Мъж Телец - 8

• 50 317
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! 2 дни четох 7-ма тема, за предните не знам дали ще имам нерви и време  Simple Smile Жена съм, едър рогат съм  Laughing Не съм си имала никога работа с мъж - телец, предполагам, че ще ми е интересно и ще се разбираме и живеем добре. Предполагам, че мъжете и жените телци имат доста сходни характери, затова ще ви кажа някои неща от моя гледна точка. В 7-ма тема прочетох, че се оплаквате от това, че телецът сякаш изчезва и и игнорира. Телците сме доста деликатни и най-големият ни страх е, че можем да се натрапим или да досадим на другия. А това идва от факта, че сме мнителни страшно много и не вярваме на никой и нищо. Това се бърка с безразличие от наша страна. Ако някой мъж уж ме харесва, обаче не ми го показва достатъчно и аз не вярвам, че ме харесва, веднага бия отбой и давам назад, т.е. не досаждам, а чакам мен да ме потърсят. Предполагам, че и с мъжете - телци е така. Искаме много внимание и да ни ценят. Убедим ли се, че ни харесвате наистина и ни искате, ще ви дадем всичко. Благородни сме, винаги сме за справедливостта. Цинични сме; каквото ни е на сърцето, това ни е и на устата, просто не можем да сме лицемерни. Лично аз най-много мразя игрички, роли някакви, обичам всичко да е ясно. Понеже стана малко дълго, затова спирам. Просто ни ценете и обичайте и ще сме ваши Simple Smile Пожелавам успех на всички ви и много, много любов Simple Smile Стана ми много мъчно за Сагапо, от проченото останах с впечатление, че си голяма душичка и не заслужаваш това, което ти се случва. Пожелавам ти много успехи и любов Simple Smile И за последно, жените - Раци са страхотни, най-добрата ми приятелка е Рак и се разбираме без думи  Heart Eyes

A ако покажеш на телето, че много го искаш и изпитваш любов към него - няма ли да станеш безинтересен и слаб. Какъв е начина да задържиш вниманието,  като леко бягаш или като го търсиш? Grinning  В тази тема доста се размишлява точно по този въпрос.

Според мен, ако го търсиш  Peace Телците не обичат игрички, ела ми, дойди ми. Лично мен безразличието ме отблъсква, предполагам, че и при мъжете е така.

# 61
Все пак ти си жена, може да има разлика в усещането. А защо ту затваряте вратите ,ту ги отваряте. И винаги оставяте вратичката открехната. Според мен телетата малко обичате игричките. За жените не знам ,за мъжете говоря.

# 62
Права си за половете, затова не смея да правя генерални заключения. Предполагам само, че може би  характерните черти се припокриват. Виждам две мъжки теленца да се разписват, да споделят те за игричките  Laughing

# 63
Добре де, ще призная за игричките. Това го правя само с жени, които не значат нищо за мен, но знам, че съм им симпатичен, ако не и повече от тяхна страна. Изобщо няма ли привличане от моя страна към някоя жена, всички останали са просто играчи и част от пейзажа, инструменти за забавление и разнообразяване на офис ежедневието. Ако някоя ни се обясни в любов, не я режем директно, постепенно самата тя разбира, че няма как да стане. Това не изключва, че може да правим секс с нея.

# 64
 Grinning, и в какво се изразяват тези игрички? Сподели малко повече.....

# 65
И, кво и? Огромна е вероятността всичките тука, дето сте превъртели по Телетата, да сте просто тяхно забавление. Класически случаи изобщо.
Боклуци сме, не се занимавайте с нас. За добро ви казвам. Ние ставаме само за любовници, никога за съпрузи.

# 66
Цитат
Ние ставаме само за любовници, никога за съпрузи.
Naughty Ще си позволя да не се съглася с теб. Хората са различни и според мен възпитанието в по-голяма степен определя характера от зодията.

# 67
И, кво и? Огромна е вероятността всичките тука, дето сте превъртели по Телетата, да сте просто тяхно забавление. Класически случаи изобщо.
Боклуци сме, не се занимавайте с нас. За добро ви казвам. Ние ставаме само за любовници, никога за съпрузи.

Нищо конкретно не каза по въпроса за игричките. Как разигравате влюбените във вас. Grinning

# 68
  • Варна
Vicious, благодаря ти, успя да ме разчувстваш и разплачеш Hug Hug Hug Heart Eyes
А иначе, аз телето постоянно го търся, ама не виждам да има някакъв напредък....... мисля, че той просто се ласкае от вниманието ми. Confused Спомням си, общувахме по телефона, той ми се обаждаше даже, харесвал ми гласа, мисленето, въображението, смеха ми, харесваше самата мен, всичко беше наред.....докато......не се появи Тя.

# 69
ох ,ти го търсиш ,а той не ти обръща внимание ли - защо си такава бе ,сега няма да плача за теб ,въпреки че ме разстрой ,ама няма смисъл ,защо не щеш да го преглътнеш тоя

# 70
Vicious, благодаря ти, успя да ме разчувстваш и разплачеш Hug Hug Hug Heart Eyes
А иначе, аз телето постоянно го търся, ама не виждам да има някакъв напредък....... мисля, че той просто се ласкае от вниманието ми. Confused Спомням си, общувахме по телефона, той ми се обаждаше даже, харесвал ми гласа, мисленето, въображението, смеха ми, харесваше самата мен, всичко беше наред.....докато......не се появи Тя.

Тя, утре ще бъдещ ти....

# 71
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:48 от RedBull

# 72
Стискам ви палци, момичета!  Two Hearts newsm10

Само с палци няма да стане Grinning
Защо ги отчайваш момичетата така? Не сте толкова черни  Laughing

# 73
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:48 от RedBull

# 74