Новите ни козметични похождения 39

• 52 675
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
Майка Зайка, Откъде е пяната на Freeman?преди използвах от същата серия един спрей за обем, но отдавна не го намирам.

# 391
  • София
Майка Зайка, Откъде е пяната на Freeman?преди използвах от същата серия един спрей за обем, но отдавна не го намирам.
от Тити на "Щросмайер", но доколкото видях беше последната. Даже нищо друго на Feeman не видях. На етикета пише, че е до 03.2013 год. и беше намалена.

Беше ли доволна от спрея за обем?

# 392
Да, спрея беше много хубав и не цапаше косата, но май вече не го внасят. Peace

# 393
    Утре чакам: - Овлажняващ терапевтичен шампоан CHI Infra    и    - Хидратираща маска с термо защита CHI Infra   newsm44

# 394
*Chanel Fracas

*Estee Lauder Pure color gloss stick
Honey pink

*Shiseido  Hydro-Powder Eye shadow
Clover dew

# 395
  • София

- от който обаче съм предварително разочарована, защото не беше тестер, отварям го вкъщи - счупен отвътре, цялата кутийка омацана..... Утре ще ходя да го сменям.

В една друга тема писах и шредушредих съфорумките: продуктите да се проверяват и тогава да се купуват. И аз си изпатих с 2/3 празна тубичка на гела за премахване на кожички на Евелин. И сега прилагам следното: харсесвам си продукт, отивам на касата и карам касиерката да го отвори и да провери в какво състояние се предлага и едва тогава го купувам. Simple Smile

# 396
# 397
oriflame elvi  крем за тяло и парф. вода (вляво)

# 398
Fonce, кое е червилото?

# 399
  • Canada

Tifany1, Peach blossom e  Peace

# 400
# 401
# 402
  • Отвъд алеята зад шкафа

Купих го наскоро и вече го обожавам  Heart Eyes Слагам си го дори когато съм вкъщи, много ми харесва  Whistling

# 403
  • в 1001-та нощ

# 404
  • GYM

о размяна Flutter

Общи условия

Активация на акаунт