Мъж Телец - 8

• 50 553
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Orangeade, да... Безброй много пъти сме водили разговори на тема "поредната (последна) пиянска изцепка", завършващи с обещание, че "повече няма да се случи". Към края на връзката ни тези разговори се превърнаха в мои монолози и разсеян поглед и темерутско мълчание от негова страна, нарушавано от време на време с въпроси като "какво каза, не те чух...". Е, и моето търпение си има лимит, и аз имам достойнство. Simple Smile А много го обичах. Виждах възможност за силен и здрав съюз. Много години бяхме заедно, и щастливи бяхме много, но и много грозно се разделихме накрая...

Иначе, по втората част от поста - моят телец не допускаше каквато и да е чужда намеса в отношенията ни, дори и от страна на милата му и доброжелателна мама. Уважавах го много заради това му качество. Обаче той се издъни на други места...

Не знам какъв съвет да ти дам. Единствено мога да ти пожелая да успеете да си извоювате независимостта. Няма място за трети човек в тези неща.  Peace Hug

# 136
Бохемската душа на Телеца не може без алкохол. В ранните години може и да е грозно пиянството, но след трийсетака нещата идват на мястото. Пием с финес и красиво. Допива му се на човек в нашата компания. Разбираме от качествен алкохол. Мразим курвите, дебелите жени и пъпчасалите кожи.

# 137
Благодаря ти много, PhD. и аз се надявам да се справим. истината е обаче, че неведнъж съм бъркала в преценката си за телците - изглеждат много точни и стабилни, всичко е ок и изчезват точно когато сякаш  проблемите са изгладени  ooooh! ако и сега стане така, не знам.

# 138
До човек е. От опит ще разбереш, няма как. Стискам палци твоето да е от кротките и разумни телета (доколкото е възможно да бъдат такива Simple Smile).
Благодаря ти!  bouquet
То се е видяло- ще се изпитваме. Този път в комисията ще съм аз. Готвя му пъклено напиване. Мисля (надявам се), че няма да се провали на външното оценяване.  Praynig ................Парфьон , достатъчно изчерпателен, за да не се чувствам дискриминирана при подобна взискателност в телешките критерии. ..А колкото  до съотношението: възраст- алкохол- телето е 35+, което си звучи утешително.
За протокола- днес на бистра глава отношението му към мен не е претърпяло отрицателна промяна.

# 139
Ен,  Hug.
Това, което си писала през нощта, а и това последно изречение в поста ти.. - "звучи" така, сякаш нещата идват по местата си вече...
Заслужава си да почувстваш как обича Телецът. Заслужава си! Успех! Hug

# 140
щом и раците са е доволни , дето са криви и наопаки постоянно ,начи верно си заслужава

# 141
щом и раците са е доволни , дето са криви и наопаки постоянно ,начи верно си заслужава
Peace Joy

# 142
за телеца пиенето е удовостви в умерени количества след тая граница ставаме малко буини и не убоздани а до колкото дали под влия на алкохола да си развразваме езика да си кажем сичко не в повечето случаи заштото повече го ораштаме на маитап от колкото на сериозно да говорим нешта се пак сме под ваздеистви на алкохол сас сигорност каквото и да кажем не ни вярваите заштото сичко е на шега наи добре е когато сме трезвени говорим сериозни нешта и са истина а когато с ме пили като цяло сме кротки но пак зависи от ситуацията

# 143

Ами, от рачешки слънца, в рачешки асценденти тогава!  Simple Smile Дано!

# 144
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:49 от RedBull

# 145
Много ми харесва способността да се вглъбиш така в нещо, каквото е работата ...
Някакво бавно и мудно закопаване Simple Smile
Може и секс, но само ако останат време и сили Simple Smile на път след работата Simple Smile))
Ако пътят минава покрай мен , разбира се Simple Smile  Там пак има доста вглъбяване Simple Smile, че чак няма тръгване Simple Smile

# 146
Zdraveite! Az skoro ne bqh pisala i reshih da se vklju4a v diskusiqta Simple Smile Tiq dni teleto, v koeto bqh vljubena i o6te ne moga da si izbiq ot glavata mi pisa.MN se zaradvah, pogovorihme si. Kakto vinagi razgovoryt beshe ka4estven s izklju4enie na edno ne6to. Zapo4na da mi govori za sex-kolko vajen bil, kak trqbvalo na nashata vyzrast mnogo sex da se pravi i takiva gluposti. Toi sega u4i v 4ujbina i moje bi mu e tejko, za6toto priqtelkata mu e v BG i vryzkata im e ot razstoqnie, no na men li trqbva da gi kazva tiq ne6ta. Vse pak toi si e izbral takava vryzka-da si se razberat pomejdu si, kakvo mi gi govori na men, MN me qdosa #Cussing out

# 147
Zapo4na da mi govori za sex-kolko vajen bil, kak trqbvalo na nashata vyzrast mnogo sex da se pravi i takiva gluposti.

Не, че са глупости и не, че не е прав за това, което ти е казал, но има моменти, когато вървят и само това повтарят... като мантра.  Laughing Сякаш за единия секс живеят. (без укор; лични впечатления)
В случая си има конкретни обстоятелства, де, така че е напълно разбираемо, ако е превъртял. Всеки на негово място би. Mr. Green
А защо, според теб, ти го е казал? Какви са ви отношенията - познати или приятели? Ако те приема като близък човек, нормално е да си изплаче мъката пред теб, да сподели. Но май не е точно така...?

# 148
Priqteli sme, az mnogo dyrja na nego, No toi znaeshe,4e sym vljubena v nego i me drazni,4e si pozvolqva da spodelq takiva ne6ta s men  #Cussing out Za6to ne si govori s negovata priqtelka za tiq ne6ta i pred tova vyv Facebook postoqnno se opitva da ubedi horata kak sre6tnal jenata na jivota si, kolko bil 6tastliv

# 149
  • София
Случайно попаднах на вас Simple Smile поредната рачка в компания на мъж теле (и дъщеричка теленце Joy ). Така съм се нахендрила с тези инатливите, ама и аз съм не по-малко инат Simple Smile

Надявам се много скоро да ви изчета и да се включвам, когато мога Simple Smile

На последната страничка видях за алкохола и телците -  моят приятел не пие, общо взето и с повод, ще е доста скромен (което само може да ме радва!)

Общи условия

Активация на акаунт