Мъж Телец - 8

• 50 306
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за отговора, бях сигурна ,че това ще напишеш.

# 46
Който иска съсипан живот в пълния смисъл на думата, рецептата е: Мъж Телец - Жена Водолей

# 47
  • Варна
Асцедента ми е дева...вижте малко:

Слънце в Рак
Луна в Дева
Меркурий в Лъв
 Венера в Лъв
Марс във Везни
Юпитер във Водолей
 Сатурн в Овен
Уран във Водолей
 Нептун в Козирог
 Плутон в Стрелец

Аз какъв рак съм, само зодията ми е такава Laughing Laughing

# 48
То основно в темата пишат жени с изгубен разсъдък  Grinning, другите си гледат живота с теле без теле все тая.

Значи съм точно за тази тема.  Laughing
Загубих си ума по едно теле и аз. Лъвица съм, трудна работа ще е.
Много е различно това преживяване, този мъж определено не е като другите!
С вас съм  Hug

# 49
лъвовете сте много досадни -  страшни скандали ще имате понякога Simple Smile
Може и да имаш право за Мъж Телец - Жена Водолей ,но кажи защо ,какво не ти харесва

# 50
То основно в темата пишат жени с изгубен разсъдък  Grinning, другите си гледат живота с теле без теле все тая.

Значи съм точно за тази тема.  Laughing
Загубих си ума по едно теле и аз. Лъвица съм, трудна работа ще е.
Много е различно това преживяване, този мъж определено не е като другите!
С вас съм  Hug

Разкажи нещо за него. Какъв е, как се държи? Какво показва, какво се случва между вас? И какво искаш да знаеш за него?

# 51
Deniti, фигурата е здрава телешка, само рогца няма  Grinning
Държи се странно за моите разбирания. Той не живее в моя град и общуваме с телефони и компютри. Не е по празните приказки, докато аз обичам да си пишем всеки ден, той ако няма нещо ново за казване мълчи с дни. Ако кажа че го прави, защото не ме иска ме засипва с уверения, че  не е така, че и дори се сърди ако подложа под съмнение любовта му към мен. И не ме чува какво му казвам за някои неща - прави каквото знае и край, като същинско рогато. Това дразни лъвското ми его. Laughing Грижовен и любвеобилен е. Ревнив е, като кажа, че съм ходила някъде първият и единствен въпрос е - с кого!!! Ако е не е с мъж значи е доволен и сменяме темата Simple Smile Съвсем в началото на запознанството ни той подходи много уверено и сигурно, че аз съм жената за него, докато аз смятах това за избързване и беше несериозно според мен. Чудех се всичките тези черти характерни ли са, доколкото четох из зодиаците си отговаряме на същинско теле. Казвам, че ще е трудна работа, защото ние лъвовете сме много различни. Но знае ли човек, може и да се нагодим и да излезе нещо, времето ще покаже.

# 52
Да такива са, бавни , мудни, с по малко приказки. А това да ти се обясни в любов......не знам, може на някоя да се е случвало. Ако не го притискаш много и му показваш постоянен интерес ще е с теб. Grinning

# 53
Който иска съсипан живот в пълния смисъл на думата, рецептата е: Мъж Телец - Жена Водолей
хах... коя Водолейка ти съсипа живота?  Simple Smile
Иначе, аз я карам по-същата рецепта вече почти 6 години - още не сме се съсипали.  Wink

# 54
на водолейте ,не ми харесва че са прекалено  Умни Laughing за нас

# 55
Е, чак прекалено умни едва ли, просто сме... странни  Confused
Не твърдя, че е лесна връзката Телец-Водолей - понякога е като сблъсък на различни светове - но чак рецепта за съсипан живот не мисля, че е.

# 56
аааааааа има си привличане телец -водолей

# 57
абе то привличането никой не го отрича, ама истинската веселба започва когато нещата станат сериозни  Laughing

# 58
Здравейте, момичета! 2 дни четох 7-ма тема, за предните не знам дали ще имам нерви и време  Simple Smile Жена съм, едър рогат съм  Laughing Не съм си имала никога работа с мъж - телец, предполагам, че ще ми е интересно и ще се разбираме и живеем добре. Предполагам, че мъжете и жените телци имат доста сходни характери, затова ще ви кажа някои неща от моя гледна точка. В 7-ма тема прочетох, че се оплаквате от това, че телецът сякаш изчезва и и игнорира. Телците сме доста деликатни и най-големият ни страх е, че можем да се натрапим или да досадим на другия. А това идва от факта, че сме мнителни страшно много и не вярваме на никой и нищо. Това се бърка с безразличие от наша страна. Ако някой мъж уж ме харесва, обаче не ми го показва достатъчно и аз не вярвам, че ме харесва, веднага бия отбой и давам назад, т.е. не досаждам, а чакам мен да ме потърсят. Предполагам, че и с мъжете - телци е така. Искаме много внимание и да ни ценят. Убедим ли се, че ни харесвате наистина и ни искате, ще ви дадем всичко. Благородни сме, винаги сме за справедливостта. Цинични сме; каквото ни е на сърцето, това ни е и на устата, просто не можем да сме лицемерни. Лично аз най-много мразя игрички, роли някакви, обичам всичко да е ясно. Понеже стана малко дълго, затова спирам. Просто ни ценете и обичайте и ще сме ваши Simple Smile Пожелавам успех на всички ви и много, много любов Simple Smile Стана ми много мъчно за Сагапо, от проченото останах с впечатление, че си голяма душичка и не заслужаваш това, което ти се случва. Пожелавам ти много успехи и любов Simple Smile И за последно, жените - Раци са страхотни, най-добрата ми приятелка е Рак и се разбираме без думи  Heart Eyes

# 59
Здравейте, момичета! 2 дни четох 7-ма тема, за предните не знам дали ще имам нерви и време  Simple Smile Жена съм, едър рогат съм  Laughing Не съм си имала никога работа с мъж - телец, предполагам, че ще ми е интересно и ще се разбираме и живеем добре. Предполагам, че мъжете и жените телци имат доста сходни характери, затова ще ви кажа някои неща от моя гледна точка. В 7-ма тема прочетох, че се оплаквате от това, че телецът сякаш изчезва и и игнорира. Телците сме доста деликатни и най-големият ни страх е, че можем да се натрапим или да досадим на другия. А това идва от факта, че сме мнителни страшно много и не вярваме на никой и нищо. Това се бърка с безразличие от наша страна. Ако някой мъж уж ме харесва, обаче не ми го показва достатъчно и аз не вярвам, че ме харесва, веднага бия отбой и давам назад, т.е. не досаждам, а чакам мен да ме потърсят. Предполагам, че и с мъжете - телци е така. Искаме много внимание и да ни ценят. Убедим ли се, че ни харесвате наистина и ни искате, ще ви дадем всичко. Благородни сме, винаги сме за справедливостта. Цинични сме; каквото ни е на сърцето, това ни е и на устата, просто не можем да сме лицемерни. Лично аз най-много мразя игрички, роли някакви, обичам всичко да е ясно. Понеже стана малко дълго, затова спирам. Просто ни ценете и обичайте и ще сме ваши Simple Smile Пожелавам успех на всички ви и много, много любов Simple Smile Стана ми много мъчно за Сагапо, от проченото останах с впечатление, че си голяма душичка и не заслужаваш това, което ти се случва. Пожелавам ти много успехи и любов Simple Smile И за последно, жените - Раци са страхотни, най-добрата ми приятелка е Рак и се разбираме без думи  Heart Eyes

A ако покажеш на телето, че много го искаш и изпитваш любов към него - няма ли да станеш безинтересен и слаб. Какъв е начина да задържиш вниманието,  като леко бягаш или като го търсиш? Grinning  В тази тема доста се размишлява точно по този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт