Мъж Телец - 8

• 50 357
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Да, имам поглед около  5 представители на тая зодия скорпион( мъже и жени) и не ми харесва как се  държат ...
Ако нямах вземане даване с тях, нямаше да имам мнение " emssi " - много ясно че съм бил и с жена скорпион.А за  доверието и любовта - тва е въпрос на усещане ...

# 121
Да обяснявам защо съм тук е излишно- причината е телешка.  Simple Smile След като от известно време ви чета почти на един дъх, оставам с някои обнадеждаващи изводи от коментарите ви- естественост, непринуденост, откровеност, чувство за хумор..дълга чуплива коса, ..Е, вероятно няма да ми е излишно и някое и друго килце според споделените тук предпочитания, Whistling но май и така ме харесва тази моя "причина". След повече от 3 месеца общуване от разстояние, и още толкова, през които бавно и ненатрапващо се ме наблюдава, наскоро изживяхме и първата си среща. Какво да ви кажа- толкова много като усещане и внимание ми е давал само мъж Козирог .... Основните неща, които описвате, май ще се окажат верни, и добре, че се натъкнах на вас, за да съумявам някак с повече лекота да разшифровам поведението му. В началото беше много настоятелен, аз го държах на разстояние.... По време на срещата ни, ни в клин, ни в ръкав каза, че си е струвало чакането....че искал това да продължи поне в близките 50 години.....Но, ето, че малко след нея започна да се отдалечава. Обещава да се обади- не го прави. След два- три дни се появява, молейки за извинение, и с обещание, че ще се постарае занапред да е различно. Чини ми се, че съм в изпитателен срок- гадае ме, размишлява ме... Искал мен, искал ме само за себе си. Е, негова съм- не се раздавам на парче. В отговор: "А дали е така?" Недоверчив е. Разбирам. Аз също първоначално подхождам с голяма доза недоверие. Научих се, макар да е в противовес на предопределената ми от слънцето наивност. Ще поживеем, ще видим. Иска ми се да имаме шанс. Не знам доколко е възможен- покрай вас и натална карта си направих- голямо редуване на Лъв, Овен и Скорпион! Сиреч, много огън! Сякаш само зодията ми "  #2gunfire " не ми стигаше!  Тук- там Везни. Асцендентът си няма да го споменавам, че и без друго искам да го сменя. Grinning ...Е, време е да си изпрося едно "анализирай това!" Ще съм благодарна.   bouquet Един поглед отстрани винаги е добре- дошъл.

# 122
Ако така му говориш - нема да се разберете .... толкова много написа ,а нищо не каза ,поне нищо не се разбра .Какъв ти е проблема с телеца ,и ти каква зодия си .Ако си везни - ше  е много трудно

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 01:20 от Telio87

# 123
Проблем с него нямам. Беше по- скоро споделяне в чудене как да тълкувам отдръпването му напоследък. Прав си- не казах много, най- вече за това по какъв начин му говоря. Та, в тази връзка ти как отся, че така няма да се разберем? Старая се да не го притискам. И двамата имаме по един провален брак зад гърба си. Логично е да пристъпваме много внимателно един към друг. Едно от най- важните неща, което ме впечатли е, че не пропуска да се поинтересува как е детето ми. Аз правя същото по отношение на неговото. За мен това е решаващо...... (Изписах си зодията емотиконно. Не си забелязал. "Стрелец" съм с асцендент "Рак".)

# 124
Защо не го питаш ...  Отдръпва се ако нещо си го наранила ,ако иска да види дали ще го потърсиш ,ако иска  да си даде малко свобода .Питай си го  ,а иначе стрелец не е хич зле Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 10:09 от Telio87

# 125
Ен, всичко, което си написала в първия си пост съм го преживяла и аз. На мен ми отне около година да го чакам да ми покаже, че иска да сме заедно. Той всеки път го казваше, но действията му показваха обратното и ме объркваха. Понеже съм много нетърпелива ми беше трудно да седя и да чакам и сама си вкарвах автоголове, като на моменти го притисках. Нещата се оправиха, когато заживяхме заедно - убеди се, че наистина го обичам, защото бях отдала цялото си внимание на грижи за него.
А отдръпването и "изпитателния срок" май са типични за всички представители на зодия телец. Имам спомени, че и други във форума са споделяли такива неща. Не смея да дам съвет, за да не се окаже неправилния, така че телците във форума да помагат.

# 126
Така и мисля да направя.. Ако се окаже вярно второто ти предположение (първото отпада), то деликатно, но недвусмислено вече няколко пъти му показвам, че ми харесва да присъства в живота ми, но не искам да се чувствам в ролята на натрапница. На това отговаря, че не съм. Сподели, че напоследък е много натоварен в работата си, което в никакъв случай не го оправдавало (негови думи). Та, в този ред на мисли, когато аз имам желание да се обадя на отсрещната страна, и след като съм получила уверение, че е взаимно, правя го и толкова. Ще намеря време за това, колкото и да ми е напрегнато ежедневието. Когато нямам желание, си търся причина.  Напълно е възможно той да вижда ситуацията по различен от моя начин, и от там да произтича недоразумението в  главата ми. В подходящ момент ще поставя въпроса, защото не ми е приятно недоумението да се чувствам близо до открехната врата, без да знам дали по- скоро се кани да се отвори или затвори.

# 127
emssi , благодаря, че се включи! Подейства ми окуражително. Аз нали съм си оптимистът на зодиака, виждам чашата по- скоро пълна, отколкото празна....до доказване на противното. Simple Smile И на мен търпението не ми е отличителна черта, макар в годините да се понаучих да  озаптявам обратното, но пък поискам ли- доброволно се поставям  в големи търпеливи парадокси. (Показателна случка от времето на българо-съветската дружба: лелеех по повече от месец да получа заветното писмо от русначе в отговор. Пръсках се от очакване, а когато пристигнеше, го държах неразпечатано с часове, за да мога най- накрая да седна и да се отдам напълно на удоволствието от прочита). Та, и сега искам...Дано не са му нужни години в изясняване (за каквито примери прочетох тук),  че и достойнството ми е важно!

# 128
Ен....хехехех като чета какво пишеш, все едно аз съм го писала Simple Smile и аз съм стрелец;)...за жалост аз съвет и мнение не мога да дам, защото моето положение е във фаза fuck off...хахахах много добре разбирам какво имаш предвид и за търпението и за достойнството.....никога не съм си позволявала да "тичам " толкова след мъж, колкото след кравата от моята история ( смятам , че ако двама души се харесват..взимат се и толкова...обаче с телеца нещата май са по сложни )...та търпение му е майката, и бащата, и бабата и дядото ....хахаха успех ииии гледай чашата винаги да е пълна Wink

# 129
Влизам тук преди два часа с идеята да се жалвам, още повече, че съм срещнала и друга  сродна зодийна душа - josephine1 . Hug.. и emssi почувствах като такава (много съм близо до скорпионската граница) ....И, о, чудо! "Моята телешка причина", в необичаен за него, късен час, поклати рога, след 3-4 дни мълчание. Тъкмо, когато егото ми беше започнало да взима превес...Такива хубавини ми наговори, дали, защото се притесни, когато, уж помежду другото, споделих колко чуден е бил днешният ми ден (по подразбиране-без той да има заслугата за това), или защото беше леко пийнал, не се притесняваше да разкрие емоциите си.....Беше готов да тръгне посред нощ (делят ни 50-ина км.)... Питам го накрая, ако не беше в подобно състояние, щеше ли да ми сподели всичко това? В отговор: "със същото удоволствие, и без ни най- малко да се замисля разколебан"........ Понеже, в предишна тема се натъкнах на чуденки как да се разбере часът на раждане на телешкия обект, хвърлил в смут нечие женско сърце- аз се възползвах от ситуацията твърде успешно и вече има спретната натална карта. Оказва се, че всичко онова, което преобладава в моята, е съдържание и в неговата. Очертава се много огнено теле. Дори имаме пълно съвпадение в 4 случая. А асцендентът му е ..... Стрелец!!! ...... Хич не ми отива на възрастта, но ми е едно тийнейджърско в сърцето...

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 02:09 от Ен

# 130
Възниква нов въпрос (май не е обсъждан досега): Обичайно ли е за телето да пийва? Склонен ли е да прекалява? Какво му е пиянството? Би ли излъгал в това състояние? (стана въпрос с добавена въпросителна стойност) Simple Smile Нека се включи и мъжкото представителство тук.

# 131
Това за пиянството не е до зодия Wink Моят Телец не близва алкохол, например.

# 132
Аня е напълно права, като пише, че не е до зодия.
На моето теле му беше невъзможно да откаже алкохол. Или по-скоро се ръководеше от принципа "без едно мога, но само с едно - не". И все пак, под влиянието на малко количество алкохол, беше душа човек, както се казва - мил, благоразположен, внимателен. Но същинското му пиянство беше тежко и нетърпимо. Светът му ставаше крив и все си търсеше с кого да се заяде и по-лошото - сбие. Rolling Eyes
До човек е. От опит ще разбереш, няма как. Стискам палци твоето да е от кротките и разумни телета (доколкото е възможно да бъдат такива Simple Smile).

# 133
PhD, заради алкохола ли се разделихте, ако ти се споделя, де? Едно време имах познат телец, който тотално пропадна заради пристрастеността си към хазарта. А се водят стабилна зодия ...

Аз съм рак като тебе, PhD, затова питам защо сте се разделили. При нас проблемът е неговата мама везна (прощавайте за двусмислието, ама...), която се меси и не можем да мирясаме, че мойто теле е като с промит мозък... дано да се спасим, защото има много качества и се обичаме, една раздяла не знам кого би заеадвала.

# 134
Ен Благодаря ти за милите думи.   bouquet
Някъде в първите теми беше обсъждано, че всеки телец има някакъв порок; нещо, с което прекалява. Моето теле също има. Мен ме интересува дали ще се откаже от него заради мен?

Иначе Ен точно вчера си говорих с един приятел и според него, когато един човек е бил години наред  сам /без приятелка/, той е свикнал всичко сам да прави, да не разчита на никой и му отнема доста време да промени нагласите си, че вече не е сам, че има някой, който го е грижа за него и т.н. Същото важи и за хората, които са били наранени - трябва им време. Мисля си, че твоя човек вече почва да свиква с мисълта, че от сега нататък ще сте двамата, и това, че ти се обяснявал пиян, означава, че се е пречупил вече. И още нещо аз когато се напия всичко си казвам, дори понякога без да ме питат  Laughing затова не си мисли, че те излъгал  Wink

Общи условия

Активация на акаунт