MAC & Sephora - 11 тема

• 47 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Още снимки на DIOR ADDICT ICONIC GLOSS

И YSL с BB-крем

Нова снимка на лаковете на Шанел от AVANT PREMIERE

# 136
  • София
Запис и от мен в темата   bouquet

Разгледах доста от новите колекции, вкл. YSL. Много ми хареса ментовата гилза и балсама, но за щастие разума се обади и не го купих  Laughing Като цяло нищо не ме впечатли, явно понякога има такова пресищане.
Гледах и оргазмите на NARS, Glynda, Naked basics,... ами не ми трябват. Strenght колекцията пък грам не ме грабна.

Мисля да изляза от апатията и да си купя метеоритната база Heart Eyes Скоро казахте, че излиза нова, нали? Дали да я изчакам  Crazy

# 137
  • София
Страхотна нова колекция на Сефора - http://www.temptalia.com/disney-jasmine-collection-by-sephora-for-spring-2013

# 138

Разгледах доста от новите колекции, вкл. YSL. Много ми хареса ментовата гилза и балсама, но за щастие разума се обади и не го купих  Laughing

Къде е изляла колекцията на YSL ? Rolling Eyes
Днес в БЗ я нямаше.

# 139
  • София

Разгледах доста от новите колекции, вкл. YSL. Много ми хареса ментовата гилза и балсама, но за щастие разума се обади и не го купих  Laughing

Къде е изляла колекцията на YSL ? Rolling Eyes
Днес в БЗ я нямаше.

Гледах ги в чужбина. Гледах суочове днес на coral intuitive обаче и малко ме е яд, че не си го купих, но се хвърлих да гледам ментовия балсам и това не съм го отразила Simple Smile

# 140
# 141
  • USA, Steak State
Както при Пепеляшка пак цветовете на сенките не са моят тип от голямата и малката палитра . Sad
НО ще разгледам и на живо тия дни ако се домъкна до Сефора.
Нямам търпение да видя Сефора коя друга принцеса ще направят на колекция. Simple Smile

Я кажете кой си взе желето на Ести, че му се чудя. Май ще ми е много блестящо. Мисля да си взема Ланкомския руж от "влюбената колекция"- по прасковения цвят ( какво ми става с тези прасковени ружове не знам) и една Айрин палитра за лице на Ести.

# 142
  • Отвъд алеята зад шкафа
За желето на ЕЛ ще пасувам- гледах го по ревюта и не ми харесва наситеното бонбонено розово.Искаше ми да е повече хайлайтър с розов нюанс, а не лъскав розов руж. Предишни желета в златисто-кафяво ми допадат повече. С това розово на бузите ще съм като румена циганка  Laughing

Колекцията на Сефора ми харесва, но трябва да имам пари за герленската тера ора, някой летен скинфиниш от МАС и ....Черната орхидея. Така че за мое огромно съжаление няма да се разхвърлям в други посоки  Cry

В понеделник ми пристига супер оргазма и ще пусна снимки.

# 143
Пускахме пролетната на Ести, нали...ето я с цени  Wink - http://www.esteelauder.com/AerinBeauty/products/mpp/index.tmpl?C … EGORY_ID=CAT10725..харесах си точно три нещица.

# 144
  • Torino,IT
TheBlackWidow, желето аз го взех и съм много доволна, има някакъв студен оттенък и си седи точно като хайлайтер с нежно розов оттенък.
Наистина първоначалното пробване на ръката те оставя с впечатление за наситено розово, но нанесен на лицето изобщо не е розов, по скоро розовото се губи за сметка на озаряването.
Пак казвам не е топъл тон, ако търсиш нещо такова прасовения руж на Диор е по удачно решение.
А колекцията на Аерин ще се пуска ли в Европа и кога?

# 145
  • София
При нас още няма пролетната на Ел ( с желето )  Tired

# 146
Няма и да я има скоро доколкото разбрах. Ланком също няма. Аз искам розовото желе, но и руж на Ланком и не знам как да избера, защото два не ми трябват въобще. То и един, но пусто колекционерство при желетата. Whistling

# 147
  • София
Денси, ти както си ги взимаш всички желета, не може да пасуваш това  Hug После ще се чудиш къде да го намериш (в Скай Сити в Драка винаги остава по-дълго по някоя бройка). Вчера в Сефора ми казаха, че би трябвало да идват скоро, но не знам до колко са наясно и те.

# 148
Денси, ти както си ги взимаш всички желета, не може да пасуваш това  Hug После ще се чудиш къде да го намериш (в Скай Сити в Драка винаги остава по-дълго по някоя бройка). Вчера в Сефора ми казаха, че би трябвало да идват скоро, но не знам до колко са наясно и те.

В Драка цените по-високи ли са?..принципно, не за конкретно нещо

# 149
  • София
Не съм обръщала внимание. За Ланком, ЕЛ, Клиник са каквито са дадени от дистрибуторите (бяла и декоративна козметика), за средния клас козметика - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт