146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Хиър, баш за Ериван говорех. Него го намирахме единствено в Хол Фуудс, но не винаги. Купувахме по цяло кашонче.

Агентката, много интересно това за канадското кисело. Тамън ми предстои едно тридневно ходене до Отава, ще потърся да пробвам. До момента нито едно купешко мляко не е могло да стъпи на малкия пръст на моето квасено. Даже свекър ми, като беше тука каза, че не ще готвено. Искал на селския ми хляб, на киселото ми мляко и на тукашни плодове и зеленчуци да живее, защото нямало толкова хубави в БГ.

Сега обаче съм на нова кулинарна вълна: супер храни. Някои неща стават толкова вкусни, да си оближеш пръстите. Други - блях!

# 661
Либерте съм виждала само козе по нашите земи.

фея, какви са тези "супер храни", за вкусните питам.

Добро утро, цветарки. Много харесвам лавандула и розмарин...
Пишман цветарки  Mr. Green Идеята е супер, дали ще замирише на Южна Франция!?! Kажи как ги сееш, плс  Grinning

Агент, защо ме злепоставяш така? казах харесвам, а не отглеждам.
Иначе мирише на Тоскана. Знам, че розмарина обича слънце, за лавандулата най-добри цени в Трейдър Джос-а, 5 кинта саксията, в ХФ - 14.

Ей, и калдаръмчетата ви корекомски!

# 662
фея, какви са тези "супер храни", за вкусните питам.
Ами има рецепти, които се получават страхотно, а са тъпкани със спирулина, мака, пшеничена трева и пр. Ето за пример една, която много харесвам:  www.navitasnaturals.com/recipes/9896/Brownie-Batter-Balls.html Маджента смудито и асаи софт сърв-ът също са мням-мням. Изобщо от тоя сайт почти всичките рецепти дават прелестен разултат.

# 663
Фея, мерси за сайта.  bouquet
Преди известно време накупих разни "супер храни", но ги използваме ограничено основно в smoothies. От ХФ взех булк суперфууд сириъл, но не се хареса у дома.

# 664
Фея, мерси за сайта.  bouquet
Преди известно време накупих разни "супер храни", но ги използваме ограничено основно в smoothies.
Бенс, ето още два, които са ми любими:

www.blendtec.com/recipes/blenders/blender_recipes
www.healthyblenderrecipes.com

# 665
Boden имат 20% оф + фри шипинг и ретърнс

# 666

До четвъртък.
Напазарува ли?  Wink

# 667
 Фея, благодаря.

Някой превеждал ли акт за раждане от Бг. на англ.? пращал ли е в посолствотоза заверка, колко време отнема?

# 668
Соу, не съм превеждала лично, но имам преведено от заклет преводач в БГ. Формулировка/терминология ли ти трябва?

Не съм заверявала в посолството.

# 669
Феичке, супер си! Много благодаря. Hug

So what, не знам по твоите въпроси.

Приятно ви пазаруване от Боден. Simple Smile

# 670

До четвъртък.
Напазарува ли?  Wink

напълних кошницата, но не мога да се реша още да извадя картата  Mr. Green

# 671
Омесихте ли козунаците, момичета? Покажете си яйцата Wink.

Аз нямам време този уикенд нито за яйца, нито за козунак. Този път ще ги направя по- късно, по БГ традиция.

# 672
 Ванхорн, аз боядисах сега, ще боядисвам и за нашия велигден. Откак съм тук все по два великдена празнуваме Laughing

# 673
So what, какви бои ползваш?

# 674
Хепи Ийстър!

Ние ползвахме от детските бои, онези в кутийката. Днес ги боядисвахме, но ми се напукаха половинат яйца; иначе голяма радост за децата, всички са на стикери с енгри бърдс  Grinning

Отчетохме се и с егг хънт; модерен егг хънт, вместо великденски заек, яйцата ги носи хеликоптер и ги пръска по поляната за кеф на наблюдаващата тълпа. 8 хиляди яйца имало, точно за 3 мин заминаха по кошничките на присъстващите.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 07:32 от Лeни

Общи условия

Активация на акаунт