Мъж Телец - 8

• 50 270
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Ако един мъж не подхожда към теб,значи не е твоят човек.Какво значи 10 години да се натискаш на някого,който не те иска?Пълно безумие!

Какви по големи безумия е правила или замисляла... Не ми се разказва, че може и тя да чете тук Laughing
Пак си го извъртя по твойте калъпи и разбирания. Wink
Знам го това - което казваш. Така е Peace

# 736
 Simple Smile здравейте , интересна тема се е заформила. Аз съм лъв, мъж - телец  Crazy Crazy Crazy.Много хубави неща мога да напиша за мъжете телец , но най-вече са прекрасни съпрузи, моя засега също  Flutter

# 737
Много хубави неща мога да напиша за мъжете телец

Давай! Напиши Simple Smile
Харесваме похвали Wink

# 738
Последната ми асоциация за мъж или жена Телец е плямпало. Обстоятелствено да излага дори и малка част от личните си взаимоотношения, преживявания - никога. Разбираме се интуитивно помежду си.

БИК, опроверга ме Laughing Толкова много си изписал за миналото си Rolling Eyes

# 739
Последната ми асоциация за мъж или жена Телец е плямпало. Обстоятелствено да излага дори и малка част от личните си взаимоотношения, преживявания - никога. Разбираме се интуитивно помежду си.
БИК, опроверга ме Laughing Толкова много си изписал за миналото си Rolling Eyes

Да го изтрия ли?
Мога да го направя...
А вие ще си продължавате и до осемстотна тема - с едни и същи въпроси от рода на:
То моето теле само мълчи
Какво мисли
Какво да правя
Дали да направя това или онова
Без край...

Това е една прашинка от моето минало - то е много богато.
За тези които сега или скоро ще имат контакт с теле - имат шанса да спестят,  едно десетина години.  Идеята ми е да помогна, като ви покажа малко от емоционалността, душевноста, мислите - характера на телец. Това ако не ви го каже теле, ще си гадаете цял живот - кое, какво, защо, как и т.н.

# 740
Не, защо да го правиш? Видно е, че си някому полезен. Споделих изненадата си.

Обичам и разбирам перфектно зодията си. Знам, че са неподходящи играчи за мен.
Да го можеш Телец-Телец зависи от аксцедента Laughing

# 741
Божеее...колко съм изпуснала  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning.....то появило се едно реално теле и взело че станало весело.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning...Поздрави на всички.....

# 742
Божеее...колко съм изпуснала  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning.....то появило се едно реално теле и взело че станало весело.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning...Поздрави на всички.....

Ти в кой филм си newsm78
Драма
Комедия
Трилър
Романтичен
Ужаси
Екшън
Прилюченски
Мистерия
 Laughing Laughing Laughing Laughing

# 743
Божеее...колко съм изпуснала  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning.....то появило се едно реално теле и взело че станало весело.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning...Поздрави на всички.....

Ти в кой филм си newsm78
Драма
Комедия
Трилър
Романтичен
Ужаси
Екшън
Прилюченски
Мистерия
 Laughing Laughing Laughing Laughing
всички нещо против  newsm78 Grinning   Peace
роля : тореадор  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 15:32 от Ani Ta

# 744
всички нещо против  newsm78 Grinning   Peace
роля : тореадор  Laughing Laughing Laughing

Ухааа, киноман Laughing
Е, разкажи някой Wink
Че нещо ми е скучно в момента Heart Eyes

# 745
избери си от каталога.....и питай  Laughing .... но клоун не играя Laughing....нямам таппия Laughing

# 746
избери си от каталога.....и питай  Laughing .... но клоун не играя Laughing....нямам таппия Laughing

Какво ти е на душа - нямам претенции за жанра Simple Smile

Защо изключи комедията Laughing
За какво ти е тапия newsm78 Нали си жена Simple Smile

# 747
 newsm78 ами то в нашата къща комедията я играе рогаткото..... Laughing та да разменим ролите....дай да видя ти каква ще измислиш  Grinning  Peace

# 748
Хапвала мишка сиренце, хапнала котка мишката... Grinning

# 749
Заминал един мъж на гурбет в чужбина. След месец пише писмо:
"Скъпа, този месец не мога да ти изпратя пари. Изпращам ти 100 целувки. Иван."
Жената му отговаря:
"Благодаря, скъпи, за 100-те целувки. Ето отчет за разходите:
1. Млекаря се нави за две целувки на ден за бутилка мляко.
2. Ел.техникът дойде да оправи бушоните чак след седмата целувка.
3. Хазяинът идва всеки ден за неговите 3 целувки.
4. Собственикът на бакалията не дава нищо за целувки, наложи се дам и още нещо...
5. Други разходи - 15 целувки. Не се притеснявай за мен, имам още 25 целувки до края на месеца. За другия месец пак ли да планирам същите разходи?
Твоя любима Мими...

Общи условия

Активация на акаунт