Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 913
  • 975
  •   1
Отговори
# 750
Искам да ви попитам тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/280-8362088-9514502/?on … 12%26pageCode%3Dd  отговарят ли си на номерата и стават ли за нормално стъпало, а много ли са високи ако някой ги е получил?

Чакам ги, но ще са тук другата седмица.
Иначе на нормално стъпало всичко става, виж тези с тесните и широките да му мислят  Wink

# 751
  • Бургас
Току що получих тези https://www.javari.de/dp/B007YED3I6 цвят виолет. Много съм доволна и добре, че казахте да не поръчвам 39, защото щяха да са ми много големи. Тези са ми точно на дължина, само малко ми опъват на свода, но се надявам ад се отпуснат. Цвета е много интересен и е по-скоро вишнево, а не лилаво, каквото очаквах

# 752
# 753
Здравейте   bouquet

Мнение за Jonny's  Wink

Обмислям да поръчам номер 35 и много се чудя, защото ме е страх да не са ми големи  Mr. Green

# 754
Здравейте   bouquet

Мнение за Jonny's  Wink

Обмислям да поръчам номер 35 и много се чудя, защото ме е страх да не са ми големи  Mr. Green

оххх аз съм  Heart Eyes в тези но  ще ги изчакам още малко да ги намалят .. (поне се  надявам де ... Praynig)

# 755
Здравейте   bouquet

Мнение за Jonny's  Wink

Обмислям да поръчам номер 35 и много се чудя, защото ме е страх да не са ми големи  Mr. Green

Под един от моделите има коментар, че е трябвало да поръча по-малки. Може би са уголемени

# 756
Здравейте   bouquet

Мнение за Jonny's  Wink

Обмислям да поръчам номер 35 и много се чудя, защото ме е страх да не са ми големи  Mr. Green

Под един от моделите има коментар, че е трябвало да поръча по-малки. Може би са уголемени

Във файла с табличката пише, че отговарят Simple Smile Добре, че попитах. Под кой модел гледаш коментара?  Rolling Eyes

# 757
  • Пловдив
Току що получих тези https://www.javari.de/dp/B007YED3I6 цвят виолет. Много съм доволна и добре, че казахте да не поръчвам 39, защото щяха да са ми много големи. Тези са ми точно на дължина, само малко ми опъват на свода, но се надявам ад се отпуснат. Цвета е много интересен и е по-скоро вишнево, а не лилаво, каквото очаквах
Моля те, измери височината на тока. Все не ми се вярва да са 7 см. Ти кой номер носиш принципно? Ако сложиш и една снимка, ще е супер  Embarassed
Наблюдавам ги за сестра ми, но на нея й трябва до 5 см ток /и са ги повишилиии  Sick/

# 758
да побутна моето питане !
 Здравейте момичета,сигурно е коментирано но съм пропуснала,тези обувки пише че токът е 2 инча ,а всъщност изглеждат доста високи,някой получи ли ги да сподели и дали си отговарят на номерата?
http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Telma-Straps/dp/B007T3 … f=pd_sim_sbs_sh_6
благодаря предварително

# 759
Здравейте   bouquet

Мнение за Jonny's  Wink

Във файла с табличката пише, че отговарят Simple Smile Добре, че попитах. Под кой модел гледаш коментара?  Rolling Eyes

Ето този. Но пък в амазон под тези ботуши има коментар, че са умалени... трябва като си харесаш модел да го проучиш  Peace

# 760
  • София
Да покажа полученото
Noel - UK 12 (EU 30) в кафяво много са хубави кожа,изработка всичко.
Gabor - UK 12 (EU 31) - уникални са   Heart Eyes подплатени са навсякъде(пръсти,подметка)не само в горната част
От балеринките на Tommy Hilfiger поръчах тези ,но получих тези в черно UK 11.5 (EU 30).Добре,че цвета и номера са верни само модела е различен,но и те са много хубави за тясно краче
Replay - UK 5 (EU 38) в сиво много хубави,отговарят си.

# 761
  • София
Искам да ви попитам тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/280-8362088-9514502/?on … 12%26pageCode%3Dd  отговарят ли си на номерата и стават ли за нормално стъпало, а много ли са високи ако някой ги е получил?

Чакам ги, но ще са тук другата седмица.
Иначе на нормално стъпало всичко става, виж тези с тесните и широките да му мислят  Wink
Ще чакам да споделиш мнението си!

# 762
Здравейте   bouquet

Мнение за Jonny's  Wink

Ето този. Но пък в амазон под тези ботуши има коментар, че са умалени... трябва като си харесаш модел и да го проучиш  Peace

Много ти благодаря за бързите включвания   bouquet

Харесала съм си тези. Има и 34 и 35  Mr. Green В табличката пише, че отговарят, като 41 номер = 27см, но в табличката под обувките в "passform" пише, че 41 номер = 26.2. От това следва, че са уголемени  newsm78 Май ще поръчам 35, а дори и да са ми големи, поне е ботуш няма да си личи много като ми хълтат...  Tired

# 763
  • Austin,TX
Здравейте,
снощи получих тази красота
http://www.javari.fr/Karma%20Morokoi/s/ref=amb_link_162625607_32 … _5%26pageCode%3Dd
Страхотни са, кожа като кадифе, изработка .....не мога да опиша колко са красиви. Единствения проблем е, че са ми малко големи  Confused . Аз съм 37,5 , взех 38 за да се застраховам.

# 764
Много ти благодаря за бързите включвания   bouquet

Харесала съм си тези. Има и 34 и 35  Mr. Green В табличката пише, че отговарят, като 41 номер = 27см, но в табличката под обувките в "passform" пише, че 41 номер = 26.2. От това следва, че са уголемени  newsm78 Май ще поръчам 35, а дори и да са ми големи, поне е ботуш няма да си личи много като ми хълтат...  Tired

Е, щом е ботуш, не е толкова страшно и да са мъничко големи. Дори аз лично предпочитам да са ми леко свободни!  Peace
Много е хубаво моделчето!

Общи условия

Активация на акаунт