Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 033
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Яяяяяя... и Керим в облаците... Simple Smile))

Е ся вече си имам вдъхновяваща компания... отивам да творя. Simple Smile)))

# 616
velijana, като си помисля как се вълнувахме миналата година по това време! И Мустьо беше още жив!

хахахахахахахах

# 617

Оф, бееее, Дилеми! Simple Smile)))   Hug (Марица се пресяга за валидола.) Simple Smile)))

Виновна е Хелън!   newsm53

Скрит текст:
Къде е Мартичка?  newsm78 Тя раздава подходящите хапчета  Joy Joy Joy

Ни ставъъ... сваля или не, виното пък ми възбужда язвата... валидол ще е... Помниш ли от Златния кос "Валидолче, доооолче витаааааа!" Simple Smile))

# 618
  • Варна
loveofmine   welcome
благодаря за двете думи за Е - и толкова са повод за радост
то нашето си е чист мазохизъм,но избора си е наш smile3511

лека вечер момичета Hug

# 619
Лека, Аниста! Пиши по-често, ако можеш, разбира се. Simple Smile

# 620
Дива, това началство да ми падне! Къде се губи, та не си наглежда хората!?
Да дойде да попита от какво имаме нужда, толкова работа отметнахме - то не бяха преговори, анализи, клипове, гифове, дори прозрения ни осениха - няма кой да ни похвали! Едно потупване по рамото за Марица, целувка за Дейзи, песен за мене, прегръдки, снимки за момичетата, не заслужаваме ли, а?

От мъка пия всяка вечер. И аз като Дилеми съм на червено вино.  Hug Той ще е виновен, ако се пропием.  Simple Smile

# 621
Ох,Ваня,Мусти ми е най-голямата слабост-Кашчей безсмъртни и Паисий в едно-остави ами сега съм принудена пак да му гледам физиономията в Минутите.Там мъжкият каст е убийствен-имай пред вид,че Мусти е най-сексапилния от всички мъже-ах! hahaha hahaha

Валя и аз съм в компанията на винопиещите и така всяка вечер-битов алкохолизъм! hahaha

# 622
Марица, много станахме в облаците. Ще натежим и оттам - на земята.  buria

# 623
Марица, много станахме в облаците. Ще натежим и оттам - на земята.  buria

Като градушка... ахам. Simple Smile))) След нас и потоп! Simple Smile)))) Важното е, че преди това сме летели. Wink)))

# 624
Ох,Ваня,Мусти ми е най-голямата слабост-Кашчей безсмъртни и Паисий в едно-остави ами сега съм принудена пак да му гледам физиономията в Минутите.Там мъжкият каст е убийствен-имай пред вид,че Мусти е най-сексапилния от всички мъже-ах! hahaha hahaha

Валя и аз съм в компанията на винопиещите и така всяка вечер-битов алкохолизъм! hahaha

Велянче, завидях ти на нервите. Simple Smile)) Тоз не мога го издържа на никаква цена в др. сериал. Simple Smile))) И в КВФ по принуда едва го издържах, заради него и Мукаддес всичките 80 серии изпонакълцах, камо ли да се прежаля да го гледам без стимулацията на Енгин. Simple Smile)))

# 625
  • AMS
Валя, за сега няма ни потупване по рамото, нито да, нито не, нито ...
Хората си говорят на международно ниво вече за него, но ...
Искрено искам и поведението му без роля, да е на световно ниво!!!

# 626
Аз когато е той на екрана си затварям очите! hahaha hahaha

# 627
Дива, това началство да ми падне! Къде се губи, та не си наглежда хората!?
Да дойде да попита от какво имаме нужда, толкова работа отметнахме - то не бяха преговори, анализи, клипове, гифове, дори прозрения ни осениха - няма кой да ни похвали! Едно потупване по рамото за Марица, целувка за Дейзи, песен за мене, прегръдки, снимки за момичетата, не заслужаваме ли, а?

От мъка пия всяка вечер. И аз като Дилеми съм на червено вино.  Hug Той ще е виновен, ако се пропием.  Simple Smile

Валя
, Hug хареса ли ти песента?  newsm78 newsm78 Тя не е от най-известните му, но на мен много ми харесва.

# 628
Ето например в този случай. Не бих могла да мисля Фърат Челик в някакъв друг образ. Доста повече време дори ми трябва, за да забравя Мустафа. Почти една и съща публика е гледала година и осем месеца едно лице в образ и почти веднага започва да го гледа в друг образ. Това не ми е сериозно. Някаква хигиена трябва да има.

# 629
Стойте си в облаците,че току виж сме прочели,че и над България падат метеорити.

Общи условия

Активация на акаунт