ВТОРИ клас- втори срок - 4

• 43 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря на Бейби! Браво на нейното момче!
Аз спирам да плача, на пръв прочит съм доволна, като за първо състезание в живота му!Ще изчакаме официалните резултати....

# 646
  • Варна
Vela, бързо оздравяване на Косьо!

Бейби, писах ти на лични - много моля и аз задачите. Моето дете както винаги излезе 30 мин по-рано, уж лесни му се сторили и всичко решил, но аз много не вярвам и ще съм ти много благодарна ако ми ги изпратиш и на мен, че във Варна чак на 9,04 ще публикуват резултатите. Вече излезе предварителното класиране за Ловеч и Русе и като гледам, че най-високият резултат е доста под максималния брой точки, явно няма да са били толкова лесни задачите.

# 647
  • Пловдив
Честит празник на всички празнуващи в нашата темичка.    bouquet

Бейби, и аз ти писах на лични - чакам на опашката.

Всички болнички бързо да оздравяват, времето едно коварно сега и лъжовно. дано бързо са възстановят всички, че ваканцията и почивката идват.  Peace

# 648
  • В светлината на слънцето
От името на именичката благодаря за поздравленията.  Hug
Девойката днес беше за първи път на състезание (сама си пожела). Твърди, че били лесни задачите, само една я затруднила. Каза още, че бързо свършила, но се бяхме разбрали да стои и да ме чака до дупка там. Това лесно и това бързо автоматически ми навяват мисълта за претупано, ама ще видим. Mr. Green В този ред на мисли - и аз на опашката за задачите.  Praynig Кога излизат резултатите, че изобщо не съм в час? Embarassed

# 649
  • Варна
Lulu, каква съм заблеяна - честита ти именичка! Да е жива и здрава, много шестици и още повече мечти, които да сбъдва!

# 650
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави!   bouquet Hug

Ние пропуснахме Кенгуруто, но имало защо. Синът ми днес спечели златен медал по шах на "Дружба оупън", сред голяма конкуренция. Това, че предпочете шаха пред състезанието по математика, беше добър ход, но аз го разбрах едва днес. Супер доволна съм и искам да споделя с вас тази приятна емоция. Той пък се чуди на кое да се радва повече, на красивия медал или на премията.  Laughing

Момичета, ако ви попадне някъде линк към теста от Кенгуруто, споделето го.

На болните дечица, бързо оздравяване!

П.П. На турнира се видяхме с една съфорумка, та си изкарахме екстра деня в сладки приказки, докато децата се "потяха" над дъските. Ще повторим....  Wink

# 651
  • Варна
Tonita, поздравления за детето! Това е голямо постижение! Пожелавам му след време да надмине Веселин Топалов!

Лоренца, благодаря! Малко съм разочарована, в най-лошия вариант синът ми би трябвало да има 85т, надявах се да са повече при тези лесни задачи, но за 35мин отделено време за решаване на състезанието и резултатите са пропорционални. Успех на останалите участници!

# 652
Момичета, извинявам се за забавянето  Peace
Мисля, че разпратих на всички, които ми писаха. Ако някой не е получил да пише.
Честито на всички именици! Да са живи и здрави   bouquet
Tonita, поздравления за отличното представяне на шахматиста  Hug

# 653
Tonita, поздравления за детето! Това е голямо постижение! Пожелавам му след време да надмине Веселин Топалов!
Laughing Е, чак дотам няма да я докараме, защото той играе шах за забавление, но малко позитивни емоции не са за изпускане.
Благодаря за поздравите.
oblachna , получих съобщението. Благодаря   bouquet 

Поздравления и за всички явили се на Кенгуруто, независимо от резултатите. На мнение съм, че дори и от ниските резултати може да се извлече полза. Ако не друго, поне децата трупат опит, а той рано или късно, ще им потрябва.

# 654
Ако имате идеи как мога да ги пратя казвайте,но да знаете,че не ме бива много с компа.

С фотото Wink)) После на лични:)

много моля на лични да получа задачите и аз  Heart Eyes

# 655
Честито на имениците!
Поздравления на всички математици, независимо от резултатите!
Честито и на шахматиста!

Косьо днес порядъчно си полежа. А ние с малката тичахме по конкурси и рожденни дни. Никол се яви за първи път на конкурс по пеене " Орфеева дарба" и се прибрахме със сребърен медал.После бяхме на рожден ден. Много емоционален ден изкара тя , а и ние покрай нея.Много е щастлива и сега спи с медала. Mr. Green

С нетърпение чакаме ваканцията, макар че ще е само 10 дни.

# 656
  • Варна
Не съм очарована аз от представянето на моето вчера.Личи ,че след 10та задача концентрацията му е отишла на кино. LaughingИма едно 15 зад.верни само. Crazy
Моля дайте верните отговори на 15,19 и оособено 21ва задача,че у нас спор се завихри малко. Party

# 657
На 15 според мен отг. е С - Марина, тъй като тя е с 4 г., по-голяма от близначките.
19 - могат да се изрежат 3 фиг, поне аз не виждам как могат да се съберат на едно място оставащите квадратчета за четвърта фиг.
21 - подходящи са 2-ра и 4-та плочка, макар че на последната квадрата е нащърбен отдолу, приемам го за ксерокс дефект  Peace

П.П. Аз на 13-та зациклям, веднъж ми се пада 4-та плочка, веднъж 5-та. Кой е отговора според вас?

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 10:05 от Бейби

# 658
  • София
П.П.  На турнира се видяхме с една съфорумка, та си изкарахме екстра деня в сладки приказки, докато децата се "потяха" над дъските. Ще повторим....  Wink

Ааа, съфорумката влиза да каже, че Христо е едно изумително дете! Heart Eyes
Просто ги премачка всички "големи" и известни във възрастовата група шахматисти  Grinning Да си първи сред близо 160 деца на престижен турнир не е проста работа...
Тонита, вярвай ми, ама на награждаването съм се радвала така както когато Саша беше на същата стълбичка  Wink
Успех му пожелавам за напред, а с теб непременно ще се срещнем на шахматни, математически турнири, а защо не и без децата на кафе  Grinning

# 659
Браво на участниците в турнири.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт