Отказвам да вярвам на звездите, докато интуицията не ми "заговори" за същото в потвърждение. Още повече, че такова определение противоречи на неща, които ми е споделял. (Дано да не е изопачавал). .. Направо си беше облекчение да разбера, че Луната му в Скорпион предполага най- силни и дълбоки чувства.
....ако може и мъжете да се включат
мерси предварително.....
Наистина дали го харесвам е много рано да се каже
.....имам чуство за хумор и наистина ми е забавно от една страна.....но от друга "Мда" е един много "ентусиазиращ" отговор,който някак си ужасно те предразполага.....и за правене и за писане на подобни неща.....тотално разминаване на това,което виждам, и това което чувам....."Мда...."
но зависи от лайтмотива, а нашия в момента е "ремонт и обзавеждане на апартамент" .....и аз съм го правила, и сега като се замисля, това ме беше обсебило тотално,та ми се връща де
но като гледам как с дни избира наи-елементарни неща и се колебае,направо си представям аз на какъв анализ съм подложена в мислите му......дано да ми издъжат нервите,та да я пробваме тая спалня,дето се прави тия дни 
Не иска да го виждам в дисхармония след проблеми на работното място? В същото време твърди, че прегръдката ми със сигурност би успяла да отмие натрупаните негативи...Надявал се да съм разбирала. Казвам, че се опитвам. В отговор: "Но никак не ти е лесно, нали?" .. Тъкмо да се разгневя вътрешно, и ме кани да го придружа на служебно пътуване, чиято цел щяла да отнеме малко време (сиреч, останалото искал да го сподели с мен).
Много е изморителна тази безкрайност, но повечето, имали (имащи) си работа с подобно жУотнУ твърдят, че си заслужава. Дано! Пожелавам го и на теб (стига да си убедена, че искаш точно този мъж), и на себе си!.... Ако нямаш нищо против, сподели ти от коя зодия си.
странен е факта,че уж привидно всички изглеждат еднакви, са обсъждани тук вече 8-ма тема...и мога да си го обясня само с факта,че поне в началото на някакви отношения с този мъж, не ти дават достъп до инфото,от което се нуждаеш....определено е полезно това,което чета и да,за много неща мненията са вярни......и да,като имат проблеми се дистанцират ужасно.....и да,после успяват пак да те привлекат.......а бе както казва един мои приятел "ужасен ужасон"......
и да,директна съм,защото,какъв е проблема да казваш неща,които искаш да чуваш.....а ние жените на моменти сме много зле в това отношение,нас да ни харесват,да ни желаят,да ни говорят приятни неща.....това всеки човек го иска,мъж,жена,все тая......е,трябва да има баланс
малко гоненица,тръпка....както казва телето:"Ти какво искаш сега.....иначе няма да ти е интересно"......и се почват простотиите
но тук в повечето случаи е забавно,поне едно нещо не може да им се отрече - Добитъка се занимава с интелигентни и интересни жени
хубав и слънчев почивен ден,мацки
с телета или без....
и се заканваше, че ще ги прави някъде по поръчка....само и само да са тези които е харесал ..луда работа са ей..така де аз с ремонта и с плочките не разбрах до къде е стигнал, защото за жалост загубихме контакт..... но да ,сега се замислям , че точно смяна на настроенията обяснява много неща...
а за това , че не говорят много аз забелязах, че не говорят много само когато става въпрос за чувства...иначе в моя случай чух доста истории от всякакъв вид и характер, че само стоях и слушах изумена, защото по-голяма част от нещата за които ми говореше никога не бях подозирала , че ще чуя от мъж особено с толкова подчертано МЪЖКО излъчване
)...бяха някак поетични ххахах
супер.
една моя приятелка телец започна да излиза с мъж рак и след втората среща получи някакъв много романтичен и поетичен смс. реагира много странно за мен, каза: 'не е ли малко прекалено веднага да се държи така'. не можах да я убедя, че човек понякога от пръв поглед може да се влюби. за нея това беше някаква лигавщина. после прекрати отношенията с въпросния господин (не знам дали заради смс-а).
много ме кефи стабилността на телците
то това с ремонта май не е до зодия,всички откачаме като трябва да си правим бърлогите
мем по-скоро ме дразни,че позабравя за всичко останало или поне го отлага.....на кой му пука за ремонти,то докато тоя апартамент стане,мен може вече да ми е писнало да не ме "коткат"....и се държи като малките деца - една вечер,защото НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО беше в skype, пък аз имах гости и не можех да му пиша,изведнъж много му се приписа точно в този момент
леле,с какво се забърках, не е истина.....май,който иска да си има теле,си отглежда дете и мъж едновременно...
за телетата,ще видим.....стабилност не съм усетила грам,освен когато те гушне......лази ти лази ти по нервите и на изпроводяк,едни нежни ръце те прегръщат и се разтапяш,'щото гадината като усети,че е прекалила......да не би да вземеш да и избягаш