Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 051
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Така е, нямат стигане, и слава богу, защото явно за такивао като нас това е начин да продължим напред, без да се откъсваме от магията наречена Енгин Акюрек. От момента, в който го видях, облегнат на колата нао летището, не съм спирала да му се възхищавам. При него няма нищо случайно, и най-малкият жест е пречупен през сърцето му. Няма друг такъв актьор!!! Аз си изкарвам хляба с превод на филми, но вече не мога да погледна друг филм. Мъжът ми и дъщеря ми оке малко и ще ме презрат. Добре, че сега не работя.

Кой език ползваш....Включваме те в екипа по преводи....за новия проект де....бъдещия....

# 586
loveofmine welcome

Пиши смело и често. Не можеш да си представиш каква  радост е твоето споделяне за мнението на този дипломат за нашият любимец. Истински балсам за душата.

Kissing Heart Kissing Heart newsm51 smile3525

# 587
Момичета,виждам че се вълнувате относно сценариите,та в тази връзка бях чела интервю с артистката,която играе Фикрет в Листопад.Тя каза,че всеки артист подписвал договор за 40 серии.Прави се глобален сценарий с основни сюжетни линии и от тях разклонения-по дребни.Та нейното участие с партньора и не трбвало да е дълго,но те провокирали зрителския интерес и в последствие тази линия се доразвила и те  участваха до края.
За Енгин.Зная,че всяка от нас тръпне в очакване.За щастие или нещастие това момче още с първите си главни роли се изстреля на върха.Как си представяте сега "само за спорта",той да поеме роля на полицай  или горски пазач (фигуративно казано). Естествено е следващата роля да бъде пак главна,коренно различна от тези които ние вече знаем, многопластова, за да заинтригува него , въображението му, таланта му, а той нас отново и отново. Затова ще го чакам толкова,колкото е необходимо да излезе от образ, да попадне на най-подходящия сценарии, да влезе в новата си кожа.

# 588
Дива,това ми е един от най-любимите твои клипове. newsm51

# 589
Loveofmine

Щом си се заминавала с превод на филми, значи имаш доста наблюдения върху актьорите , създала си си професионална оценка , какво ти е мнението за качествата на Енгин като актьор?
И нтересно ми е дали си забелязала как Енгин изразява всяка емоция с очи и според теб колко често се среща тояа качество в други актьори?

# 590
Така е, нямат стигане, и слава богу, защото явно за такивао като нас това е начин да продължим напред, без да се откъсваме от магията наречена Енгин Акюрек. От момента, в който го видях, облегнат на колата нао летището, не съм спирала да му се възхищавам. При него няма нищо случайно, и най-малкият жест е пречупен през сърцето му. Няма друг такъв актьор!!! Аз си изкарвам хляба с превод на филми, но вече не мога да погледна друг филм. Мъжът ми и дъщеря ми оке малко и ще ме презрат. Добре, че сега не работя.

Ох, пълниш ми душата! Simple Smile))) И аз все това повтарям. Ама вече ме вземат на мезе за пристрастност и преувеличения. Пък за мен това си е чистата истина. Simple Smile)) Няма друг като него. Да, възхищавала съм се и се възхищавам на много филмови актьори, но едно е да градиш и показваш характер в 1,5-2 часа действие, друго - в продължение на години. И то какви сложни характери само!... Умопомрачителен. Уникален. Единствен за мен. Simple Smile Синът ми отдавна ме е взел на мезе, приятелят ми възревнува, но и двамата убедих с един довод само: няма друг актьор, който за ме е накарал да обичам и страдам за "отрицателния" герой. На това и двамата млъкнаха, защото е истина. Simple Smile))  И те не знаят такъв, който да ги е накарал да дадат "оправдателна присъда" на "лошия". Simple Smile))

# 591
loveofmine, добре дошла!  HugВинаги се радваме на нови момичета, но ти ни зарадва и с новина, която ни развълнува. Дано отговорът на шарже д'афера не е само дипломация и куртоазия. Най-после някакъв реален отзив!

Енгин Акюрек е уникален талант. Всички ни е подлудил, но никой не се оплаква. Лекуваме се едни други, помагаме си докато чакаме новия проект. Научаваме страшно много неща.

Приятна вечер!

# 592
Момичета,виждам че се вълнувате относно сценариите,та в тази връзка бях чела интервю с артистката,която играе Фикрет в Листопад.Тя каза,че всеки артист подписвал договор за 40 серии.Прави се глобален сценарий с основни сюжетни линии и от тях разклонения-по дребни.Та нейното участие с партньора и не трбвало да е дълго,но те провокирали зрителския интерес и в последствие тази линия се доразвила и те  участваха до края.
За Енгин.Зная,че всяка от нас тръпне в очакване.За щастие или нещастие това момче още с първите си главни роли се изстреля на върха.Как си представяте сега "само за спорта",той да поеме роля на полицай  или горски пазач (фигуративно казано). Естествено е следващата роля да бъде пак главна,коренно различна от тези които ние вече знаем, многопластова, за да заинтригува него , въображението му, таланта му, а той нас отново и отново. Затова ще го чакам толкова,колкото е необходимо да излезе от образ, да попадне на най-подходящия сценарии, да влезе в новата си кожа.

Благодаря за споделеното относно сценариите, Миле. Simple Smile  Hug Останалото... знаеш моето мнение, няма защо пак да го повтарям. Simple Smile

# 593
loveofmine- Можеш ли да споделиш какво точно каза този дипломат за Енгин?  newsm78 newsm78 newsm78 Hug Hug Съжалявам, ако съм досадна, но направо умирам от вълнение.

# 594
Направих си регистрация само за да споделя това, което чух, колкото и да е малко,ако можех бих разпитвала и говорила за Енгин цяла вечер, но не е удобно. И в тази игра си има правила. За съжаление знам само английски, та, милички, аз само до преди година се надсмивах над колежки и приятелки, които гледат турски филми, въздишат по онур и си лепят плакати от 1001 нощ. Близките ми не могат да ме познаят. Навремето водих по телевизията 10-та муза - най-стойностните филми, които сме излъчвали, а сега и аз не мога да се позная, защото не понасям нищо след като имах удоволствнието да гледам Енгин. А Облакът после ме изпепели.

# 595
Маричка,ти да не ми се обиди за това ,което ти написах да укротим малко топката.Не те вземам на мезе,ти нали знаеш,че и аз съм си толкова заплесната по Енгин като теб,но го написах,защото вече започва да ме хваща страх от тези свръхочаквания към него от десетки хиляди фенове.Аз се страхувам да не се издъни,пък на него какво му е-той си знае.

# 596
Направих си регистрация само за да споделя това, което чух, колкото и да е малко,ако можех бих разпитвала и говорила за Енгин цяла вечер, но не е удобно. И в тази игра си има правила. За съжаление знам само английски, та, милички, аз само до преди година се надсмивах над колежки и приятелки, които гледат турски филми, въздишат по онур и си лепят плакати от 1001 нощ. Близките ми не могат да ме познаят. Навремето водих по телевизията 10-та муза - най-стойностните филми, които сме излъчвали, а сега и аз не мога да се позная, защото не понасям нищо след като имах удоволствнието да гледам Енгин. А Облакът после ме изпепели.

Охо... определено имаш познания и опит във филмовото изкуство. Още повече се гордея с Енгин, щом е запленил и човек като теб. Simple Smile)) Дай Боже повече професионалисти в международен мащаб да видят и оценят играта му.

# 597
Маричка,ти да не ми се обиди за това ,което ти написах да укротим малко топката.Не те вземам на мезе,ти нали знаеш,че и аз съм си толкова заплесната по Енгин като теб,но го написах,защото вече започва да ме хваща страх от тези свръхочаквания към него от десетки хиляди фенове.Аз се страхувам да не се издъни,пък на него какво му е-той си знае.

Аз не се страхувам, че ще се издъни. Simple Smile Господ зраве да му дава! Другото той сам ще си направи. Колкото и да се наложи да го чакам, знам, че ще си струва. Имам доверие на преценката, професионализма и таланта му.

# 598
Голяма радост за нашата къщичка от новото попълнение в компанията ни и то толкова класно попълнение , а и новината,която получихме,най-после от първа ръка е много обнадеждаваща.
Добре дошла!

# 599
 !
loveofmine,  welcome

velijana,
той и да се издъни, пак  ще го направи така, че ще ни вземе акъла!
 surpriseuu!

Общи условия

Активация на акаунт