Ако нямах вземане даване с тях, нямаше да имам мнение " emssi " - много ясно че съм бил и с жена скорпион.А за доверието и любовта - тва е въпрос на усещане ...
След като от известно време ви чета почти на един дъх, оставам с някои обнадеждаващи изводи от коментарите ви- естественост, непринуденост, откровеност, чувство за хумор..дълга чуплива коса, ..Е, вероятно няма да ми е излишно и някое и друго килце според споделените тук предпочитания,
но май и така ме харесва тази моя "причина". След повече от 3 месеца общуване от разстояние, и още толкова, през които бавно и ненатрапващо се ме наблюдава, наскоро изживяхме и първата си среща. Какво да ви кажа- толкова много като усещане и внимание ми е давал само мъж Козирог .... Основните неща, които описвате, май ще се окажат верни, и добре, че се натъкнах на вас, за да съумявам някак с повече лекота да разшифровам поведението му. В началото беше много настоятелен, аз го държах на разстояние.... По време на срещата ни, ни в клин, ни в ръкав каза, че си е струвало чакането....че искал това да продължи поне в близките 50 години.....Но, ето, че малко след нея започна да се отдалечава. Обещава да се обади- не го прави. След два- три дни се появява, молейки за извинение, и с обещание, че ще се постарае занапред да е различно. Чини ми се, че съм в изпитателен срок- гадае ме, размишлява ме... Искал мен, искал ме само за себе си. Е, негова съм- не се раздавам на парче. В отговор: "А дали е така?" Недоверчив е. Разбирам. Аз също първоначално подхождам с голяма доза недоверие. Научих се, макар да е в противовес на предопределената ми от слънцето наивност. Ще поживеем, ще видим. Иска ми се да имаме шанс. Не знам доколко е възможен- покрай вас и натална карта си направих- голямо редуване на Лъв, Овен и Скорпион! Сиреч, много огън! Сякаш само зодията ми "
" не ми стигаше! Тук- там Везни. Асцендентът си няма да го споменавам, че и без друго искам да го сменя.
...Е, време е да си изпрося едно "анализирай това!" Ще съм благодарна.
Един поглед отстрани винаги е добре- дошъл.
И на мен търпението не ми е отличителна черта, макар в годините да се понаучих да озаптявам обратното, но пък поискам ли- доброволно се поставям в големи търпеливи парадокси. (Показателна случка от времето на българо-съветската дружба: лелеех по повече от месец да получа заветното писмо от русначе в отговор. Пръсках се от очакване, а когато пристигнеше, го държах неразпечатано с часове, за да мога най- накрая да седна и да се отдам напълно на удоволствието от прочита). Та, и сега искам...Дано не са му нужни години в изясняване (за каквито примери прочетох тук), че и достойнството ми е важно!
и аз съм стрелец;)...за жалост аз съвет и мнение не мога да дам, защото моето положение е във фаза fuck off...хахахах много добре разбирам какво имаш предвид и за търпението и за достойнството.....никога не съм си позволявала да "тичам " толкова след мъж, колкото след кравата от моята история ( смятам , че ако двама души се харесват..взимат се и толкова...обаче с телеца нещата май са по сложни )...та търпение му е майката, и бащата, и бабата и дядото ....хахаха успех ииии гледай чашата винаги да е пълна
.. и emssi почувствах като такава (много съм близо до скорпионската граница) ....И, о, чудо! "Моята телешка причина", в необичаен за него, късен час, поклати рога, след 3-4 дни мълчание. Тъкмо, когато егото ми беше започнало да взима превес...Такива хубавини ми наговори, дали, защото се притесни, когато, уж помежду другото, споделих колко чуден е бил днешният ми ден (по подразбиране-без той да има заслугата за това), или защото беше леко пийнал, не се притесняваше да разкрие емоциите си.....Беше готов да тръгне посред нощ (делят ни 50-ина км.)... Питам го накрая, ако не беше в подобно състояние, щеше ли да ми сподели всичко това? В отговор: "със същото удоволствие, и без ни най- малко да се замисля разколебан"........ Понеже, в предишна тема се натъкнах на чуденки как да се разбере часът на раждане на телешкия обект, хвърлил в смут нечие женско сърце- аз се възползвах от ситуацията твърде успешно и вече има спретната натална карта. Оказва се, че всичко онова, което преобладава в моята, е съдържание и в неговата. Очертава се много огнено теле. Дори имаме пълно съвпадение в 4 случая. А асцендентът му е ..... Стрелец!!! ...... Хич не ми отива на възрастта, но ми е едно тийнейджърско в сърцето...
).