MAC & Sephora - 11 тема

• 47 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
В Сефора ми дадоха мостра на спиралата, ако имаш път може да ги попиташ за мостричка.[/color]

Скрит текст:
YSL Rouge Volupté Shines

+ още снимки и ревю тук

Леле, страхотни цветове - до един ми харесват  Heart Eyes

Ел, как така мостра на спирала?

Oлеле, много ми харесват и на мен всичките Волуптета.Нямам търпение да ги забода на тоалетката.

Да спомена, все пак че новите Шайни на Шанел ще са с 35 процента по пигментирани от предишните.

Майчице, пак ще се овъртя в червила.

# 61
- Пейнт пот-а. Пак да кажа - невероятно прекрасен цвят. На очите днес напправих следния грим - пайнт пот-а на подвижния клепач, над него на костта Simple Smile сенките на МАК в цвят Quarry, във вътрешния ъгъл на очите и под веждата пигмента Ванилия. Получи се прекрасно (рядко го казвам за себе си, но наистина много красиво седи). Но все пак не може всичко да е прекрасно - беше ми много трудно да работя с пигмента. Пробвах с четка, с пръсти, и с двете, та се получи пълна мазаница. За да се получи хубавият цвят на пейнт пот-а трябва да се напласти. А като се напласти става на парцали. Денси, при теб как стана? Може би аз не правя нещо както трябва, не знам. Сложих от пейнт пот-а и на скулите за хайлайтър иииии  Heart Eyes  :
Аз го нанесох новия Пейнт пот леко, първо с четка, по целия клепач, но нещо не ми беше удобно, та заложих на пръсти и се получи много добре. Силно блестящо е и бляскавите частици стояха абсолютно цял ден. В края на клепача сложих сините минерални сенки на Мас и много се харесах. Не ми трябва напластяване от Пейнт пота, защото ще ми дойдат много блясъците, но ще пробвам да видя как ще стане.

Спиралата на Шанел ми харесва наистина много. Не са ми прави миглите и имам невероятен обем. Също така е хубаво черно.

# 62
  • Пловдив
Момичета имам нужда от коректор с който да прикривам пъпчица или петънце когато е необходимо - бихте ли ми ме насочили към нещо добро?
Интересувам и от добър молив/сенки за подчертаване на веджите?
 Hug

# 63
Кога се очакват новите арчита?
Освен това се чудя  и на 187 номер четка, имам 129; 217 и 219 , дайте някоя must have  Thinking
Пейнт понт ползвам Painterly и съм ежедневно с него, ползвам го като база, страхотен продукт  Peace Обмислям и спиралата им Оpulash.;
Наближава така дългоочакваната ми командировка и просто искам да набележа някои неща

# 64
  • в 1001-та нощ
...
Интересувам и от добър молив/сенки за подчертаване на веджите?
 Hug

защо държиш сенките да са специално за вежди? аз ползвам каквито имам за клепачи  Peace

# 65
С нетърпение очаквам Archie`s Girl и особено един пигмент... Heart Eyes
Някаква информация да има кога горе-долу се очаква колекцията? Rolling Eyes

# 66
  • Sofia
С нетърпение очаквам Archie`s Girl и особено един пигмент... Heart Eyes
Някаква информация да има кога горе-долу се очаква колекцията? Rolling Eyes
Вчера в Мак ми казаха, че след около месец ще ги заредят.

# 67
На мен ми казаха, че очакват нова колекция в края на този месец - може би става въпрос за същата колекция  newsm78 Аз чакам червилата Heart Eyes

# 68
Да Арчи края на този месец. Аз чакам синия пигмент.

Ел, днес напластих Пейнт пота доста, не видях парцали, с пръст пак го правих. В ъгъла сложих от зелените, минерални сенки на Мас и спиралата на Шанел, без абсолютно нищо друго. Добре се получи. Пейнта сложих и като хайлатър и отдолу руж на ЕЛ.

# 69
  • София
Добре, а как нанасяте пейнт пота като хайлайтер?
В смисъл-четка, пръсти? А разнася ли се равномерно като консистенцията му не е прахообразна? Thinking

# 70
Аз го нанесох много леко с пръст и размазах над скулата добре, защото е много блестящ. Отдолу руж и стана добре.

# 71
  • София
Хм, понеже имам един такъв блестящ продукт с подобно действие като пейнт пота и ще пробвам и аз така тогава. Peace

# 72
Брей, този път много ще подраним ако докарат Арчитата още този месец  Simple Smile
Немците ще ги имат от март.
Кажете още от сега дали има много навити за тази колекция да знам дали да мисля за други възможности  Grinning

# 73
Аз не съм фен изобщо - не ми харесват опаковките , ама грам! Изглеждат ми евтини и пластмасови.  Close Обмислям само единият руж, със сърчицата (ако го внесат при нас, де)

# 74
Е то точно него го обмислят сигурно още 10 човека поне Grinning А те я докарат 5 броя, я не

Общи условия

Активация на акаунт