Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 888
  • 975
  •   1
Отговори
# 780
  • Димитровград
Момичета след колко дена получавате отговор от амазона.Аз писах писмо преди 4 дена и  още не са ми отговорили?

# 781
Офф, сестра ми ме убеждава да ги връщам и да си поръчам по-малък номер.
Връщали ли сте на френското джавари?
Каква поръчка трява да пусна: в смисъл препоръчана поща, с предимство, или може без предимство, други особености има ли?
Има ли проблеми с връшането при тях?
Аз скоро връщах.Писах им че искам да върна обувки-те ми върнах отговор,от който влезнах и видях адреса им.Понеже нямам скенер-написах го ръчно.Пуснах го с препоръчана поща-излезна ми около 15лв.След около 5 дена ми ърнаха парите и за доставката.

# 782
Пристигнаха! Party В кашон колкото входната врата голям. Crazy hahaha

Стелката се вади и на размер 41-42 е точно 26,5см. Aganka, де си? Мисля, че ако си твърдо 41 няма да ти станат. Точни са ми до милимунда. Даже не съм сигурна, че ще мога да ги обувам с по-плътен чорап. Обаче иначе са жестоки! Точно такива исках, да не са равни и да стават за шишкави крачета. Обуват се много лесно, но не се събуват лесно Laughing Доволна! Flutter

# 783
Момичета след колко дена получавате отговор от амазона.Аз писах писмо преди 4 дена и  още не са ми отговорили?
Пиши им пак. И при мен се бе случило така. Писах пак и ми отговориха почти веднага! Peace

Анни, искам ги хьогелките, ако не ги размениш. Hug  Heart Eyes

Мммм, Бижу, много са красиви, наистина! Честити да са ти, и много локви да пребориш с тях... Wink

# 784
Мммм, Бижу, много са красиви, наистина! Честити да са ти, и много локви да пребориш с тях... Wink
Joy Hug Мерси! Ако знаеш как обичам да шляпам под дъжда... лятото ей така, без чадър! Чудя се за какво са ми гумени ботуши в този случай Crazy Laughing

# 785
  • София
Бижу, страхотни са ботушките, ама и аз съм твърдо 41, явно само ще ги гледам и пестя  Grinning.

# 786
# 787
  • Димитровград
Благодаря Ронка,отговориха ми веднага.  bouquet Hug

# 788
# 789
Joy Hug Мерси! Ако знаеш как обичам да шляпам под дъжда... лятото ей така, без чадър! Чудя се за какво са ми гумени ботуши в този случай Crazy Laughing
Е как за какво?! За да попълниш колекцията. Peace
Аз пари за гуменяк не бих дала. Повече съм с колата, тук локви кой знае колко не се срещат, а и с хубави обувки няма голяма вероятност да се прибера с мокри крака...

Благодаря Ронка,отговориха ми веднага.  bouquet Hug
Hug

Ох, оставям ви, че имам да уча за изпит, на вас ви е играчка работа. А времето навън е уникално, днес е поне 17 градуса.

# 790
  • Бг
Едни мъжки Докерс-и, 40-ката е на 18 евро, естествена кожа. Марката си отговаря съвсем точно на номерацията, качеството е добро.

# 791
Аз забелязах, че няколко чифта обувки в уиш листа ми в Амазон са с паднали цени...

# 792
  • Варна
Офф, сестра ми ме убеждава да ги връщам и да си поръчам по-малък номер.
Връщали ли сте на френското джавари?
Каква поръчка трява да пусна: в смисъл препоръчана поща, с предимство, или може без предимство, други особености има ли?
Има ли проблеми с връшането при тях?
Аз връщах скоро. В петък на обяд ги изпратих, малък пакет/под 2кг беше кутията, 1,800кг/, без предимство, с препоръка. 22лв. Сканирах бележката и я изпратих. Същия ден ми пуснаха 11 евро. Във вторника и парите за ботушите ми бяха върнати.

# 793
# 794
Момичета не ми се смейте много  Embarassed
кажете как си слагате харесаните неща в merкliste за да ги следите? не ми се получава като отида на дадения модел и натисна на merkliste и ми изписва нещо, което не мога да ви преведа  Simple Smile. Споделете моля ви че ми писна да съхранявам линкове  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт