Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 47 047
  • 975
  •   1
Отговори
# 525
Момичееа, тези https://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_d … 31%26pageCode%3Dd защо са толкова евтини? То вярно, че са изкуствена кожа, но дори и така цената им е много тънка за марката. Купувала ли ги е някоя от вас?

# 526
Айви, кое им е евтиното Wink 13 Е са само 39 номер  #Cussing out ... ее защо не можеше да е 40/41, че и аз имам мерак за подобни, но нито ми трябват, нито нищо, обаче...не  пречи да взема едни за колекцията.  Laughing

# 527
Момичееа, тези https://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_d … 31%26pageCode%3Dd защо са толкова евтини? То вярно, че са изкуствена кожа, но дори и така цената им е много тънка за марката. Купувала ли ги е някоя от вас?

70% намаление на един номер само си е нещо нормално,независимо от марката,си мисля аз  Rolling Eyes

# 528
Buffalo ТОЧНО ЛИ СИ ОТГОВАРЯТ?   bouquet
  п.п
прочетох назад умалени с едни номер  Embarassed

# 529
Оф, и аз ги гледам тия бъфалки от седмици, сега са идиотски ефтини - и това, че моя номер са 18 евра просто... https://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_d … _1%26pageCode%3Dd
Обаче пусто се дърпам и това си е. Купих си подобни, само че не съвсем същите Thinking в началото на зимата, велурени и коралово-червени, невероятни (не са бъфалки, но пак са с връзки и платформа), обула съм ги 3-4 пъти за цяла зима - оказаха се много удобни, но в цял ден в офиса не ми е комфортно с тях... И все си мисля, че колкото и да ми се набиват тия в очите, и колкото и да ме кефят, ще е абсолютно същото: ще се окажат удобни, но за офиса... нънъ... а на всичкото отгоре и умалени.... и да не влезна в тях... пхфффффф.
Ама са невероятно красиви! Не знам защо просто така ме дръпкат за сърчицето и това си е.

# 530
тук пак 39 е намален най-много
40 номер
и още едни поне цветове има Simple Smile
вчера  намалените на 70 % бяха 109 а днес са  293

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 18:40 от pepine86

# 531
# 532
Когато се иска разлика в цената, трябва същия ден ли да се пише до тях или по което и да е време ако си констатирал намаление през този 14 дневен период?Например, днес цената е със 7 евро по-ниска, след 3 дни връщат старата, мога ли да им пиша след 10 дни, че на 18-ти цената е била еди каква и те да ми върната разликата?

# 533
  • Пловдив
От тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Q3R1AY/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE поръчах на дъщеря ми, на племеницата ми, сега гледам че са пуснали 6.5 и много се чудя дали да не си взема и на мен. Детското 6.5 колкото дамското 6.5 ли е?
Знам че сега някой ще ми ги грабне, но може да е за добро - нямам спиране  ooooh!

# 534
Оф, и аз ги гледам тия бъфалки от седмици, сега са идиотски ефтини - и това, че моя номер са 18 евра просто... https://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_d … _1%26pageCode%3Dd
Обаче пусто се дърпам и това си е. Купих си подобни, само че не съвсем същите Thinking в началото на зимата, велурени и коралово-червени, невероятни (не са бъфалки, но пак са с връзки и платформа), обула съм ги 3-4 пъти за цяла зима - оказаха се много удобни, но в цял ден в офиса не ми е комфортно с тях... И все си мисля, че колкото и да ми се набиват тия в очите, и колкото и да ме кефят, ще е абсолютно същото: ще се окажат удобни, но за офиса... нънъ... а на всичкото отгоре и умалени.... и да не влезна в тях... пхфффффф.
Ама са невероятно красиви! Не знам защо просто така ме дръпкат за сърчицето и това си е.

Embarassed аз си поръчха 40 номер  за 14 е

# 535
И аз в групата на въздишащите по хьогелките. Просто перфектни. Височината не се усеща.
Изключително удобна обувка направена от много качествена мека кожа. Поръчах 3,5 и отговарят точно.     Оценка "Шест +".
Същата оценка получават и Pikolinos. Изработени перфектно. Обувката е със стелка в която кракът леко "потъва".  Предполагам има лек слой дунапрен. Постоях с тях и се оказаха и много топли и удобни.
Получих и тези ботуши на Tom Tailor, но в черно. Поръчах 4-ка, но по мое мнение са уголемени. Има възможност за регулиране на прасеца, или за хора с по голяма обиколка на прасеца, защото освен токата моделът разполага и с ластик. Утре ще ги разходя и ще имам по конкретно мнение.  На първо обуване ми подпират отзад до петата.

# 536
И аз в групата на въздишащите по хьогелките. Просто перфектни. Височината не се усеща.
Изключително удобна обувка направена от много качествена мека кожа. Поръчах 3,5 и отговарят точно.     Оценка "Шест +".
Същата оценка получават и Pikolinos. Изработени перфектно. Обувката е със стелка в която кракът леко "потъва".  Предполагам има лек слой дунапрен. Постоях с тях и се оказаха и много топли и удобни.
Получих и тези ботуши на Tom Tailor, но в черно. Поръчах 4-ка, но по мое мнение са уголемени. Има възможност за регулиране на прасеца, или за хора с по голяма обиколка на прасеца, защото освен токата моделът разполага и с ластик. Утре ще ги разходя и ще имам по конкретно мнение.  На първо обуване ми подпират отзад до петата.
Имам въпрос, ако си взела еднакъв  номер от Хьогел и Пиколинос - как ги усещаш като дължина, еднакви или...?

# 537
Не. Взех 3,5 Хьогел и 4-ка Пиколинас. И двата са /според мен/ с еднаква дължина.
Потвърждавам твоето мнение, че испанските модели са умалени с половин номер.

# 538
Благодаря! Точно това ме интересуваше - сверяване на часовника. За Хиспанитките - размера даден в таблиците на Джаварци за 39 номер според мен е точен, за другите номера не мога да кажа.

# 539
кой искаше 41 номер ?
38 и 39 без пари направо

Общи условия

Активация на акаунт