Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не, Дейзи, нямах време да разгледам и да си си избера. Не съм поръчвала от сайта, но други момичета са поръчвали. Имам спомен, че на някого искаха доказателства, че е на адреса... но  не помня развръзката.  Peace

# 466
  • Пловдив
и аз пуснах една поръчка от БПорта,докарах я до 0 евро,намали 29,98 да видим ще получа ли нещо.Сега обаче си харесах това http://www.blancheporte.fr/b/vetement-femme/tailleur-ensemble/co … 544010-26051.html какво ли не слагах,ама само 17 евро ми маха.Ако някой успее някакси да помага  Praynig

# 467
  • София
поръчката ми от БП само с начислена доставка е изпратена:party:

# 468
и аз пуснах една поръчка от БПорта,докарах я до 0 евро,намали 29,98 да видим ще получа ли нещо.Сега обаче си харесах това http://www.blancheporte.fr/b/vetement-femme/tailleur-ensemble/co … 544010-26051.html какво ли не слагах,ама само 17 евро ми маха.Ако някой успее някакси да помага  Praynig
Друг акаунт може би ,но трябва да имаш нещо от намалените .

# 469
  • Пловдив
Друг акаунт може би ,но трябва да имаш нещо от намалените .
Аз това направих,от многото опити установих че като се сложи нещо от знака първо в кошницата,после без знак и става,така пуснах още една от новия акаунт,но светлия цвят на гащеризончето така и не успях с нищо да комбинирам,пробвах сама с наща от 5-7 евро,ама не ще.Пуснах си тъмния цвят.Здраве да е Simple Smile

# 470
  • София
с какво го комбинира гащеризона?

# 471
Здравейте! Получих мейл от Blancheporte за PETROVA IVANOVA MARIA.

# 472
 Heart Eyes и моите поръчки са ги изпратили  Crazy 
sis7 някои неща се намалят само с -17 евро, обикновено по-скъпите неща... аз пробвах с няколко рокли и така беше  Peace няма пълно щастие  Simple Smile

# 473
и моите от вчера са изпратени

# 474
  • на морето
Вчера бях сложила едни лачени обувки,които се влияеха от кода,но днес не ги намирам.Мисля,че бяха към 14евро,отворени на пръстите.Ако някой се сеща и ги види,нека ми прати линк.
А може ли да кажете какво пускате с този код

p.s.намерих обувките,но вече не ми се намаля нищо.Момичета,може ли да пробвате при вас работи ли кода?При мен не ми го дава невалиден,но нищо не намаля #2gunfire

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 14:29 от dodi

# 475
  • София
И при мен така, а до преди малко на същите продукти в кошницата ставаше...

# 476
  • София
не намалява кода, мисля, че се усетиха  Peace

# 477

На мен това ми изписва Sad Vos avantages :
Bénéficiez de vos 4 chèques de réductions : 46 euros pour 119 euros d'achat, 31 euros pour 76 euros d'achats, 22 euros dès 53 euros d'achats et 17 euros pour 29 euros d'achats. Ces réductions sont valables sur les catalogues Printemps Eté 2013 et le catalogue ExtraBelle. "Вашите предимства:
Наслаждавайте се на четири проверки намаления: 46 евро до 119 евро за покупката за 31 евро 76 евро на покупките, 22 евро от 53 евро до 17 евро за покупки и 29 евро за покупки. Тези отстъпки са валидни за Пролет Лято 2013 на стоките и каталог ExtraBelle."
Промоцията свърши

# 478

Намалява с - 22 евро чак като сумата е над 53 евро ...  - 17 евро не действа  Tired

# 479
Аз си пуснах 2 поръчки, но сега като гледам на едната ми пише че пуловера не е наличен и ми изпращат само тениската. Искам да попитам дали мога да откажа поръчката???? Една тениска за 5 е ми е малко скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт