Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 038
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Скрит текст:

# 601
Момичета поздрав с една песен за любовта, която много ми харесва. Michael Jackson – In the closet! С участието на Наоми Кембъл.

# 602
Ваня,той вече ни е взел акъла,ама по-добре да не се издънва.Те момичетата знаят,че аз съм особено чувствителна на тема Енгин да бъде винаги първи във всички класации, а всяка лоша дума отправена спрямо него приемам лично. Joy Joy

# 603
Не знам дали ще ви хареса, но аз много съм се зарибила и я слушам постоянно. Този Майкъл Джексън никога не съм предполагала, че ще ми хареса толкова, ама от няколко месеца просто го преоткрих.

# 604
!
loveofmine,  welcome

velijana,
той и да се издъни, пак  ще го направи така, че ще ни вземе акъла!
 surpriseuu!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Настъпихме мина... също както и доХтора... Simple Smile)))

# 605

Оф, бееее, Дилеми! Simple Smile)))   Hug (Марица се пресяга за валидола.) Simple Smile)))

# 606
Марианка, готвиш ли си новата темичка? Simple Smile))) Милата... не те оставяме да въздъхнеш! Simple Smile))  Hug Hug Hug

# 607
  • AMS
Марица, успокой се!!! Ти си като децата!!! Притеснено ми е за теб!

# 608
И аз като доктора не ги разбирам тези работи. С това шега не бива! Взимам си шегата обратно.
Днес един дипломатичен разговор донесе такова оживление. Представям си какви тежки последици може да има новина от първоизточника! Валидол няма да помогне.
 341uu Това е за мен и ми е малко!

# 609
Марица, успокой се!!! Ти си като децата!!! Притеснено ми е за теб!

Скрит текст:

Именно защото съм като децата, не бива да се притесняваш. Simple Smile))) При тях чувствата са първични и бурни, но бързо отминават е лесно се съвземат. Simple Smile))) Освен това, валидолчето винаги ми е подръка. Simple Smile) Пък и никой не е вечен - ако ще се мре, да е от приятно вълнение е по-добре, отколкото от нещастие... ъъъъъъх... пак ще кажете, че съм крайна. Simple Smile)) Е, какво да сторя - характер.... зодия... професия... каквото и да е, мое си е. Simple Smile)))

# 610
  • София

Оф, бееее, Дилеми! Simple Smile)))   Hug (Марица се пресяга за валидола.) Simple Smile)))

Виновна е Хелън!   newsm53

Скрит текст:
Аз от месеци съм на червено вино!  #Crazy От валидола ми пада кръвното Joy Joy Joy
Къде е Мартичка?  newsm78 Тя раздава подходящите хапчета Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 23:02 от Dilemi

# 611
И аз като доктора не ги разбирам тези работи. С това шега не бива! Взимам си шегата обратно.
Днес един дипломатичен разговор донесе такова оживление. Представям си какви тежки последици може да има новина от първоизточника! Валидол няма да помогне.
 341uu Това е за мен и ми е малко!

Joy Joy Joy

# 612
Ваня,то вълнението ни е простено-ние сме зачакали новини за Енгин и негов нов проект веднага след последния кадър на КВФ! Joy Joy Joy

# 613
  • AMS
Момичета,
Споко! Стегнете се!!! Началството идва!!!

# 614
velijana, като си помисля как се вълнувахме миналата година по това време! И Мустьо беше още жив!

Общи условия

Активация на акаунт