MAC & Sephora - 11 тема

• 47 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Е как аз на теб това отдавна съм ти го казала.  HugТи още ли не си я взела? Това е просто недопустимо за теб. И цената и е горе-долу добра.
Жаки, тя изглежда супер откачено блестяща, но става за абсолютно всякакво ползване и наистина е различен продукт. Аз я ползвам почти всеки ден. Шанела ми така си стои, за сметка на тази.
Да я търся ли и да сигнализирам къде я има?
На Витошка първия със сигурност няма повече.
Недей да търсиш Hug Като имам време тези дни ще разгледам да го видя това чудо неземно Flutter

# 91
  • София
Денси, дай снимка на тази пудра - не мога да се ориентирам в нета  Hug

# 92
# 93
  • София
Мерси   bouquet
Много блясък, много нещо Laughing
Май не съм я виждала в Блика, който посещавам.

# 94
Денси, запали ми чергичката! Joy Hug Heart Eyes  
Аз си взех от другата златна пудра на Колистар, но тя е по-скоро като златната на Шанел, с видими частици, супер блестяща. Сега май искам и тази. Трябва да видя и розовия пейнт пот, а така старателно и съзнателно избегнах Мак онзи ден. За Арчитата се насилвам да си харесам нещо само заради името.

# 95
Мерси   bouquet
Много блясък, много нещо Laughing
Май не съм я виждала в Блика, който посещавам.
Много наистина, но за моя изненада като се внимава разбира се, не стои просташки.

# 96
  • Torino,IT
Пудрата на Колистар е страхотно блестяща, много е хубава, но и при мен Шанела като че ли стои неупотребяван, не знам къде да го слагам, а малкото пъти когато съм го ползвала имам чувството че не личи и само се оглеждам навън по витрините да се гледам. Joy Joy hahaha
Да питам за новия BB крем на Clarins какво ви е мнението, с 25 SPF фактор е, което за мен е много голям плюс, защото  с настъпването на хубавото време ми се образуват петна по лицето, ужасни, също така четох че имал 3D Eclat за изравнване, премахване на зачервености и озарява.
Определено ще го тествам Peace

# 97
  • София
Имах тази пудра на Колистар доскоро, но я подарих на приятелка, защото блясъчетата при мен светеха само на слънце или изкуствено осветление, а в мрачно време примерно стояха като светлосивкави прашинки, посипани по кожата.
Денси, ти забелязала ли си някакъв подобен ефект?

# 98
Не, но специално ще обърна внимание утре. Hug

# 99
  • София
Благодаря  Hug, много ще ми е интересно да разбера дали само при мен се е дължала така.   bouquet

# 100
  • в 1001-та нощ
densi, каква е цената на тази пудра?

# 101
Момичета, знам, че сред вас има големи почитателки на ружа и искам да попитам нещо - в търсене съм на шоколадов руж. Не знам как ви звучи това, но ми се ще да опитам нещо различно от нюансите тип розово-коралово-изчервено-засрамено. Не че не ги харесвам и ползвам, но ми се ще да имам нещо по-контрастно, но същевременно подходящо за ежедневна употреба.  Mr. Green

# 102
Пробвай MAC Sweet as Cocoa, Margin, Raizin, Format, Harmony, Sunbasque.
Обаче да знаеш, че прекалено кафеникави ружове състаряват. Особено пък ако си със светла кожа Peace

# 103
densi, каква е цената на тази пудра?
Тя е намалена от над 50 лв. на около 30- тина, но точната сума не си спомням, защото тогава купих доста неща от Блик. Hug  bouquet

# 104
Пробвай MAC Sweet as Cocoa, Margin, Raizin, Format, Harmony, Sunbasque.
Обаче да знаеш, че прекалено кафеникави ружове състаряват. Особено пък ако си със светла кожа Peace
Хм, не го знаех това, със светла кожа съм, обаче съм с жълт подтон и затова смятах, че кафявото ще е добра алтернатива на розовот.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт