Мъж Телец - 8

• 50 273
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Ха! И какво е.. "Теле"? Wink
Аре давай:
- каква партньорка обича (като тип поведение, отношение към него, към живота, възгледи и т.н.)?
- ценител ли е for real, щото честно казано мойто теле няма нищо общо с гастрономията, етикецията, лъскавината на заобикалящата го обстановка и лукса.
- пада ли си неверник, ей така за спорта, за чешане на егото - говорим за в случаите, когато е намерил жена, която обича, а не просто забавление.
- какъв е към приятелите си, към приятелите на жената, която обича?
- дай някакво горе-долу общовалидно кредо за мъжките представители на тази зодия!
-а, да не забравя: как си с нервите? Laughing

Достатъчно СЕРИОЗНИ ли са ми въпросите? Flutter

# 706
Ха! И какво е.. "Теле"? Wink
Аре давай:
1. - каква партньорка обича (като тип поведение, отношение към него, към живота, възгледи и т.н.)?
2. - ценител ли е for real, щото честно казано мойто теле няма нищо общо с гастрономията, етикецията, лъскавината на заобикалящата го обстановка и лукса.
3. - пада ли си неверник, ей така за спорта, за чешане на егото - говорим за в случаите, когато е намерил жена, която обича, а не просто забавление.
4. - какъв е към приятелите си, към приятелите на жената, която обича?
5. - дай някакво горе-долу общовалидно кредо за мъжките представители на тази зодия!
6. - а, да не забравя: как си с нервите? Laughing

7. - Достатъчно СЕРИОЗНИ ли са ми въпросите?

Номерирам ти въпросите.... за да не се объркаш Wink

1. - Дама. Във всяко едно отношение.(не е въпроса в поведението - а в качествата и стойноста) Отношение към него - честно, открито НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЩО с търпението му!
... към живота - трудно... индивидуално е... на различни етапи от живота се променя...

2. Да. Имаш си умно теле. Отчита ги тези фактори но знае, че не са важни.

3. НЕ!!!

4. Към свойте - верен. Към твойте, толерантен..ако не са глупаци - в този случай ще ги реже.

5. Истински МЪЖ!

6. Зле:)

7. Да. Но подхода ти - не!

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 15:33 от BIC

# 707
# 708

3. - пада ли си неверник, ей така за спорта, за чешане на егото - говорим за в случаите, когато е намерил жена, която обича, а не просто забавление.

Първо чети!
После мисли!
След това решавай!

# 709
  • където мечтите се сбъдват
Като ви чета щуротиите.... чак ме хванаха нервите!
Тук има точно ТРИ жени които знаят,  какво е това "ТЕЛЕ"!
Включвам се за СЕРИОЗНИ! Въпроси!
Няма да ви кажа всичко.... но ще се постарая да ви ориентирам в мъглата Laughing
На глупави въпроси няма да отговарям!
Днес ви е щураво - щастлив ден Simple Smile Използвайте шанса си!
Moже ли и от мен няколко въпроса?
1.Как да разбере една жена,че мъжът телец наистина я обича?
2.Какво му е необходимо,за да се чувства щастлив в семейството?
3.Доколко важен е секса в една връзка/брак?
4.Би ли живял на семейни начала или е традиционалист и предпочита брака?

# 710
Moже ли и от мен няколко въпроса?
1.Как да разбере една жена,че мъжът телец наистина я обича?
2.Какво му е необходимо,за да се чувства щастлив в семейството?
3.Доколко важен е секса в една връзка/брак?
4.Би ли живял на семейни начала или е традиционалист и предпочита брака?

1. Ще го почувства с всяка своя клетка и фибра. Ще се рее, високо в облаците...
   Няма да и се вярва, че е възможно...да е толкова хубаво Wink

2. Умна, обичаща го, вярваща му, подкрепяща го...и емоционално балансирана жена.
   Силно желателно качество е и търпението. Хубавичка също Simple Smile

3. Необходим е. Вид ласка, приятно преживяване, споделяне, отношение...

4. Да. Брака е важен.... но не е условие за щастие.

Теле бяга от брак!
До сега съм отклонявал пет предложения за женитба.
Не започвайте с това една връзка!
Най важното за нас е СВОБОДАТА!!!
Ценим си я... колкото и да е условна в този живот.

# 711
Ентусиаст 
Видях, че си....пираня Laughing Laughing Laughing
Един практичен съвет, от личен опит: Бъди по често "златната рибка"!!!
А пиранята я дръж МНОГО, АМА МНОГО ЗДРАВО ВЪРЗАНА! ОСОБЕНО ЗЪБКИТЕ!
Между другото - ...сте се оженили - честито!
Бъди сигурна, че превъзхождаш и притежаваш много добри качества..спрямо болшинството евини дъщери Simple Smile
Бъди неговото момиче, и не се притеснявай и страхувай за връзката ви! Живей я! Наслади и се!
Обичай го и той ще те обича - простичко е Wink

Мярнах назад един твой въпрос "как така да се влезе под дебелата телешка кожа"
Ще ви дам един "троянец"
Теле се управлява с добро, доверие, любов.... и търпение!
Може да не е в този ред - но задължително този "инструментариум" трябва да присъства.

# 712
На много телци попаднах в живота си, дали в личен или професионален план. Тези, с които съм работила са били най-успешните ми и здрави екипи, съвестни, работливи, давахме всичко от себе си. Тези в личен план обаче винаги са били катастрофа и подозирам,че моят подход към тях е бил грешен, защото съм проявявала повече интерес и човека се е отдръпвал. Все пак аз също съм телец и знам как когато, някой ми се дърпа  колко интересен ми става и съответно ако някой тича след мен колко бързо губя интерес. Лошото е, че все на моята си зодия попадам и се получава голям театър.
Едно постоянно присъствие, което не отива на никъде. Трудна зодия сме. А и все има някоя голяма любов в миналото, която трудно се преживява. Когато обичаме е истинско и се правят чудеса Simple Smile, но и флирта,чистото внимание никак не са излишни,ей така за вдигане на самочувствието.

# 713
Ентусиаст 
Видях, че си....пираня Laughing Laughing Laughing
Един практичен съвет, от личен опит: Бъди по често "златната рибка"!!!
А пиранята я дръж МНОГО, АМА МНОГО ЗДРАВО ВЪРЗАНА! ОСОБЕНО ЗЪБКИТЕ!
Между другото - ...сте се оженили - честито!
Бъди сигурна, че превъзхождаш и притежаваш много добри качества..спрямо болшинството евини дъщери Simple Smile
Бъди неговото момиче, и не се притеснявай и страхувай за връзката ви! Живей я! Наслади и се!
Обичай го и той ще те обича - простичко е Wink

Мярнах назад един твой въпрос "как така да се влезе под дебелата телешка кожа"
Ще ви дам един "троянец"
Теле се управлява с добро, доверие, любов.... и търпение!
Може да не е в този ред - но задължително този "инструментариум" трябва да присъства.
Това към мен ли е насочено? Simple Smile
Благодаря за хубавите думи!
И не, не ми беше несериозен подходът, съжалявам, че съм разбрана погрешно. Но както видя, въпросите ми си бяха съвсем сериозни Crossing Arms
Това за търпението, доверието и обичта май и аз го схванах. Просто е много трудно въобще общуването, ако покажа някакви зъби. То и по принцип с хора трудно се общува с лошо.
Още веднъж, благодаря!  bouquet
Ще очакваме още подробности от твоя страна и занапред! Party

# 714
За теб е - ЕСЕН Simple Smile
Твоите зъбки са... по специални Whistling
Имах няколко дълги връзки с рибки. Още си нося дълбоки белези Simple Smile
Когато сте златната рибка - няма по магнетична, добра, умна, мила, красива, любяща, чувствителна, угаждаща, нежна, секси и т.н. жена от вас - Самото съвършенство сте! Перфектна! Невероятна! Единствената!
Но..... не знам (така и не можах да го проумея това) Какви са тези пирански бесове, които ви обладават!?  Twisted Evil И това убийствено настървение да гризете до кокъл!? И винаги без конкретна причина! newsm78
В тези случай... светата инквизиция бледнее пред,  мойте мисли и желания Twisted Evil какво да я правя пиранята.. Не се майтапя Simple Smile До прословутия телешки гняв и бяс са ме докарвали. А това е опасно! Не си играй с това.
Може да ме питаш всичко - ще се постарая да помогна Wink

# 715
Жени Риби са характерни със своето постоянство и лоялност. Ако ще променят нещо в себе си или около себе си, то ще бъде само ако е свързано с усъвършенстване и придвижване напред. Мъже Телец също притежават тези качества, но често промяната в обстоятелствата ги кара да се чувстват несигурни, разколебани, дори губят за някакъв период от време своята решителност. Разликата в двата знака е в това, че Риби ще споделят директно, открито и чистосърдечно какво ги тревожи, какво  ги смущава, като винаги са готови да изслушат (не непременно да се подчинят на) мнението на партньора Телец. Докато той просто ще обяви без никакво обяснение, че плановете му са променени, при условие че дори той самият не е наясно наистина ли вярва в това, наистина ли ще ги промени, вместо просто да сподели тревогите си за проблемите, които той чувства като огромна пречка. Това Риби ще приемат като непостоянство, ще ги смути ужасно много, ще се почувстват огорчени и след кратко време ще реагират емоционално – чрез избухване, подобно на Телешкия гняв. Тук обаче двата знака са способни успешно да си взаимодействат по абсолютно еднакъв начин. Търпеливият Телец дори само с една нежна прегръдка и една-две топли думи може да успокои жената Риби, изпаднала в почти умопомрачителен гняв. В обратната ситуация, когато Телец е разгневен, неговата партньорка Риби е способна по същия начин да го успокои – с топла, нежна прегръдка и няколко утешителни думи. Магична е тази връзка между двата знака, вълшебна и много силна. Но винаги зависи и от двамата дали ще успеят да я запазят завинаги. Според мен това е ключето към решаване на този проблем – двамата да приемат този недостатък в другия, защото кой друг освен жена Риби ще разбере гневния Телец, след като самата тя се гневи по същия начин и знае какво ще я извади от това състояние. Същото е и за Телецът спрямо партньорката му Риби.

# 716
Анджали,
И ти си рибка, нали Simple Smile
Не знам дали си имаш теле до теб.. Ако е така, му завиждам!
Ти си една от тези три жени, които знаят какво е това теле Simple Smile
За това:
" Мъже Телец също притежават тези качества, но често промяната в обстоятелствата ги кара да се чувстват несигурни, разколебани, дори губят за някакъв период от време своята решителност."

Има такъв елемент но той по скоро произтича от нежеланието за промяна...Не харесваме големи и резки промени.
За колебанието ще кажа - знам, че така изглежда. Или, че често ви се струва, че дълго мъдрим нещо и не взимаме решение...
В 95% от случаите не е това! Изглежда така, ама не е така Grinning
Решенията - бързо ги взимаме. ( не ги споделяме и обясняваме, защото често е губене на време - щом го правим - значи е добро за всички) Но има един много широкообхватен, дълбок, голям и прецизен АНАЛИЗ върху дадено решение - оглеждаме го, от всяка една възможна гледна точка. Този процес отнема доста време. Може би това е момента, който виждате като - несигурни, разколебани, нищо не правещи, или чакащи...нещо.

п.п.
От твоето обяснение - за моя милост - разбрах, че аз съм си виновен - така ли е?

Тук имало страхотни жени Laughing
Ще вземе да ми хареса bowuu

# 717
Аз имах предвид нещо конкретно всъщност, промяна в обстоятелствата като някакви трудности, създадени от някого, някакво събитие и т.н. Нерешителност – като неувереност в собствените сили и способности, че ще успеят да решат проблемите по пътя към крайната цел,  че ще успеят да преминат препятствията успешно;  колебание не във взетото решение, а по-скоро като несигурност дали ще достигнат тази цел, защото губят вяра в себе си, че ще се справят с пречките…
За твоята лична връзка с Риби – най-вероятно вина имате и двамата, заради липсата на желание за компромиси. А какво е било нужно – аз писах в предния си пост – приемане на този недостатък - емоционалните реакции на жена Риби, стигащи до степента на Телешкия гняв, както и приемането на същото от нейна страна спрямо нейния Телец, имайки предвид, че думите му изпреварват мисълта му…

П.С. Да, BIC, благодаря ти, горда представителка на Риби съм с изключителен партньор Телец (за което и аз самата си завиждам…)

# 718
  • където мечтите се сбъдват
Интересно,спрямо моите емоции мъжът ми никога не е реагирал с гняв,а по- скоро с разбиране някак  newsm78 А,аз съм много емоционална.Рак съм.

# 719
Не ставаше въпрос за реагиране с гняв спрямо емоциите на партньорката му.
Телец ще реагира с гняв при опит да му се налага мнение или натиск да направи нещо с неподходящото отношение, агресивен подход; при опит да го убеждаваш, че решението му е грешно; при опит да му пречиш да реализира целта си и т.н. ...

Телец иска и държи сам да взема своите решения, сам да открива начинът към осъществяването им. Като в същото време има нужда (и всъщност изисква) партньорката му просто да го подкрепя... при всякакви обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт