Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 828
  • 975
  •   1
Отговори
# 15
Има код -20% за английското Джавари - JAVAFW20. Май е само за днес.

Супер!  Grinning
Страхотно! Отивам да разгледам
Чакам все още онези Том Тейлър за 10-те лири. Намерих ги в продавалника и пишеше, че са уголемени..дано не е така

# 16
  • Сф
Има код -20% за английското Джавари - JAVAFW20. Май е само за днес.

Супер!  Grinning

Кодът е до 22 февр. За избрани модели.

Забелязахте ли, че английският сайт има нова визия, предполагам и другите ще ги променят скоро  Simple Smile

Моите ботуши, които ги поръчах и после отказах, тъй като си купих концерт за билет, сега са още по- евтини. Искам ги, ама съм тоооооолкова на червено  Cry Cry

# 17
ей сега взех тези   за 16 лири  кода е до 22 02

# 18
  • София-Младост
Вчера видях една страхотна чанта на една жена, обаче никъде не можах да видя марката. Единственото отличително е че имаше на циповете емблемка дърво, както и на самата чанта, която беше комбинация кожа и велур. Някой има ли някаква идея коя е марката?
Съжалявам за въпроса, но чантата беше точно това, което търся. Нещо подобно беше:

# 19
# 20
  • Бг
Вчера видях една страхотна чанта на една жена, обаче никъде не можах да видя марката. Единственото отличително е че имаше на циповете емблемка дърво, както и на самата чанта, която беше комбинация кожа и велур. Някой има ли някаква идея коя е марката?
Съжалявам за въпроса, но чантата беше точно това, което търся. Нещо подобно беше:

Ала-Бала, да не са тези - http://www.mulberry.com/#/storefront/c6668/

# 21
Koдът за английското лови ли намалените?

# 22
  • Sofia

От Амазон ли? За UK javari Ми трябва код на мен...
Двоумя се между ТЕЗИ и ТЕЗИ за моят юнак за следващата зима и дали изобщо сега да ги купувам или на следващи намаления.
По-цветните ми харесват повече, но понеже са високи, отгоре не могат да се пуснат дънки, а и вкарани вътре какъв ще е - той е един слаб, гледам все скини да купувам. Иначе коментарите в Амазон и за двата чифта са добри, а шарените ги виждам всяка сутрин на живо в училище в едно дете (майката носи яке Superdry - една от нас ще да е  Mr. Green)

Dzuls   bouquet

# 23
И аз тук, в очакване на тези хубавици и тръпнене дали няма да са ми големи...

Джулс,   bouquet

# 24
Има код -20% за английското Джавари - JAVAFW20

Отивам да видя какво има и там.

Dzuls, Благодаря за темата.   bouquet

# 25
  • Пловдив
Да си повторя и тук питането как се получава кода за 20% намаление в Амазон за нов акаунт? При регистрацията или е нужно още нещо да се направи?

Това май не е показвано http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007P1M0NM/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Честит празник на всички и да си разходите днес най-хубавите обущета с най-любимия човек!  Heart Eyes

# 26
  • Варна
Днес получих тези ботушки в кафяво http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081XK1FW/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE   . Много съм  доволна   Grinning . Отговарят си на размера.

# 27
  • Варна

Двоумя се между ТЕЗИ и ТЕЗИ за моят юнак за следващата зима и дали изобщо сега да ги купувам или на следващи намаления.
По-цветните ми харесват повече, но понеже са високи, отгоре не могат да се пуснат дънки, а и вкарани вътре какъв ще е - той е един слаб, гледам все скини да купувам. Иначе коментарите в Амазон и за двата чифта са добри, а шарените ги виждам всяка сутрин на живо в училище в едно дете (майката носи яке Superdry - една от нас ще да е  Mr. Green)

Dzuls   bouquet
Кода е точно за  UK javari, ама тези не ги лови, пробвах ги веднага, ама нъцки Mr. Green

# 28

Dzuls   bouquet

това е кода за javari.uk  - JAVAFW20  

# 29
  • Sofia
Да си повторя и тук питането как се получава кода за 20% намаление в Амазон за нов акаунт? При регистрацията или е нужно още нещо да се направи?

Честит празник на всички и да си разходите днес най-хубавите обущета с най-любимия човек!  Heart Eyes

http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=1597067031&tag=bg … 0&tag=bgma-20

Оттук се получава като регистрираш нов акаунт Peace

Общи условия

Активация на акаунт