MAC & Sephora - 11 тема

• 47 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ако правилно съм разбрала Шанел пуска 6 нови цвята сенки на стик Crazy
http://www.armocromia.com/2012/12/special-alert-chanel-summer-2013-make-up.html
Скрит текст:

Този руж на Герлен ще го има ли при нас?
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 22:31 от armira

# 46
Имало е подобен руж в предишна колекция на Герлен, само с леко па-различни цветове. Не го взех, защото не ми хареса достатъчно пигментацията.

# 47
  • София
На мен днес ми отсипаха от ББ кремчето на Диор ( едно в тъмно синя тубичка, beauty balm се води). Т.е. аз си поисках от него, имаше три цвята.
Като поисках да тествам ББ крем на Диор консуктантката се насочи към едни други кремчета....та исках да питам - колко вида ББ крем на тази марка има  newsm78

На нашия пазар има два вида. Единият е от серията Hydra Life -
Другият е от много скоро - ето този

Днес изпробвах почти всичко ново от вчера. С ББ-то на Диор съм, новия пейнт пот и новата спирала на Шанел. Сега по ред на номерата:
- ББ-то на Диор (в розовата опаковка) има лека покривност. Аз взех мостра на цвят 01. Това, което не ми харесва е, че определено розовее. Колкото и да се разнася, все си се вижда розовия нюанс. Харесва ми как изравни тена на лицето. Нанесох с пръсти. Много по-течен е от корейските ББ-та, които съм пробвала, а съдейки по външния вид - по-течен е и от новото ББ на ЕЛ.
- Пейнт пот-а. Пак да кажа - невероятно прекрасен цвят. На очите днес напправих следния грим - пайнт пот-а на подвижния клепач, над него на костта Simple Smile сенките на МАК в цвят Quarry, във вътрешния ъгъл на очите и под веждата пигмента Ванилия. Получи се прекрасно (рядко го казвам за себе си, но наистина много красиво седи). Но все пак не може всичко да е прекрасно - беше ми много трудно да работя с пигмента. Пробвах с четка, с пръсти, и с двете, та се получи пълна мазаница. За да се получи хубавият цвят на пейнт пот-а трябва да се напласти. А като се напласти става на парцали. Денси, при теб как стана? Може би аз не правя нещо както трябва, не знам. Сложих от пейнт пот-а и на скулите за хайлайтър иииии  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
- новата спирала на Шанел. Много черна, дава прекрасен обем, какъвто скоро не съм постигала, но! Някак, по не знам и аз какзва причина, ми изправя миглите. Сега седят абсолютно прави, при положение, че принципно са ми извити  newsm78

Много се извинявам за дългия пост   bouquet

# 48
Алиена, бързо оздравяване!       bouquet

Много се смях на описанието на метеоритените топки и кутиището.    Laughing
На мен пролетките не ми блестят крещящо, ни си е до усмотрение, де.
Леко ми розовеят, но приятно, осветляващо кожата.
Сега много искам и 01 от редовните.    Heart Eyes
А ако знаете как сънувам 1-2 червила на ИСЛ...    Heart Eyes    Blush

# 49
ЕЛ, дай снимки на този грим!
Аз съм в издирване на нова спирала, мислех за Шанелската, но търся точно извиване и повдигане на миглите и явно ще пропусна  Rolling Eyes

# 50
  • София
Hope, иска ми се да задобрея в поставянето на пейнт пот-а преди да пусна снимки  Blush
В Сефора ми дадоха мостра на спиралата, ако имаш път може да ги попиташ за мостричка.

YSL Rouge Volupté Shines

+ още снимки и ревю тук

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 09:54 от Elle-même

# 51
  • Пловдив
Червилата на Лоран много ми харесаха,силно пигментирани ли са? Или се доближават до шайна на Шанел? Hug

# 52
  • София
Elle-même, благодаря ти   bouquet Значи и аз от Hydra Life имам мостричка.
Консултантката в Сефора обаче ми даде мостра и от ББ крема на Dr. Brandt. Днес съм с него. По принцип е сив и много воднист. За секунди обаче върху лицето си променя цвета и покрива много добре. На мен много ми харесва  Heart Eyes

# 53
  • София
За нищо  Hug Аз ще се постарая тези дни да пробвам и на ЕЛ новия ББ Докато са ми пресни впечатленията от диорския, да мога да сравня.

armira, не са силно пигментирани, но на 2 пласта покриват идеално.

# 54
В Сефора ми дадоха мостра на спиралата, ако имаш път може да ги попиташ за мостричка.[/color]

Скрит текст:
YSL Rouge Volupté Shines

+ още снимки и ревю тук

Леле, страхотни цветове - до един ми харесват  Heart Eyes

Ел, как така мостра на спирала?

# 55
  • Пловдив
Самсара,повечето големи марки имат мостри на спиралите.Представи си спиралата ,но в много малък размер и милилитър.На мен ми подариха новата на диор. Peace

# 56
  • София
Ами мини спиралки Simple Smile Примерно тази на Шанел е супер смешна - в тубичка като мини глосче. Мострата на Диорската е разкошна - като истинска спирала, само че в по-малък размер. Преди също са ми давали мостри на Шанел - тогава бяха в хубава опаковка, сега сигурно пестят от материал Simple Smile

# 57
Самсара,повечето големи марки имат мостри на спиралите.Представи си спиралата ,но в много малък размер и милилитър.На мен ми подариха новата на диор. Peace

Благодаря  Peace
Нито са ми подарявали, нито са ми предлагали, а не е като да не съм пазарувала от тях.

# 58
  • София
Аз вчера уцелих някаква промоция, всички бяха много отзивчиви и даващи Simple Smile

# 59
  • Torino,IT
Elle, мерси за ревютата, аз реших да поръчам Nude in private накрая, после ще споделя отзиви.
Само да ми го даде в наличност в feelunique. Peace

Общи условия

Активация на акаунт