MAC & Sephora - 11 тема

• 47 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Най-младежкият вид придава коралово-прасковената гама (просто защото имитира естественото изчервяване).
Но не пречи да пробваш и с по-кафяв цвят дали се харесваш.

# 106
  • USA, Steak State
За руж с такъв цвят ползвам един бронзър на Ести
Bronze Goddess Soft Matte Bronzer 01.

# 107
  • Torino,IT
Пробвай MAC Sweet as Cocoa, Margin, Raizin, Format, Harmony, Sunbasque.
Обаче да знаеш, че прекалено кафеникави ружове състаряват. Особено пък ако си със светла кожа Peace

Margin е прасковен руж със златисти отблясъци, не е в никакъв случай сред кафявите тонове Peace

# 108
За мен това изобщо не е прасковен руж, по-скоро пясъчно теракотен. За това съм го добавила да го погледне.
Определено е различен от тези, които са по-масови

# 109
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, много интересен коментар по заснемането...снимката бях решила, че е взета от интернет, много добра ми се видя  Mr. Green

Аз много се дразня - много си го харесах този проклет голд депозит и го искам ВЕДНАГА..а не ми звънят от магазина, че са получили. Нямам търпение  Crossing Arms Знам, че е детинско, ама ...искам го и това си е.

# 110
  • в 1001-та нощ
densi, каква е цената на тази пудра?
Тя е намалена от над 50 лв. на около 30- тина, но точната сума не си спомням, защото тогава купих доста неща от Блик. Hug  bouquet

Мерси, минах днес, но като че ли я нямаше, утре пак ще видя, а бях решила и че е на Пупа и   ooooh! ooooh! ooooh! но пък си взех две други прелести на Пупа

Pupa Precious Powder Sparking Powder ( Eye & Cheekbones ) # 01 & # 02

# 111
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Прочетох линка на един дъх,толкова масторски и интересно написан,държа ме в напрежение,все едно змията ще ухапе някой всеки момент.
Кажете повече за списанието,ново ли е?

Благодарности,че ми напомнихте на Пейнт Потчетата на МАС.Имам си едно,Painterly,купено преди месец-два поне,набутано в шкафа и съвсем забравено.Като гледам какъв е телесен цвят,най-вероятно съм го купувала за база.Помня ли?   33uu
Днес отново бях с Soft & Gentle,разкошен скинфиниш.Така ми пасна на кожата и лицето. (не забелязвам обриване,дано,дано...) Голд Депозита също го гледах/пробвах на ръка,но ми се стори много тъмен.

Апропо,вече съм с 10-то червило на Герлен Руж Отоматик,лека,полека си ги събирам.Поръчах и 03 на Метеоритите,но все още съм с резерви,както и Теракота бронзираща пудра.Въобще - Герленски дни при мен.

# 112
# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Beautyholicа ти си много светла и наистина голд депозита може да е силен за теб. Аз също съм светла, със сини очи, но се харесах с него. Стабилно се бях намазала за проба. Но всъщност е продукт, който трябва да се нанася съвсем леко и без руж. Тогава стои божествено. Ето този ефект с голда искам да постигна на скулите си - http://www.thehollywoodheels.com/2011_06_01_archive.html

Иначе пробвах отново джентъла, но за него задължително трябва руж, на моето лице идва доста безцветен, само блясък.

Колекцията на Риана изглежда много добре, лично за мен това червило е абсолютно неприложимо, но на Риана много й отива. Интересно пудрата каква е?

# 114
И аз съм супер светла, но се харесах и ще си взема Голд Депозита.

п.п. Блога на Мария http://www.lamartinia.com/

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 10:49 от densi

# 115
  • Пловдив
Денси,има ли разлика между цвета на диорският прасковен руж и супер оргазъма?
Нали съм на тема руж.. Hug

# 116
Аз нямам Супер Оргазма, но имам Оргазма. Супер Оргазма има супер, големи, блестящи частици брокати, които съм чела че се ръсят, но не съм пробвала лично.
Смятам, че има разлика между Оргазма и прасковения руж на Диор. Какво му се чудиш на него? Hug

# 117
  • Пловдив
Гледах разни слочове и нали ръцете ме сърбят...да идва по бързо събота да си  взимам диорчето дето ми е легнало на сърце:mrgreen: Hug
А ББ на диор (новото) е превъзходно за моята кожа,благодаря ти че ме насочи към него Hug Hug

редактирам се

Какво ви е мнението за PIXI ? Напоследък все техни неща ми изкачат пред погледа.. Grinning

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 11:18 от armira

# 118
От страницата на Ести - "Tom's Tuesday Tip: “Blush is not a trend; you have to choose your blush based on the color of your skin."  Истина си е...

# 119
  • GYM
Самсара, уцели ме право в сърцето с тази прелест Heart Eyes Отдавна търся точно такъв розов руж Blush дали го има в Леро или Бютизоната?

Общи условия

Активация на акаунт