MAC & Sephora - 11 тема

• 47 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
В Драка е по-евтино от Мориа!  Peace

# 151
Денси, ти както си ги взимаш всички желета, не може да пасуваш това  Hug После ще се чудиш къде да го намериш (в Скай Сити в Драка винаги остава по-дълго по някоя бройка). Вчера в Сефора ми казаха, че би трябвало да идват скоро, но не знам до колко са наясно и те.
О не ще го взема със сигурност за колекцията. Hug Чакам да ми се обадят веднага щом дойдат пък да видим.

Нямам търпение на дойде Глиндата. Все за нея мисля и някак се изнервям. Да ме пита човек защо?! Като че нямам. Whistling

# 152
Аз онзи ден май мернах някъде In love... серията на Ланком.  newsm78

# 153
В Драка е по-евтино от Мориа!  Peace

Благодаря  Peace

# 154
Момичета, кажете от къде поръчвате малките пигменти на МАС, и с коя четка се нанасят най- лесно. Не съм взимала досега и се замислям  Thinking И друго- кой цвят като начало бихте ми препоръчали

# 155
  • София
Мостри на пигменти - от thebodyneeds2.com и http://www.makeupgeek.com/ Лично на мен най-удобна ми е 239 на Мак.

Vanilla е прекрасен цвят, Naked, Teal, всъщност най-добре разгледай и прецени. Гамата е огромна и много красива  Blush

# 156
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Guerlain Rouge Automatique #143 Nahema. http://coquelicotta.com/?p=4007 и заминавам на фризьор.Този път ще се направя перхидролено русо.

# 157
MAC Candy Yum Yum или Chanel Rouge Allure Velvet L'Exuberante???

Трябва ми ярко розово матово червило. Според вас кое е по-добро?

Мерси!

# 158
За мен това на втората снимка  Peace

# 159
  • Пловдив
И аз съм за второто Peace

Някой да има отзиви за този руж? Hug

# 160
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам го,но го пробвах в парфюмерията.Интересно поднесен под форма на сърце,но ми стои блед на кожата(а аз съм доста бяла),тоест не ми е достатъчно пигментиран.Между хайлайтър и блъш е по-скоро.Накратко,и много по-хубави има на пазара вмомента.По памет струва около $30.

# 161
Здравейте Simple Smile
Къде в София се продава козметика на Лаура Мерси (Laura Mercier)? Освен това ако може някой да ми препоръча хубав коректор на МАС, защото рядко си купувам от тях и не им знам продуктите. Мерси предварително Hug

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 01:24 от so.perfect

# 162
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доколкото знам,Лора Мерсие не се продава в България.

# 163
Епона, от двете червила Шанела е много по-добър. Hug

И аз харесвам ружа сърчице на Too Faced и го чакам да го заредят да го видя.

# 164
Доколкото знам,Лора Мерсие не се продава в България.

Бях ги виждала да се продават в БГ страницата на Strawberry.net и затова питах. Мерси все пак Peace

Общи условия

Активация на акаунт