си към носа го усещам силен, като правя движения усещам приятен аромат.  Rolling Eyes Joy
Започвам издирването му по сайтовете. Само като разгледах съставките и ... събрани са на едно място всички, които харесвам.  Joy

http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Hot-Couture-35.html

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 12:45 от Анч

Общи условия

Активация на акаунт