Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
нищо де, аз намерила начин Twisted Evil посредник Франция-Украина Laughing

# 526
  • Пловдив
нищо де, аз намерила начин Twisted Evil посредник Франция-Украина Laughing
Блазе ти Simple Smile

Че аз вчера си взех една поръчка от ПиерРикауд спирала и шампоан,не съм ги пробвала още,но цените ужасно се разминават с Рошето.
Взех и две от БП от онези далаверските дето Дзвер мисля сподели,огромни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet Само дето изобщо не ми пратиха онова гащеризонче заради което се мъчих полвин нощ,но какво да се прави риск губи,риск печели-имам си кличнчета и едно страхотно потниче,а от другата само едно памучно потниче,дето му платих доставка,ама какво да се прави.Ето тук има и снимки http://www.album.bg/sis7/?upload_done=7

# 527
# 528
  • Пловдив
Моля за малко помощ - имам неполучена поръчка от Бялата порта от 19.02 - няколко пъти писах, но може да съм объркала мейла. вие на кой мейл пишете и има ли други, които да не са получили поръчки. Адрес на доставка съм дала на Франсето - те не дават никаква инфрмация. Моля да ми кажете на кого да пиша! Благодаря предварително!

# 529
Да ви кажа така, аз поръчки от Францоиз Сагет отписала- Смарт правят си на ударени, от сайта не отговарят #Cussing out

Затова и решила да ползвам украински посредник, те взимат % - можеш сам да поръчаш, могат и те, проверяват пратка - всичко ли е налично и дали отговаря на поръчано (да не получавам обувки един 40, вторият 41 номер), МАХАТ излишни боклуци! за 0.5 евро ще проверят електроуреди - и след това пращат.
Може би ще ми дойде малко по-скъпо, ама поне ще получа това, което поръчала, и изобщо получа нещата, а да не ми казват " я покажите ни подтвърждение, че ние получили вашата пратка" Crossing Arms

# 530
  • София
Да ви кажа така, аз поръчки от Францоиз Сагет отписала- Смарт правят си на ударени, от сайта не отговарят #Cussing out

Затова и решила да ползвам украински посредник, те взимат % - можеш сам да поръчаш, могат и те, проверяват пратка - всичко ли е налично и дали отговаря на поръчано (да не получавам обувки един 40, вторият 41 номер), МАХАТ излишни боклуци! за 0.5 евро ще проверят електроуреди - и след това пращат.
Може би ще ми дойде малко по-скъпо, ама поне ще получа това, което поръчала, и изобщо получа нещата, а да не ми казват " я покажите ни подтвърждение, че ние получили вашата пратка" Crossing Arms
а от Украйна има ли посредник до България?

# 531
Момичета, може ли някой, който е пазарувал от Private Outlet http://fr.privateoutlet.com/showroom да сподели с каква карта плаща... пробвах с пейпал - пише, че не приема бг-регистрации, пробвах с виза на sosiete generale, на ОББ, на Fibank... и все ми изписва transaction rejetée!  Crossing Arms
Моят опит със сайта не е разочароващ, напротив. Поръчвала съм 2 пъти, заради скъпата им доставка, иначе бих била по-редовна. Имат някакви кодчета, но за 10%-15% макс. Наскоро поръчах сако, което дойде при мен за 2 дни!!! Коректни са били с мен и двата пъти. Peace Обувки не съм поръчвала от там. Явно съм имала късмет.

# 532
  • Пазарджик
margoto1960, много е вероятно да са я върнали поръчката ти на БП. Почти съм сигурна, че ще си получиш поръчката, макар и късно. БП са коректни, аз веднъж погрешка бях избрала да се достави не на адрес, и бяха върнали поръчката на БП, те ми я пуснаха обратно за тяхна сметка. Проблема при тях е че акаунтите се преплитат, аз също бях писала много писма, но неполучих никакъв отговор. И сега като си влезна в акаунта са някакъв друг имейл и друго име, това е и причината да несъм пазарувала скоро от тях.
Много объркано обеснявам, но с две думи, според мен ще ти пратят поръчката, макар и късно.

# 533
  • Пловдив
margoto1960, много е вероятно да са я върнали поръчката ти на БП. Почти съм сигурна, че ще си получиш поръчката, макар и късно. БП са коректни, аз веднъж погрешка бях избрала да се достави не на адрес, и бяха върнали поръчката на БП, те ми я пуснаха обратно за тяхна сметка. Проблема при тях е че акаунтите се преплитат, аз също бях писала много писма, но неполучих никакъв отговор. И сега като си влезна в акаунта са някакъв друг имейл и друго име, това е и причината да несъм пазарувала скоро от тях.
Много объркано обеснявам, но с две думи, според мен ще ти пратят поръчката, макар и късно.
Много мерси за отговора! Дано да си получа нещата. Това ми беше първата поръчка и нямам опит с този сайт. Иначе за доставка съм написала адреса на доставчика - Франсето.

# 534
Здравейте преди време бях писала,че Damart ми е изтеглил пари без да си получа поръчките.Бяха много любезни веднага ми отговориха и ме увериха ,че щом плащам с карта няма как да ми изтеглят пари без да ми изпратят поръчката.Теглят пари когато поръчката тръгне.Оказа се,че на моите поръчки от 05.12 са изтеглени на 10.12 което съвпада с анулираните ми поръчки откъдето идва и объркването.Много съм доволна мисля,че са много коректни.Единственно не съм доволна от 5 поръчки нито една.Наскоро 3 нито една.Така ,че спокойно няма чекове ,няма ваучери стига поръчките ви да пристигат,аз нямам този късмет.

# 535
  • София
Здравейте преди време бях писала,че Damart ми е изтеглил пари без да си получа поръчките.Бяха много любезни веднага ми отговориха и ме увериха ,че щом плащам с карта няма как да ми изтеглят пари без да ми изпратят поръчката.Теглят пари когато поръчката тръгне.Оказа се,че на моите поръчки от 05.12 са изтеглени на 10.12 което съвпада с анулираните ми поръчки откъдето идва и объркването.Много съм доволна мисля,че са много коректни.Единственно не съм доволна от 5 поръчки нито една.Наскоро 3 нито една.Така ,че спокойно няма чекове ,няма ваучери стига поръчките ви да пристигат,аз нямам този късмет.
Много странно. Аз имам две поръчки, за които ми изтеглиха пари и единственият отговор беше: Много съжеляваме, артикулите са се изчерпали, изпращаме ви ваучер. След мое искане да се възстановят по картата- Възстановяваме само и единствено с ваучери! Ваучерите така и неполучих. Те нали ги пращат на превозвача...

# 536

а от Украйна има ли посредник до България?
Там майка ми живее - така и така половина неща за тях - или от тук нося техени, или от там моята половина ще взема като ходя.
А по принцип могат и ми изпратят пратка от Украйна. Не че най-изгодно, ама поне сигурно  bouquet

# 537
  • Бургас
Здравейте!Пуснах поръчка от БП,но сега виждам,че са ми изпратили само подаръка и преса за чесън,а спортния сутиен е изчерпан.Въпросът ми е :платих с кредитна карта,сумата за липсващия артикул как ще бъде върната? Извлечение няма да видя скоро и не знам дали е удържана или блокирана.От Ларедута знам,че процедират с ваучери или чекове.

# 538
Здравейте!Пуснах поръчка от БП,но сега виждам,че са ми изпратили само подаръка и преса за чесън,а спортния сутиен е изчерпан.Въпросът ми е :платих с кредитна карта,сумата за липсващия артикул как ще бъде върната? Извлечение няма да видя скоро и не знам дали е удържана или блокирана.От Ларедута знам,че процедират с ваучери или чекове.

Сумите само ги блокират, след 45 дни сами се разблокират Simple Smile  успех

# 539
Момичета, обръщам се към вас с една молба... моята пратка от М&S все още я няма... в suivi - то си е със статус  Envoyée... но най-вероятно е изгубена...
Date de la commande    État    Date d'envoi
103221429270    16/03/13    
Envoyée   
21/03/13
Може ли да ме посъветвате как да процедирам... Аз не знам френски и бих искала да помоля някой от вас, който е писал с подобен проблем до някой от магазините да ми предостави едно примерно писъмце, което да им изпратя - с молба да ми върнат парите, защото пратката най-вероятно е изгубена при положение, че почти цял месец я няма...
  bouquet  благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт