Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 47 020
  • 975
  •   1
Отговори
# 105
Вместо тези получих тези.
Качеството е добро, но още се чудя такива дали ми трябват.
Чантата обаче ми хареса.Urbancode за 32 лири.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 17:08 от Мари-ана

# 106
LilaC аз питах за Килтек. Може ли да ми дадеш инфо за номерацията, ако може и стелка. Благодаря   bouquet
Моите са 39н. и ги меря 24,9-25 см.
Само обърни внимание,че аз говоря за модела Кена 
http://www.javari.de/brand/Killtec/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … 72%26pageCode%3Dd
 а ти,ако не се лъжа,питаше за друг подобен.
За мен са много сполучливи и обзаведох семейството с марката.Друга марка,любима на мъжа ми за спортни и работни  обувки,е Keen.Твърди,че били много удобни.

# 107
  • ...край Дунава
Онези Бугати с вълничката цвят каки, много ме дразнят Crossing Arms. Обух ги за няколко часа и се наведох 20 пъти за да ги завържа, постоянно се развръзват ooooh!

Смени им връзките - сигурно са изкуствени и са хлъзгави.

Не се бях сетила Blush

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 20:58 от ╚Sisley╝

# 108
Момичета,мога ли да върна на Амазон обувки купени с превозвач и как става това?  bouquet

# 109
С риск да стана нахална .. дали е възможно за размера при прасеца .. че там ми е проблема..  bouquet
Няма проблем,аз даже го писах в преден пост:Рехаб-а е 38 см.в най-горната и широка част при закопчан ботуш.
Това върши ли работа,или нещо при глезена да меря?Кажи как и къде.
Страхуваш се да не ти са тесни ли?Най-горе,от вътрешната част,има едно като...плисенце,между кожата е монтирано парче ластик,което дава възможност за разширяване и така да се ползва и от по-пълен прасец.
Не знам,за мен не са прекалено широки горе,но вие си знаете.
В момента ботите Хиспанитас не са при мен,ако мъжът ми може да ги донесе,ще ги снимаме(той откога си прави устата за разни неща по боти и ботуши-това във връзка с днешния празник  Laughing).Шегувам се,днес или утре ще имаш снимките.
Благодаря много .. точно такива търся за широк прасец..   bouquet

# 110
  • София
Момичета,мога ли да върна на Амазон обувки купени с превозвач и как става това?  bouquet
Аз върнах едни рокли без никакво обяснение. Нямаше никакъв проблем  Hug

# 111
Вместо тези получих тези.
Качеството е добро, но още се чудя такива дали ми трябват.

Значи не съм единствената - и аз вместо ботушите получих такива боти, но изобщо не съжалявам. Вече подносих ботите - много елегантни и удобни са.

# 112
Хайде й аз да се похваля Wink
Получих тези за баткото номер 33, страхотни от всякъде, благодаря за линка Hug
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005773XSW/ref=oh_details_o00_s00_i02
И тези маратонки за мен от френското джавари номер 40, доволна Grinning, бяха 24 евро
https://www.javari.fr/dp/B008BUUJDY

# 113

Значи не съм единствената - и аз вместо ботушите получих такива боти, но изобщо не съжалявам. Вече подносих ботите - много елегантни и удобни са.
малко са ми теснички, но вероятно ще се поотпуснат.

# 114
Milena*,моля те,кажи повече за ФлайЛондон,че и аз ги чакам! Високи ли са много,удобни ли са и хубави ли са на живо или малко грозновати,както изглеждат в сайта?

# 115
# 116
  • Златна Добруджа
Днес, точно на датата, която бяха написали като крайна за получване на маратонките, получих тези Le Coq Sportif за 18 Е. Много сладки, мека стелка, според мен си отговарят на номера.

# 117
Днес, точно на датата, която бяха написали като крайна за получване на маратонките, получих тези Le Coq Sportif за 18 Е. Много сладки, мека стелка, според мен си отговарят на номера.
Кои номер купи и колко см е стелката?

# 118
LilaC аз питах за Килтек. Може ли да ми дадеш инфо за номерацията, ако може и стелка. Благодаря   bouquet
Моите са 39н. и ги меря 24,9-25 см.
Само обърни внимание,че аз говоря за модела Кена  
http://www.javari.de/brand/Killtec/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … 72%26pageCode%3Dd
 а ти,ако не се лъжа,питаше за друг подобен.
За мен са много сполучливи и обзаведох семейството с марката.Друга марка,любима на мъжа ми за спортни и работни  обувки,е Keen.Твърди,че били много удобни.
Благодаря  Hug А ти принципно 38 или 39 носиш?
Да, за друг модел питах, но тъй като няма други коментари, ако реша да поръчвам, ще поръчам 38 номер. Щом 39 са 25 см. значи за моя крак 24см е 38 номер.
Сега направо се триумя с тези туристически - да купя тези червените, да поискам да ми сменят Мерел с по-голям номер, да си купя друг чифт Мерел или да си карам с Каримора, все пак съм ги носила само веднъж и ми е жал да ги зарежа

# 119
  • Златна Добруджа
при детското от англ.джавари начисляват ли допълнително ддс върху цената

да начислява се

На мен за едни боти Мерел, 39-ти номер, но от детската секция, не ми начислиха ДДС.

Общи условия

Активация на акаунт