Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 086
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Маричка,ние си обичаме Енгин,но дай малко да "успокоим топката" в смисъл,че факт е огромният му талант,но все пак и той е човек,не е безгрешен и той също може да се провали в някоя роля-пу,пу да не чува Господ.На него също може да му се изплъзне някоя роля и това не значи,че талантът му е намалял и ние ще си го обичаме по-малко.Остава единствено наистина ангелът му хранител да бди над него и да го предпазва от необмислени стъпки(за сега се справя супер) и наистина да получи достойна роля.

velijana  newsm10 smile3525
Здравейте,момичета!
Едва Ви изчитам,силна дискусия се е заформила!
Набързо ще се върна на онагледяването на целувките от mariana51

Мисля,че точно тази в ПБН не е най-подходящата,не може да се очаква показване на много страст и силно желание точно в този момент от едно момиче преживяло насилие.Та това е първия и акт след това, дори и желан,той буди у нея тревога и безпокойство,притеснение!
Ще припомня какво е написала Ваня за ПБН,за съжаление не мога да го сложа. #Crazy  #Cussing out
А от къде да знаем дали Енгин е затрупан със сценарии? newsm78 newsm78 newsm78
А може и да снима newsm78,,медальона" или нещо друго или просто да почива или...?

Тази целувка, всеки път като я постнете и имам пеперуди в стомаха , направо не  е истина.  Crazy Crazy Crazy

Валя, това е ясно Фатма нямаше как да покаже страст, но лицето й какво издава според теб? На някои хора не им става ясно. Вероятно иска да покаже очакване, нервност, но дали го прави убедително? ....не съвсем. Енгин прави целувката уникална тук, такова желание излъчва лицето му.

А във ВБД в Ава можеше да се покаже повече желание и страст, но не би. Нито Енгин, нито Берен ни го показаха.

# 557
  • София
Малко снимки зад кадър от КВФ. Има и няколко, които не сме слагали в темата

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.430483400299201.115292. … 698311&type=3

# 558
Докато напиша отговор, вие сте написали още и още...Не оставяте време за мислене. А тъкмо слушах музика velijana  newsm51...
Близо съм до Дилеми в начина, по който мисля за любовта. Всяко време и място има различно разбиране. Само в АБО колко различни видове любов имаше и как героите се учеха на любов. Говоря за чувствата.

# 559
влизам за първи път, чета ви от една година, благодаря, че ви има. Болна съм откакто гледах Фатмагюл и оцелявам единствено чрез вас. Днес най-сетне се регистрирах. За мен е празник  да ви чета, толкова много научих и така се обогатих, че нямам думи. Никога досега не съм гледала турски филми, но откакто се залепих като ваденка за екрана заради Керим, а аз дори не харесвом черни мъже, не мога да се отлепя. Изгледах Облака милион пъти без вас и после с вас, потресена сэм как може това момче да играе така!!!

# 560
  • София
loveofmine,  newsm51 Добре дошла при пристрастените и обсебените от КВФ и Енгин!

# 561
влизам за първи път, чета ви от една година, благодаря, че ви има. Болна съм откакто гледах Фатмагюл и оцелявам единствено чрез вас. Днес най-сетне се регистрирах. За мен е празник  да ви чета, толкова много научих и така се обогатих, че нямам думи. Никога досега не съм гледала турски филми, но откакто се залепих като ваденка за екрана заради Керим, а аз дори не харесвом черни мъже, не мога да се отлепя. Изгледах Облака милион пъти без вас и после с вас, потресена сэм как може това момче да играе така!!!

Loveofmine – Добре дошла.  Simple Smile Simple Smile

Много точна дума си използвала и аз бях ПОТРЕСЕНА като гледах първа серия от Облака, не от сценария, а от играта на Енгин. Направо бях в ступор, ни приемах, ни предавах, изгледах епизода от началото докрая с отворена уста. Вече бях гледала КВФ и като добавих и Облака- таланта на Енгин просто ме довърши, смаза ме и го казвам съвсем сериозно. Има и други талантливи актьори, не казвам, че е най-добрият, но това, което видях ме остави без думи.  

# 562
Има, разбира се, различни видове любов. Но ако на 48-годишна възраст аз още не съм разбрала кой е вида, който на мен ми носи удовлетворение, защо съм живяла до сега? Simple Smile))) Да си се обичат Бехлю и Бихтер както си щат - слабо ме засяга. Но в живота си аз тяхната любов не искам да допускам и приемам. Много осъдително ли ви се вижда? Simple Smile Е, съдете. Simple Smile Аз си провя своите избори, защото живея своя живот. Simple Smile) Гледам това, което намирам за интересно, предизвикващо размисъл, вълнуващо и носещо удовлетворение. Само заради спорта (чети - заради това да съм информирана) не намирам за нужно да гледам всичко и всички, които ми представят, или да чета всичко и всички, които пишат. Simple Smile

# 563
  • Пловдив

Здравей и добре дошла при ЕНГИНОМАНКИТЕ и БЕРЕНГИНКИТЕ...

# 564

Момичета,желая ви приятна съботна вечер! Hug Hug Hug
Оставям ви до утре! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 565
Добре дошла, loveofmine. Simple Smile)
Днес съм малко нетърпелива и нетолерантна, но след като си ни чела вече година, си наясно, че тук толерантността е на почит. Simple Smile Радвам се, че си решила да споделяш с нас, не само да ни четеш. Честита регистрация. Simple Smile

# 566
Скрит текст:

Момичета,желая ви приятна съботна вечер! Hug Hug Hug
Оставям ви до утре! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Приятна да е и твоята, Елинор! Simple Smile

# 567
Ето забравих и добавям. Подкрепям коментара на daizy_g за целувката.
За мен Берен е невероятна в сцената на ПБН. Тука повече от на всяко друго място муцките и имаха място и ми бяха разбираеми. Цялата сцена е уникална. Много добре замислена и също така изпълнена. За Енгин да не говорим. Той е като диригент-виртуоз. Така го чувствам. Толкова фина му е материята. Той трябва да има сетива за най-фините усещания. И аз, всеки път, когато гледам тази сцена, изпитвам винаги силно чувство.
Аз съм гледала филма с брачната нощ, в която се използва същия момент на падащата рокля. Не мога точно да си спомня кой беше филма. Но в КВФ е уникален комплексът, в който е включен този момент и начина, по който е разработен.   

# 568
Ето забравих и добавям. Подкрепям коментара на daizy_g за целувката.
За мен Берен е невероятна в сцената на ПБН. Тука повече от на всяко друго място муцките и имаха място и ми бяха разбираеми. Цялата сцена е уникална. Много добре замислена и също така изпълнена. За Енгин да не говорим. Той е като диригент-виртуоз. Така го чувствам. Толкова фина му е материята. Той трябва да има сетива за най-фините усещания. И аз, всеки път, когато гледам тази сцена, изпитвам винаги силно чувство.
Аз съм гледала филма с брачната нощ, в която се използва същия момент на падащата рокля. Не мога точно да си спомня кой беше филма. Но в КВФ е уникален комплексът, в който е включен този момент и начина, по който е разработен.   

Именно. Уникален филм. Simple Smile Въпреки задължителните сюжетни обрати за жанра и използването на сцени, които са снимани и в др. филми.

# 569
Маричка,ние си обичаме Енгин,но дай малко да "успокоим топката" в смисъл,че факт е огромният му талант,но все пак и той е човек,не е безгрешен и той също може да се провали в някоя роля-пу,пу да не чува Господ.На него също може да му се изплъзне някоя роля и това не значи,че талантът му е намалял и ние ще си го обичаме по-малко.Остава единствено наистина ангелът му хранител да бди над него и да го предпазва от необмислени стъпки(за сега се справя супер) и наистина да получи достойна роля.

velijana  newsm10 smile3525
Здравейте,момичета!
Едва Ви изчитам,силна дискусия се е заформила!
Набързо ще се върна на онагледяването на целувките от mariana51

Мисля,че точно тази в ПБН не е най-подходящата,не може да се очаква показване на много страст и силно желание точно в този момент от едно момиче преживяло насилие.Та това е първия и акт след това, дори и желан,той буди у нея тревога и безпокойство,притеснение!
Ще припомня какво е написала Ваня за ПБН,за съжаление не мога да го сложа. #Crazy  #Cussing out
А от къде да знаем дали Енгин е затрупан със сценарии? newsm78 newsm78 newsm78
А може и да снима newsm78,,медальона" или нещо друго или просто да почива или...?

Тази целувка, всеки път като я постнете и имам пеперуди в стомаха , направо не  е истина.  Crazy Crazy Crazy

Валя, това е ясно Фатма нямаше как да покаже страст, но лицето й какво издава според теб? На някои хора не им става ясно. Вероятно иска да покаже очакване, нервност, но дали го прави убедително? ....не съвсем. Енгин прави целувката уникална тук, такова желание излъчва лицето му.

А във ВБД в Ава можеше да се покаже повече желание и страст, но не би. Нито Енгин, нито Берен ни го показаха.

Дейзи,за мен тук Ф. показва повече страх,безпокойство и същевременно покорство, сближаването трябва да се случи.Желанието за отдаване показа със сгушването и лекото полюшване като в танц.
 newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт