Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е важността на терапията при деца с аутизъм в сравнение с диагнозата?
Какви са някои методи за работа с деца с аутизъм?
Как могат родителите да работят с децата си у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е важността на терапията при деца с аутизъм в сравнение с диагнозата?
-
Какви са някои методи за работа с деца с аутизъм?
-
Как могат родителите да работят с децата си у дома?
-
Какви са някои методи за стимулиране на вниманието и обучението на деца с аутизъм?
-
Каква е идеята зад заснемането на дете с камера?
. Е - питам се - не е ли важно, че е обучен, а било то и по нетрадиционен начин??? Вярно - оценките му се пишат като на другите деца в класа, без "патерица" - наречена оценки със звездички, не съм направила проблем нито за тройките, нито за четворките, нито за обяснението на госпожата, че повече НЕ може да му пише. Оценките не ме интересуват. Но все пак всяко дете - в норма или не си има ИНДИВИДУАЛНИ особености, и именно учителя е този, който трябва - поне на книга, да открие силните му чарти и да работи върху тях.....Извинявам се, че стана дълго, но просто от сутринта не съм в кожата си и имах нужда от споделяне и окуражаване. 
. Доктор Менташев е
Понеже аз и обясних същото. НО - "ти никога не слушаш какво предлагам за детето" Тя си мисли, че като идем при него той ще и каже, че детето не е аутист