MAC & Sephora - 11 тема

• 48 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Torino,IT
Точно вчера си търсех такова тюркоазено зелено, изрових интернет направо Joy Joy
Накрая прецених че ако го намеря ще си го взема на индивидуален цвят, харесах на Колистар едно страхотно, но за лятото ще е определено Peace
Иначе колекцията на Ел ми харесва Peace
Ел, за базата прецени ти кога можеш да дадеш обстоен коментар Hug

# 211
Имам едно въпросче, не знам дали е много за тази тема, но все пак  Embarassed
Някой може ли да ми сравни двете бази за лице на Герлен и тази на Кларинс, коя от трите е най-подходяща за мазна кожа, да задържа най-дълго фдт, да прикрива фини линийки  Hug

# 212
Днес с кафявия пясък на ноктите, сигурно като половината тема  Laughing

Този от Оз колекцията ли имаш предвид?  Blush

# 213
  • Отвъд алеята зад шкафа

liquid sand на OPI от колекцията с Марая Кери.

# 214

liquid sand на OPI от колекцията с Марая Кери.

Той не е ли черен с червен глитър?  Shocked

# 215
Не е черен. По-скоро е много тъмно, винено. Невероятно красив. Аз съм с лилавия и той е уникален. Много ми харесват всички пясъчни лакове.

# 216
Мен ми се струва, че основата е черна, а червеният глитър го прави да изглежда винен. Да де знам, на мен така ми се струва, а го имам от известно време... Наистина е страшно красив.

В никакъв случай обаче не бих го нарекла "кафяв". Това ме изуми... Този от Оз е кафяв...

newsm78

# 217
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, не е кафяв, винен е, но аз така си го кръстих  Mr. Green

# 218
  • Пловдив
Не издържах! Взех и аз stay the night Mr. Green
Аз се лакирам само в червено,ако успея да се приема ще е огромна крачка за мен,ако ли не -отива в една приятелка Peace

# 219
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз поръчах също червения и лилавия, взех и бежовия от серията - неочаквано много ми хареса на нокти.

# 220
За спиралите на MAC какво ще кажете ? Чета отзиви ,че не са им силната страна. Confused

# 221
За спиралите на MAC какво ще кажете ? Чета отзиви ,че не са им силната страна. Confused
Като човек, който не е специалист по спиралите, а и миглите са ми доста рехави и късички, та каквато и спирала да си сложа не мога да очаквам чудеса - на мен моята спиралка си ми харесва.
Аз имам само една тяхна спирала и бих пробвала и другите им спирали.
Моята не ми се рони, успявам да я махна без да се налага да трия прекалено много, не ми се размазва - какво повече да искам  newsm78 Чудеса при мен се постигат само с изкуствени мигли.  Mr. Green Rolling Eyes

# 222
Аз търся ефект "изкуствени мигли"и досега съм най-дволна от Лаш Архитект, но имам желание да пробвам нещо на MAC. Hug

# 223
Екстра са си спиралите на Мас.

# 224
  • София
Момичета, тези пясъчни опита има ли ги вече в Бг или от нета поръчвате?
Да знам дали утре да се разкарвам до мола.

Общи условия

Активация на акаунт