Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Дилеми, благодаря за посрещането! Толкова исках да се свържа с вас, момичета, че сега се панирах! Аз, която живея от думите и чрез думите, в момента ми убягват. Живея с вашите чувства настроения, надежди за новини, и болката, разбира се. Вие сте най.интелигентната тема, от любопитство погледнах тук-там, но не събудиха интереса ми. Няма други като вас! За съжаление не мога да правя гифове, нито да качвам снимки, засега само ще ви чета и ще ви се радвам. Но и аз ще ви зарадвам с нещо.  bouquet

# 571
# 572
Ето забравих и добавям. Подкрепям коментара на daizy_g за целувката.
За мен Берен е невероятна в сцената на ПБН. Тука повече от на всяко друго място муцките и имаха място и ми бяха разбираеми. Цялата сцена е уникална. Много добре замислена и също така изпълнена. За Енгин да не говорим. Той е като диригент-виртуоз. Така го чувствам. Толкова фина му е материята. Той трябва да има сетива за най-фините усещания. И аз, всеки път, когато гледам тази сцена, изпитвам винаги силно чувство.
Аз съм гледала филма с брачната нощ, в която се използва същия момент на падащата рокля. Не мога точно да си спомня кой беше филма. Но в КВФ е уникален комплексът, в който е включен този момент и начина, по който е разработен.  
Ваня
 newsm10 newsm10 smile3525
На него се падаше да е диригента-разбира се.Тя Ф.трябваше да се остави той да я води, той да е силния,да докаже своята мъжественост,а тя да го следва и да се наслади на момента!
  bouquetЗа мен се получи и всеки път преживявам много емоционално тази сцена!

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 21:16 от valia_ing

# 573
Дилеми, благодаря за посрещането! Толкова исках да се свържа с вас, момичета, че сега се панирах! Аз, която живея от думите и чрез думите, в момента ми убягват. Живея с вашите чувства настроения, надежди за новини, и болката, разбира се. Вие сте най.интелигентната тема, от любопитство погледнах тук-там, но не събудиха интереса ми. Няма други като вас! За съжаление не мога да правя гифове, нито да качвам снимки, засега само ще ви чета и ще ви се радвам. Но и аз ще ви зарадвам с нещо.  bouquet

Хич не се отдавай на четене само. Simple Smile)) Щом веднъж си проговорила, говори на воля. Simple Smile)) Клиповете, снимките и гифовете не са всичко. Основното е това, което споделяме помежду си - усещания, вълнения, размисли. А за тях и думите са достатъчни. Simple Smile)))

# 574
  • Пловдив

Дилеми, благодаря за посрещането! Толкова исках да се свържа с вас, момичета, че сега се панирах! Аз, която живея от думите и чрез думите, в момента ми убягват. Живея с вашите чувства настроения, надежди за новини, и болката, разбира се. Вие сте най.интелигентната тема, от любопитство погледнах тук-там, но не събудиха интереса ми. Няма други като вас! За съжаление не мога да правя гифове, нито да качвам снимки, засега само ще ви чета и ще ви се радвам. Но и аз ще ви зарадвам с нещо.  bouquet

Права си - темичката ни е страхотна. Всички дами в нея са от интелигентни нагоре....Вече си част от нас...А каквото не знаеш, ще помагаме - желание да има...Чакаме си обещаното - обичаме да ни радват....От мен - прекрасен Керим в бяло. txtloves

# 575
# 576
  • AMS
loveofmine, радвам се, че се показа!!!
Много ще ми е приятно да напишеш повече за вълненията си!!!
Не се притеснявай!!!

# 577
Всичко ми е толкова ново, аз съм зле с компютрите, просто съм един потребител, но от зор си направих регистрация. От година и половина не съм в България и имам възможност да контактувам с различни хора. Мен всъщност ме интересува едно единствено нещо - какво става с Енгин? Много се притесних, когато прочетох, че май е в депресия, защото това е нещо много страшно, дъщеря ми имаше нещо подобно, извинете за откровението. Всичко друго ще го разбера и ще го приема. Творчески блок - да, умора, да, липса на проект - да, характер - да, но не и това. По тази причина търсех всякакъв начин да си задам въпроса и преди све вечери ми се удаде възможност на един прием. Говорих с турския шарже дафер, това е вторият човек следо посланика,  много приятен, та от дума на дума стигнах и до Фатмагюл и Облака, естествено. попитах го как така след като цял свят ги приема, само в Турция нито дума. Но той се изказа много ласкаво за Енгин и специално за ролята му на Керим. Не го приемали само по-назадничавите зрители. Той бил олицетворение на новия млад турчин, който отстоява любовта си с цената на всичко. Нямало настроения срещу Енгин, предполага просто липса на проект.  

# 578
  • София

Скрит текст:

# 579
loveofmine  Hug

И аз дълго четох,сега от време на време пиша и се чувствам много добре така!
Не мога да се изразявам така добре като повечето момичета,но пиша,а пък ги чета с огромен интерес!А като започнат нямат стигане и ,,укротяване"!
  bouquet  bouquet  bouquet

О, и новина си ни сложила!

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 21:41 от valia_ing

# 580
  • Пловдив

Всичко ми е толкова ново, аз съм зле с компютрите, просто съм един потребител, но от зор си направих регистрация. От година и половина не съм в България и имам възможност да контактувам с различни хора. Мен всъщност ме интересува едно единствено нещо - какво става с Енгин? Много се притесних, когато прочетох, че май е в депресия, защото това е нещо много страшно, дъщеря ми имаше нещо подобно, извинете за откровението. Всичко друго ще го разбера и ще го приема. Творчески блок - да, умора, да, липса на проект - да, характер - да, но не и това. По тази причина търсех всякакъв начин да си задам въпроса и преди све вечери ми се удаде възможност на един прием. Говорих с турския шарже дафер, това е вторият човек следо посланика,  много приятен, та от дума на дума стигнах и до Фатмагюл и Облака, естествено. попитах го как така след като цял свят ги приема, само в Турция нито дума. Но той се изказа много ласкаво за Енгин и специално за ролята му на Керим. Не го приемали само по-назадничавите зрители. Той бил олицетворение на новия млад турчин, който отстоява любовта си с цената на всичко. Нямало настроения срещу Енгин, предполага просто липса на проект.  

А като ни зарадва - ако кажеш, че знаеш и турски...или сте си говорили на английски...направо страхотен подарък....Целувки....за контакта - сближавай фронта. Целувка и от Енгин....

# 581

Hug Hug Hug Hug Hug

Любов (извини, ме, но ще те наричам така Simple Smile)), най-после нещо, което не е чуто и казано през оградата. Simple Smile))) Много ме зарадва с предавенето на този разговор. Simple Smile)))

# 582
Така е, нямат стигане, и слава богу, защото явно за такивао като нас това е начин да продължим напред, без да се откъсваме от магията наречена Енгин Акюрек. От момента, в който го видях, облегнат на колата нао летището, не съм спирала да му се възхищавам. При него няма нищо случайно, и най-малкият жест е пречупен през сърцето му. Няма друг такъв актьор!!! Аз си изкарвам хляба с превод на филми, но вече не мога да погледна друг филм. Мъжът ми и дъщеря ми оке малко и ще ме презрат. Добре, че сега не работя.

# 583
Loveofmine,добре дошла и от мен!Много ме зарадва с това,което е казал този шарже дафер за Енгин.Сигурна съм,че много хора в Турция оценяват каузата на филма и таланта на създателите му.

# 584
  • AMS
Никога не ме е лъгало първото чувство!!! Направо съм в облаците от радост, че се показа, loveofmine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт