Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 014
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Очаквах някой да сложи една снимка на тоз човек, да го споменем. Но не би. smile3509

# 631
Ваня,за Фърат нямай грижа-той милият няма нужда или не може да излезе от образа на Мустафа-и в Минутите си е точно същия-същите физиономии и маниери-единствената разлика,че го озвучава друг актьор.Пък и сценаристите са се постарали да го направят на ченге-полуидиот.

# 632
Аз когато е той на екрана си затварям очите! hahaha hahaha
хахахахах ще ме убиеш! Simple Smile))))) Аз пък, когато се наложи да свалям кадрите, получавам тендовагинит от прехвърляне на сцените с него.... ама гледам, щото да не изпусна нашето момче. Simple Smile)))

# 633
Стойте си в облаците,че току виж сме прочели,че и над България падат метеорити.
хахахаха ... аз драво съм заседнала в един буреносен Булут... засмука ме торнадото и няма да ме пусне. Simple Smile)) Мен няма да ме четеш... за другите не отговарям. Simple Smile)))

# 634
# 635
# 636
Ето например в този случай. Не бих могла да мисля Фърат Челик в някакъв друг образ. Доста повече време дори ми трябва, за да забравя Мустафа. Почти една и съща публика е гледала година и осем месеца едно лице в образ и почти веднага започва да го гледа в друг образ. Това не ми е сериозно. Някаква хигиена трябва да има.

Ъъъъъ... ми той, Мустьо, май не познаваше смисъла на тази хигиена... затова и си умря. Simple Smile)) А Фърат... ми изкарва си хляба, човека, докато го търсят... те там обичат синеоки....

# 637
Дилеми, Велянка... въпреки, че се дразня от физиономията на Фърат, добре се е получило.... слугата полуидиот в краката на султана. Wink)) (голяяма намигванка) Simple Smile))

# 638
velijana, искаш да кажеш, че това е  роля, специално написана за него. Те го откриха в КВФ и сега вече според таланта му пишат ролята.
Но шегата настрана, той се справи добре в КВФ. Не ни харесва образа, но той си имаше задача. Момчето добре си игра. newsm43

# 639
Наистина добре се е получило с царствения Булут.
Много сладки червени пантофки.

# 640
  • Пловдив

Ето например в този случай. Не бих могла да мисля Фърат Челик в някакъв друг образ. Доста повече време дори ми трябва, за да забравя Мустафа. Почти една и съща публика е гледала година и осем месеца едно лице в образ и почти веднага започва да го гледа в друг образ. Това не ми е сериозно. Някаква хигиена трябва да има.

Ама той при нас бешe дори "красив". Там е направо грозен като .....да не напиша нещо нецензурно.  Опулен....оплешивява вече....мунчо...че и по-зле...Наш Енгин/Керим не можа с брадвата по-точно да се прицели или да стегне синджира........

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 23:30 от mariana51

# 641
  • Разград

# 642
Не знам дали е писана специално за него-по-скоро не.Но нещо не им се получава този образ на сценаристите.
Може би се справи добре в КВФ,но дразнещото беше,че през целия втори сезон ни го натрапваха прекомерно и с това заиграване с неговия образ се поизпусна основната кауза на филма.Разбира се за това той не е виновен.Все пак аз си мисля,че той е един актьор-среднист.И не се крий под стола,защото те виждам. hahaha hahaha

# 643
Момичета нека си говорим за приятни неща вечер....Енгин например.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644

Общи условия

Активация на акаунт