MAC & Sephora - 11 тема

• 47 334
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Отвъд алеята зад шкафа
Алиена, дано зъбите ти не изискват много работа и средства  Peace наскоро изживях голям ужас- докато се храня ми падна една коронка  Shocked Добре, че съпружеското тяло е зъболекар, че посред нощ закрепи ситуацията в кабинета   Mr. Green

Densi точно вчера ме гримираха с gold deposit и много ми хареса. Гледах едно ревю в нета и много ми допадна, на живо също. Досега не съм използвала подобен продукт с бронзиращ ефект, но стои страхотно за лято. Консултантката ми предложи две пудри, едната е като депозита, другата прилича на джентъл, но имат по- тиганен ефект, а и не си падам по насипни пудри. Не обърнах внимание на четката, с която ме гримира, но беше много добра  newsm78

# 16
Тройката на Шисейдо и на мен много ми хареса Heart Eyes
Чакам и аз от Мак новите колекции Simple Smile

# 17
  • Torino,IT
Вижте какви сладурски опаковки имат тези Лореалски 5 цвята червила и лакове, лимитки  (Color Riche Seen, L'Oreal)

# 18
Денси благодаря за темата   bouquet

Денси попита защо така спирате да купувате козметика, аз ще попитам - като имате толкова много декоративна козметика - освен с чисто колекционерска и покупателна страст, успявате ли да я използвате и не Ви ли е жал после като отиде продукта в кофата за боклук след изтичане на срока?

Мен винаги това ме спира за трупане на големи количества козметика.
А моите са нищожни в сравнение с някои от Вас  Grinning

# 19
  • София
densi, благодаря за новата тема, особено съм впечатлена и благодарна за снимката с четките по номера на M.A.C. Hug Peace

# 20
  • на последния етаж
Вижте какви сладурски опаковки имат тези Лореалски 5 цвята червила и лакове, лимитки  (Color Riche Seen, L'Oreal)

Много впечатляващи опаковки!
Благодаря за темата, Денси!  Simple Smile

# 21
Коя четка на Мак е най-добра за скинфиниш Simple Smile

# 22
В Мас има от снощи късно вечерта нови колекции. Едната е за вежди специализирана. Другата е с новите пресирани пигменти, с които може да се работи и със суха и с мокра четка и има голям избор от цветове.
И най-интересното за мен са новите Пейнт Поти. Купих си с голям кеф Let's skate! Heart Eyes Heart Eyes
Другите цветове също са страхотни, особено светлите. Отидох супер случайно и съм много доволна.
Ще го използвам обаче основно като сенки, защото е невероятно светло-розово с много блясъци. Разглеждах червилата и си избирах оранжево за идващата пролет и докато пробвам, и се колебая, избрах и тъкмо да платя и невероятно любимата ми консултантка се сети, че не ми е показала новите колекции! Червилото отпадна веднагически, за сметка на Пейнт Пота.
Оранжево червило страхотно,  си купих от Катрис 060 Oh Juicy! Много наситено и хубаво.

# 23
Най-после поръчах и аз 217 на Мак,след малко отивам да си я прибера.Нямам търпение да видя,защо е целият Crazy шум около нея

# 24
  • София
Денси, с еднаква покупка сме  Hug Взех сутринта същия пайнт пот, но мисля да го ползвам и за хайлайтър. Безумно красив е  Heart Eyes

Взех тестер на ББ-то на Диор, новата спирала на Диор и тази на Шанел. Нямам търпение да пробвам  Heart Eyes

# 25
Тъкмо си мислех в банята, че трябва да ти пиша да отидеш непременно още днес да го видиш, защото ще ти хареса и ти сега ме зарадва. Толкова еднакъв вкус да имаме. Heart Eyes Hug  bouquet

След покупката на YSL, Ланком, Биотерм и още марки от Лореал, преди няколко дни те вдигат сериозно цените на продуктите на тези брандове нагоре. Това е отвратително и мен лично ме дразни ужасно. Червилата на YSL, както и предполагах бяха 56 лв. а сега вече са по 61 лв. Фен съм на супер скъпите, луксозни продукти, но това непрекъснато вдигане на цените ме дразни и щом са такива хитреци печелят средния клас.

# 26
И аз се чудя на Let`s skate, но като се знам как ги нося тези пейт потове самостоятелно май няма много смисъл  Rolling Eyes
Rubenesque пак го нося с нещо отгоре, самостоятелно просто не ми седи достатъчно добре.

# 27
Жаки, много е хубав. Heart Eyes Hug И Rubenesque ми харесва много и може и него да си взема.

# 28
Той е много готин, ама като го намажа на клепача самостоятелно и нещо не ме кефи. Седи ми малко недовършено. А и като консистенция е много по-различен от Painterly примерно.

# 29
densi, благодаря за темата! И на мен снимката с номерата на четките на МАК ми осветли някои неивестни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт