Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 47 038
  • 975
  •   1
Отговори
# 465
  • Бг
Ами не става,за това питам. Вие влизате ли?

sasi6, сега пробвах, да не би да изпусна нещо изгодно Grinning, и при мен не става.

# 466
  • sofia
В горния сайт трябва регистрация,за да разгледаш и не важи тази от амазон,така ли?

Можеш да влезеш с данните си от Амазон - парола и юзърнейм Peace
Ами не става,за това питам. Вие влизате ли?

Става, но недей попълва отгоре, където има място за мейл и парола, а кликни на бутона отдолу на страницата, където пише ANMELDEN MIT AMAZON - тогава ти излиза друг прозорец и там попълваш данните от Амазон. Grinning

# 467
Тази сутрин съм много хепи Wink
Вчера след много чудене и притесненя главно заради цената поръчах тези в бордо https://www.javari.de/dp/B007YEFWVC, днес са с 20 Евро нагоре Crazy...Моите са си били, сега ми едно леко, все едно за без пари съм ги взела Laughing

# 468
  • София-Младост
Aла-Бала, не разбрах дали си получи Хьогелките?
Гледам други са доволни, дамо и при теб всичко да е наред.  Peace
Получих ги и писах, че ми се струват с половин номер уголемени. Но онзи ден ги обух в офиса и походих и съм на друго мнение. Много меки и удобни, отзад мното добре държат петата, надявам се и навън да са ми все така комфортни:)
Сега им търся чанта Simple Smile

# 469
тези момичешки ботушки получих 39,отговарят на номера. Цвета е  брик,приятно керемидено.Интересни са,пипнати.Отвътре са с мекичка изкуствена подплата.Отзад езика е пришит за едната страна,за да не се размества. Връзките са акивни,може да се регулира според ширината на крака.
Взех си на почти същата цена ,сега на живо като ги видях бих платила и повече пари ( а аз съм от скръндзавите).

Височината на ботуша е 22 см,подметката е съвсем лек наклон.Изглеждат и се надявам да са удобни.
Подарък са ми и съм доволна от всякъде.

# 470
# 471
  • Пловдив
Да ви следя   bouquet Моята чанта на Micha взе малко да издава багажа и сега търся да я заменя с нещо новичко  Mr. Green  , но пък имам приятелка и  сестра , които с нетърпение чакат на кой ще я подаря  Blush

# 472
  • Сливен
Дали мога да си искам разлика от немското джавари,като посоча цената във http://de.buyvip.com/?

# 473
Получих тези Bugatti, без забележка, много удобни. Сякаш са леко уголемени,ама съвсем леко.  Сега им търся чанта, ако имате предложения някакви, давайте. Фен съм на големите чанти.

# 474
Съмнявам се, все пак сайта е на амазон.
Каква е доставката? Някой стигна ли до край?

# 475
тези момичешки ботушки получих 39,отговарят на номера. Цвета е  брик,приятно керемидено.Интересни са,пипнати.Отвътре са с мекичка изкуствена подплата.Отзад езика е пришит за едната страна,за да не се размества. Връзките са акивни,може да се регулира според ширината на крака.
Взех си на почти същата цена ,сега на живо като ги видях бих платила и повече пари ( а аз съм от скръндзавите).

Височината на ботуша е 22 см,подметката е съвсем лек наклон.Изглеждат и се надявам да са удобни.
Подарък са ми и съм доволна от всякъде.

А за тесен,нормален или по-широк крак са според теб?

# 476
нормални ми се струват,като ги понося ще определя по-точно.Не са стегнати,а моите крака не са от най-тесните.Само от проба ги определям като за нормален крак на ширина.

# 477
Моя крак в най широката част е 9 см

# 478
  • София
Съмнявам се, все пак сайта е на амазон.
Каква е доставката? Някой стигна ли до край?
Не съм стигнала до края, но прочетох току що доставка над 100 евро безплатна, под 100 - 6.90 евра плюс 0.50 за всеки следващ артикул. Това разбрах, с моя скромен меко казано немски.

# 479
Дали мога да си искам разлика от немското джавари,като посоча цената във http://de.buyvip.com/?

Нищо не губиш ако опиташ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт