Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 384
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Напротив като лежа ,повече ме боли,опитвах днес да лежа,но като стана да се разходя се чувствам по добре,все едно имам камък в корема си(като тежест).

Моя съвет е да отидеш в спешното, ще чакаш няколко часа верно, но поне ще кажат от какво е тази болка/тежест  Peace

Иве малко не по темата, от къде си, коя ти е болницата   bouquet

# 76
Ивели,дано да ти минат скоро,и аз имам някакви странни болки,ама не постоянни,не се стряскам много де,като полегна и изчезват,ти да не си се претоварила нещо?

Фентази,и аз точно това мислех да правя днес,ама пак се отказах,мене пък ми писна вече да му мисля кое с кое  се усвоявало най-добре,е блазе им на тези,дето си хапват от всичко и нямат проблеми.Та исках да ти кажа де,че желязото се усвоява най-добре с храни,съдържащи витамин це,мисля че млечните пречат на усвояването му.И аз хич не обичам месо,ама желязото в него е по-лесно усвоимо.Дано да нямаш проблеми по нататък де!

Аз за праха пак да питам по опитните мами че мен хич ме няма-сигурно ли е че персила става за бебета,разгледах го набързо днес,няма бебе на него,и понеже на другия има за това питам(много не ги разбирам тея прахове).

А за памперсите можете ли да кажете в началото горе долу по колко ми трябват на ден,че и от това не разбирам Joy!Питам,защото ще сме с многократни,обаче все пак в началото трябва да взема някакви други,че в болницата не ми се мъкнат многократните.

# 77
Диемди персила трябва да е нон био , отзад на кутията има и бебе  Laughing , а за памперси знам, че на всяко хранене се сменя, горе доло на 2 3 часа. М/у другото видях на хъгис нюборн и памперс има една лентичка отпред и показва кога трябва да се смени  Crazy  Thinking  модерна работа

# 78
  • Paris, France
За пелените - може да проверите дали не предоставят от болницата. Аз също ще съм на многократни и изобщо не мисля да купувам еднократни, за да не се изкуша. Simple Smile
Когато ходих на оглед в моята клиника, ми казаха, че по време на престоя те осигурявали еднократни пелени, всякаквите му там лосиони и т.н. За бебето само дрехи трябва да се носят, но в 50 % от случаите хората забравяли да вземат (като че ли бебето с дрехи ще се роди  Mr. Green). В такива случаи ги повиват в някакви там временни пелени и ги оставят на едни такива подложки, върху които има нещо като печка - да ги топли.

# 79
За пелените-ние трябва да си носим,не ни осигуряват от болницата.Има малки пакети по 20-на бройки можеш да си вземеш от тях.
Аз си взех прах Fairy non bio от Коско(по-евтин е),мирише на сапун,почти не се усеща Simple Smile

# 80
Кофеинче,в Теското го гледах днеска 6 или 7 паунда беше,не е кой знае колко по скъп ако е на промоция,беше за 54 прането,обаче аз гледах гела,не праха,ама и праха беше някъде толкова.За Феерито много отзиви имаше,някой хубави,някой не,та затова да си питам аз.

Фешънмама,те пелените и да ми дават от болницата,аз не ги искам,по хубаво да си нося,защото те ще имат някакви незнайно какви,а аз искам да си взема поне някакви био,като ще хвърлям,да хвърлям умно Wink.Иначе и аз чух за тези с индикатора,какви ли не работи не измислят вече.

А дали има значение че едните памперси са от 2-5кг,а другите от 3-6?Смисъл ако взема тея от 2 до 5 кг са си добре нали?

# 81
А дали има значение че едните памперси са от 2-5кг,а другите от 3-6?Смисъл ако взема тея от 2 до 5 кг са си добре нали?

2-5/newborn са идеални Simple Smile

# 82
  • Edinburgh-UK
момичета аз съм добре вече,голям вирус изкарах.2 дена повръщане и разтройство,сега пак съм със запек.Лоша работа беше имах чувство че ще умра
За памперсите в болницата аз ще купя еко еднократни памперси
Ще си взема задължително и еко препарад за пране
С fairy пера сега дрехите на малкият ,но той вече много се мърси и затова минах на него.
Iveli1обади се на докторката си за всеки случай

# 83
Благодаря на всички ,много сте мили момичета,аз съм много по добре,дори се върнах на работа днес,може би трябваше да почивам още,но немога да стоя цял ден в леглото,действа ми изнервящо и само чета из нета неща,които ме притесняват повече.

MIVA06 аз живея East London,Gants Hill. ,a болницата в която ходя е Wipss Cross(не съм доволна от тази болница)ти откъде си ,ще ми бъде приятно да се запозная лично както с теб,така и с всички останали момичета тук,но за съжаление не всички живеят в Лондон.Btw моето име Ива.

Относно Fairy non bio течния го има в Wilkinson за £5,а в Тesco e £7.

# 84
радвам се че си по добре   Hug  сигурно е било само временно неразположение.. далеч сме аз съм в еджуеър чак..

# 85
Ива,радвам се,че си по-добре! Аз живея в Leytonstone и ще раждам живот и здраве в Whipps cross.Аз нямам оплаквания спрямо болницата,на мен ми е много близо,а и всичките ми приятелки раждаха там.Дано и ние имаме късмет и всички да е наред! Simple Smile
Fairy-то в Коско беше 10-на паунда за 85 пранета,затова от там съм го взимала,но пък трябва да си member за да пазаруваш от там.

# 86
Аз имам карта за Коско и най-вероятно следващият път ще е от там .
А за болницата преди 4 год.ме оперираха там ,бях много доволна и много мои приятелки също родиха там,и те бяха доволни,но аз може би нямах късмет да случа още отначало с грешни резултати,неграмотни доктори и т.н.,но стискам палци всичко да е наред ,радвам се че ти си доволна.07760164223 обади ми се ако решиш,можем да ходим на раходки заедно ще ми бъде приятно.

# 87
Добро утро!

Да се включа и аз най - после с малко добри новини.  Simple Smile Вчера бях на преглед - бебето, плацента, околоплодни води - всичко е в норма. След 2 седмици ме викат пак за ехограф и доплер, за да следим теглото на бебето заради ГД. Говорих с лекаря ми и наистина няма да мога да раждам при него заради инсулина, насочи ме към 2 болници с неонатологично отделение. С мъжа ми мислим да посетим и двете и тогава да решаваме.

А, и най - после видяхме пола - момиче е!Simple Smile

# 88
Браво ДжейДжей  bouquet
Честити розови гащи Simple Smile

# 89
  • И аз не знам къде
Честито мадама  джей джей ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт