MAC & Sephora - 11 тема

• 47 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Той мисля е нов и го няма още този розов руж, но има други розови.
Армирка, на мен същото новото ББ на Диор ми пасва отлично. Hug Hug

# 121
  • в 1001-та нощ
И аз съм супер светла, но се харесах и ще си взема Голд Депозита.

п.п. Блога на Мария http://www.lamartinia.com/

добре, че го пусна, снощи - така се зверих къде е статията  Blush

# 122
  • София
Много ви изпуснах в тази тема. Доста интересни неща сте коментирали.
Ел, чакам с нетърпение снимки с новия Paint Pot.
Снимката с четките на МАС в първият пост наистина е много ценна!   bouquet
Денси, за темата  Heart Eyes

# 123
Самсара, уцели ме право в сърцето с тази прелест Heart Eyes Отдавна търся точно такъв розов руж Blush дали го има в Леро или Бютизоната?

Нов е. Следи за него. Ако го видя някъде, някога ще ти сигнализирам  Grinning  Hug

# 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Diorskin Nude BB Creme ли става въпрос? Имам го и тези дни ще го снимам.

Четох за колекцията на Риана и МАК,макар че на пръв поглед и от снимка нищо не ме грабна.Всъщност концертите на 4 и 5-ти май(финалния концерт),когато споменават за лансирането на колекцията са в Бруклин,но още мин. седмица хубавите места вече бяха разпродадени.Иначе турнето й стартира от март и обикаля ийст кост и нагоре до Монтреал.Аз ще ходя през април и съм сигурна,че ще направи голямо шоу.

# 125
За най-новия ББ крем в розова опаковка на Диор от пролетната колекция.

На Риана и Мас бих взела продукт с чисто колекционерска страст.

# 126
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз заглеждам ето този ВВ крем, обаче и от него няма моя цвят в момента  Tired

http://www.musingsofamuse.com/2012/12/mac-prep-prime-bb-beauty-b … iew-swatches.html

Междудругото в МАС дават ли мостри? Иска ми се да пробвам ВВ крема ден-два как се държи, трайност, на различна светлина?

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 18:50 от gadamer

# 127
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ясно,ясно.Аз говоря за ето този http://www.sephora.com/diorskin-nude-bb-creme-P377753?skuId=1487651.
Така като гледам,нямат видима разлика с розовата опаковка Thinking

# 128
Междудругото в МАС дават ли мостри? Иска ми се да пробвам ВВ крема ден-два как се държи, трайност, на различна светлина?
Не не дават. Peace

# 129
Ако си поискаш ще ти дадат. На мен са ми давали и без да искам. Имат си контейнерчета и ти отсипват.

# 130
Знаете ли цената на ружовете на Кларанс? Искам светло прасковен цвят и харесах един техен. Приемам и други идей  Hug

# 131
  • Пловдив
70 или 72 лв са в БЗ тези ружове  Hug

# 132
Не мога да не споделя - Арчитата дойдоххаааааа!   
Преди малко ми изпратиха мейл, че са налични вече на сайта и поръчах едно червилце - Бети Брайт, два ружа Крийм Сода и две бюти пудри Флатър Ми.   Реших да се запася.   Дано ми харесат на живо и да си оставя всичките.  Иначе като дойде и в магазина колекцията може и още нещо да забърша. 

# 133
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз имам Бети Брайт червилото - не е цвят за всяка жена,но ти пожелавам да се сприятелите. Simple Smile Крийм Содата също е красавица.

# 134
Аз в червилото не се съмнявам изобщо, обожавам такива цветове и ми отиват. По скоро се притеснявам ружа дали ще се вижда на моята кожа. Но ще разбера след няколко дни.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт