MAC & Sephora - 11 тема

• 47 433
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Аз към ружа нямам желания, но към пигментите да...дано да се вредя де.

# 76
Е то точно него го обмислят сигурно още 10 човека поне Grinning А те я докарат 5 броя, я не
Така е, всички го обмисляме сигурна съм. Laughing Hug И всички ще го купят и в това съм почти сигурна. дано има като миналия път много бройки докарани.
На мен обаче пигмента MAC Lucky In Love Pigment много ми харесва, но не се знае на живо де.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 12:45 от densi

# 77
  • Пловдив
Мен също все още нищо не ме е грабнало от тази колекция, иначе се оглеждам точно розов руж със сатенен финиш искам да е, какво ще кажете за MAC dainty  ?  Малко съжелявам , че не всех от предната колекция Amber -ружа , stereo rose или някой от другите минерални ружове  Blush , по финансови причини трябваше да избера само един .... ,който обаче си го използвам всеки ден  - porcelain pink , много съм доволна от него!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 13:37 от aH~

# 78
С нетърпение очаквам Archie`s Girl и особено един пигмент... Heart Eyes
Някаква информация да има кога горе-долу се очаква колекцията? Rolling Eyes
Вчера в Мак ми казаха, че след около месец ще ги заредят.
Благодаря. Peace

# 79
Хубав е Dainty, Warm Soul също си заслужава  Peace

# 80
Хубав е Dainty, Warm Soul също си заслужава  Peace

Сега ги гледах в сайта и много ми хареса, нямам търпение да отида скоро до магазина  Embarassed А с коя четка ги нанасяте, имам предвид минералните ружове и въобще ружовете и скинфинишите

# 81
Нанасям ги с една на Гош, която е плоска и само потупвам по бузите.
Тези ружове страшно много се разпрашват и за това никога не завъртам четки в тях. Дори ако ползвам 168 пак само леко захващам цвета без да бъркам в кутийката.

# 82
Мерси Жаки   bouquet Аз имам 129 и една скосена на Барбара Хофман, да пробвам с тях, как мислиш? Но пък 129 ми се струва много голяма  Thinking

# 83
Мерси Жаки   bouquet Аз имам 129 и една скосена на Барбара Хофман, да пробвам с тях, как мислиш? Но пък 129 ми се струва много голяма  Thinking
Да, може да ти е голяма, кутийките на минералните ружове са по-мънички. И като грамаж са само половината от обикновените ружове.
А и на мен лично ми е жал като се разпрашват толкова силно. При редовна употреба бързo намаляват.

# 84
  • София
Заявявам тържествено, че аз Арчита не искам Simple Smile

За Пайнт пот-а - Денси, ще се пробвам пак и ще гледам да съм по-пестелива. Явно слагам много продукт. А хареса ли ти като хайлайт? На мен много  Heart Eyes

Bare Study днес го пробвах като хайлайтър - също седи мнооого добре!

# 85
Да хареса ми, но имам наистина много хайлайтъри и този няма да го ползвам така, а ще си го пазя за очи. Не искам другите да ми застояват, въпреки че това е на практика невъзможно.
То какво ти разказвам на теб точно и ти си в същото положение. Hug  bouquet

Ел, между другото те съветвам да отидеш в Блик и на да намериш бялата, супер блестяща пудра на Колистар. Много е добра наистина. Peace Аз все по-често я ползвам и смятам, че е задължителен продукт за всички, които са супер зарибени по хайлатъри и въобще по грим. Няма друг хайлайтър който да прави точно такъв блестящ ефект. Ако не я намериш ми пиши аз да ти я търся. Hug

# 86
Денси, е как можа сега да кажеш това ooooh! ooooh! ooooh!

# 87
  • София
На мен обаче пигмента MAC Lucky In Love Pigment много ми харесва, но не се знае на живо де.

Ауууу разкош  Heart Eyes.

# 88
Е как аз на теб това отдавна съм ти го казала.  HugТи още ли не си я взела? Това е просто недопустимо за теб. И цената и е горе-долу добра.
Жаки, тя изглежда супер откачено блестяща, но става за абсолютно всякакво ползване и наистина е различен продукт. Аз я ползвам почти всеки ден. Шанела ми така си стои, за сметка на тази.
Да я търся ли и да сигнализирам къде я има?
На Витошка първия със сигурност няма повече.

# 89
  • Пловдив
И аз от Арчита не искам нищо,но пък искам Герлен! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт