Мъж Телец - 8

• 50 564
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • където мечтите се сбъдват
Трудно ми е да го призная, но... аз съм работохолик... и по-лошото, е че работата ми е и хоби...
Мъжът ми е така.Това е най-големият му порок.

# 151
  • София
Бохемската душа на Телеца не може без алкохол. В ранните години може и да е грозно пиянството, но след трийсетака нещата идват на мястото. Пием с финес и красиво. Допива му се на човек в нашата компания. Разбираме от качествен алкохол. Мразим курвите, дебелите жени и пъпчасалите кожи.

Почти на 100% се покрива с това, което и аз виждам. Simple Smile
Но пък и в пиянството запазва разум и достойнство. Не би излъгал. Даже напротив - казва си това, което е в сърцето му.

# 152
'Що ли ми трябваше да му правя натална карта?! Само, за да науча, че Венера в Овен го определяла като "шавлив"! Тц!  Crossing Arms Отказвам да вярвам на звездите, докато интуицията  не ми "заговори" за същото в потвърждение. Още повече, че такова определение противоречи на неща, които ми е споделял. (Дано да не е изопачавал). .. Направо си беше облекчение да разбера, че Луната му в Скорпион предполага най- силни и дълбоки чувства.
....Преди време трябваше да се оправя нещо по една принадлежност на детето. Баща и бързо разреши проблема, като отсече: "Накарай съседа!" А този "смут в сърцето ми" (в подобна ситуация), без да съм го молила, предлага да помогне.....Сравнявам си...

# 153
Здравейте,чета ви от известно време,защото се сблъсках с едно "добиче" =) тръпка ми е голяма,но е толкова непостоянен в поведението си,че направо ме влудява......накратко,запознахме се наскоро и за дни се изконсумирахме,но интересът ни не е намалял от това,даже напротив.....странното за мен е,че един ден е мил,сладък и добър, на другия-арогантен,вулгарен и простак, на 3-тия - ни'къв го няма....и така,редуваме някакви състояния от едната крайност в другата.....уж нямаме сериозна връзка,а един ден се изтърва,че ме следи дали влизам в сайта,където се запознахме.....подхвърлял ми е репликата:"Ами ако се влюбя в теб.....?!"......има моменти,в които много ми се дразни и ми ги наговаря едни,дето ми иде да му тегля една......и други,в които споделя,говори с охота,смеем се и т.н........единия ден като се изпращаме казва чао,обръща се и си тръгва.......другия те изпраща до колата,гушка се и се целува така,че се ти омекват колената и се "разтичаш" на тротоара от кеф.....бе - ДИВАНЕ......имам нужда от мнение,как се справяте с такова "джувотну". АКо можете,помагайте  newsm78....ако може и мъжете да се включат  Simple Smile мерси предварително.....

# 154
Спираш да му се връзваш на глупостите и той сам ще се усети кое как трябва да направи Wink
И много търпение ще ти трябва, ако наистина го харесваш.

# 155
 Simple Smile Наистина дали го харесвам е много рано да се каже  Laughing и зависи изцяло от него.....просто им се чудя на акъла и поведението и всичко......пиша му:" Искам да се гушкаме и да правим секс" и ми се отговаря:"Мда"  Joy .....имам чуство за хумор и наистина ми е забавно от една страна.....но от друга "Мда" е един много "ентусиазиращ" отговор,който някак си ужасно те предразполага.....и за правене и за писане на подобни неща.....тотално разминаване на това,което виждам, и това което чувам....."Мда...."  Twisted Evil......ма не са добре тия мъже - телците.....детската градина Laughing

# 156
  • където мечтите се сбъдват
Доколкото познавам телците,щом е казал "Мда",значи всичко е наред  Joy Не са много словоохотливи и не очаквайте да ви свалят звезди.По-стабилен мъж от телеца,обаче,аз досега не съм срещала  Heart Eyes

# 157
По моя скромен опит, са си много словоохотливи даже......граничещо с мрънкащи и досадни  Simple Smile но зависи от лайтмотива, а нашия в момента е "ремонт и обзавеждане на апартамент" .....и аз съм го правила, и сега като се замисля, това ме беше обсебило тотално,та ми се връща де  Twisted Evil ..... само това ми беше в акъла и само за това говорех......но това не е по темата, баща ми е телец и бях се зарекла никога да нямам нищо общо с такова говедце,ама те хората са казали,никога не казвай никога.....та някъде м/у боите,кухнята,тапетите,уредите и т.н. цъфвам аз и моите похотливи желания  Joy но като гледам как с дни избира наи-елементарни неща и се колебае,направо си представям аз на какъв анализ съм подложена в мислите му......дано да ми издъжат нервите,та да я пробваме тая спалня,дето се прави тия дни  Rolling Eyes че за кухня,хол и т.н. не знам до кога ще откараме  Sunglasses

# 158
feel_good , добре, че сподели тази подробност за ремонта, че иначе сериозно бях започнала да се съмнявам да не би си имаме работа с едно и също говедце. Този трибуквен отговор, и моите уши са го чували неведнъж (макар аз никога да не съм била толкова директна като теб). С него така ми запраща цялата търпелива мобилизация в отлив, че.... Twisted Evil Но и за приливите пак той е виновникът- не знам как го прави, но успява да ме завърне в желанието да проявявам повече търпение. Колкото повече го опознавам, толкова повече се убеждавам, че всички момичета (и момци) тук са прави в това отношение. ...Казвам му: "Имам нужда да те гушна."- отговаря: "Аз дори повече от теб." ...'Ми, щом като е така- да скокне импулсивно, воден от копнеж! Ама нейсе! Това железен самоконтрол ли е, що ли? newsm78 Не иска да го виждам в дисхармония след проблеми на работното място? В същото време твърди, че прегръдката ми със сигурност би успяла да отмие натрупаните негативи...Надявал се да съм разбирала. Казвам, че се опитвам. В отговор: "Но никак не ти е лесно, нали?" .. Тъкмо да се разгневя вътрешно, и ме кани да го придружа на служебно пътуване, чиято цел щяла да отнеме малко време (сиреч, останалото искал да го сподели с мен). ooooh! Много е изморителна тази безкрайност, но повечето, имали (имащи) си работа с подобно жУотнУ твърдят, че си заслужава. Дано! Пожелавам го и на теб (стига да си убедена, че искаш точно този мъж), и на себе си!.... Ако нямаш нищо против, сподели ти от коя зодия си. Simple Smile

# 159
"Мдам"   Joy странен е факта,че уж привидно всички изглеждат еднакви, са обсъждани тук вече 8-ма тема...и мога да си го обясня само с факта,че поне в началото на някакви отношения с този мъж, не ти дават достъп до инфото,от което се нуждаеш....определено е полезно това,което чета и да,за много неща мненията са вярни......и да,като имат проблеми се дистанцират ужасно.....и да,после успяват пак да те привлекат.......а бе както казва един мои приятел "ужасен ужасон"...... Laughing аз съм зодия рак,асцендент скорпион,луна в риби.....до тук съм стигнала с хороскопа си,но определено имам и някоя щура планета някъде другаде,защото "ме хапе кучето здраво" на моменти и почти не ми се случва да изпадам в дупки и настроения,които са много характерни за тези зодиакални знаци.....или поне така си мисля Wink и да,директна съм,защото,какъв е проблема да казваш неща,които искаш да чуваш.....а ние жените на моменти сме много зле в това отношение,нас да ни харесват,да ни желаят,да ни говорят приятни неща.....това всеки човек го иска,мъж,жена,все тая......е,трябва да има баланс  Sunglasses малко гоненица,тръпка....както казва телето:"Ти какво искаш сега.....иначе няма да ти е интересно"......и се почват простотиите Rolling Eyes......и после, 9-10-11 тема мъжът телец..... Joy но тук в повечето случаи е забавно,поне едно нещо не може да им се отрече - Добитъка се занимава с интелигентни и интересни жени  Wink хубав и слънчев почивен ден,мацки  Simple Smile с телета или без....

# 160
хахаххах feel_good , от кой град си , че и аз скоро слушах истории с ремонти от един такъв телец хахахахх само, че филма беше , че си харесал плочки, но те спрени от производство , а той иска точно тези плочки и никои други  Naughty и се заканваше, че ще ги прави някъде по поръчка....само и само да са тези които е харесал ..луда работа са ей..така де аз с ремонта и с плочките не разбрах до къде  е стигнал, защото за жалост загубихме контакт..... но да ,сега се замислям , че точно смяна на настроенията обяснява много неща...Winkа за това , че не говорят много аз забелязах, че не говорят много само когато става въпрос за чувства...иначе в моя случай чух доста истории от всякакъв вид и характер, че само стоях и слушах изумена, защото по-голяма част от нещата за които ми говореше никога не бях подозирала , че ще чуя от мъж особено с толкова подчертано МЪЖКО излъчване Simple Smile)...бяха някак поетични  ххахах Shocked

# 161
feel_good, много вода в твоя хороскоп  Wink супер.

да, телците наистина са прекалеееено спокойни в моменти, в които ние, раците, очакваме по-бурни емоции от тях Simple Smile една моя приятелка телец започна да излиза с мъж рак и след втората среща получи някакъв много романтичен и поетичен смс. реагира много странно за мен, каза: 'не е ли малко прекалено веднага да се държи така'. не можах да я убедя, че човек понякога от пръв поглед може да се влюби. за нея това беше някаква лигавщина. после прекрати отношенията с въпросния господин (не знам дали заради смс-а).

аз лично два пъти съм се влюбвала от пръв поглед - един път във водолей, другият път в скорпион. скорпионът също казваше, че ме разпознал от пръв поглед... ама ей ме на сега с мъж телец, вече мнооого време Simple Smile много ме кефи стабилността на телците Simple Smile

# 162
josephine1 В София съм  Simple Smile то това с ремонта май не е до зодия,всички откачаме като трябва да си правим бърлогите  Joy мем по-скоро ме дразни,че позабравя за всичко останало или поне го отлага.....на кой му пука за ремонти,то докато тоя апартамент стане,мен може вече да ми е писнало да не ме "коткат"....и се държи като малките деца - една вечер,защото НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО беше в skype, пък аз имах гости и не можех да му пиша,изведнъж много му се приписа точно в този момент  Rolling Eyes и след около 40 мин ми прати "Сега вече наистина ти се разсърдих...." без коментар....'начи него може да го няма никъв 3-4 дни,ама мен не,когато е решил че му се общува......и да кажеш,че е малък, не е.....но определено като не му се връзваш е по-добре......пратих му на сутринта един смс,че е сладичък и цуплив и след 2 мин вече не ми се сърдеше, звънна веднага....но ако нищо не бях направила,щеше да се прави на утрепан незнайно колко време.....май подхода да се правиш на "умряла лисица" и "ти се цупи,не ми пречиш" е много правилен Sunglasses леле,с какво се забърках, не е истина.....май,който иска да си има теле,си отглежда дете и мъж едновременно...
Orangeade много вода,което е отврат  Twisted Evil за скорпитата мъже - имала съм си вземане даване,не беше хич ок......супер интересен и готин за компания,ама да не ти е в къщата, с водолеите ама хич не се харесваме,взаимно е някак  Simple Smile за телетата,ще видим.....стабилност не съм усетила грам,освен когато те гушне......лази ти лази ти по нервите и на изпроводяк,едни нежни ръце те прегръщат и се разтапяш,'щото гадината като усети,че е прекалила......да не би да вземеш да и избягаш Mr. Green.....боже,дисертация ще защитим на тема: "Едро рогато и има ли почва....."  Joy

# 163
feel_good, да, точно така е при мен - отглеждам си дете и мъж едновременно. това е положението. за цупенето пък изобщо не ми се говори, още не мога да свикна  ooooh!  и на мен все още ми се случва да мисля 'има ли почва'  Mr. Green

# 164
АКо  сте мили ,добри и внимателни ,няма да ви се цупи ... Преди всичко бъдете Жени... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт