MAC & Sephora - 11 тема

• 48 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Torino,IT
В чуденка сам.... newsm78
Каква е разликата между палитрите на UD Ammo 2 Palette и UD Ammo Shadow. И двете ги има в Бюти бей.
Цветовете са еднакви, първата струва с 5 евро по малко от втората, , цветовете на картонените кутии (опаковката) с логото на UD e различна и четките са им различни.
Зачудих се защото в Сефора се предлага втората, която е по скъпа, а навсякъде в Интернет има първата, включително и в Темпталия където коментарите са от 2013, а някои от потребителите говорят за оригинална Аммо палитра и второ издание на палитрата с по високо качество на самите сенки.
Но коя е оригиналната и коя е новата???

# 196
аз само да питам че нещо не разбрах newsm78за спирала, подарък с мартенския брой на списание  Elle--правилно ли схванах newsm78

# 197
  • Пловдив
babuza, до колото разбирам  Lindita живее в Торино,тяхното списание няма общо с нашето Mr. Green

# 198
  • Torino,IT
Да, за италианския брой на Elle става въпрос Peace

# 199
# 200
Lindita, не можах да разбера каква е спиралата в списанието Ел и за кой брой става на въпрос? Подсети ме да си го взема  Simple Smile, тази година не съм го купувала.

# 201
  • София
Вчера бях с базата, но ми е рано още за впечатления - носих я само половин ден. Днес отново я сложих, ще видим как ще е  Hug

Денси, хайде пак ново желенце  Heart Eyes

Estée Lauder Bronze Goddess Collection for Summer 2013

# 202
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ееее, тия хора жал нямат ли бе? Но....аз оставам твърда. Понеже не мога да имам всичко, искам да имам няколко най-желани продукта, а всичко останало изобщо, ама изобщо не ме блазни  Whistling

# 203
И на мен нищо от ЕЛ не ми харесва от тази колекция. И желето ще пропусна. Много е подобно на моите и не ми се дават 100 лв., да виси просто ей така.

# 204
  • София
На мен желенцето ми допада  Twisted Evil Пасувах от предишните, все нещо не ми харесваше в тях, но това ми е крайно симпатично  Heart Eyes

# 205
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз не бих го отказала, ако ми го подарят  Hug

Днес с кафявия пясък на ноктите, сигурно като половината тема  Laughing

# 206
да питам спешно--мъжо Wink дава зор за крем и околоочен--клони към  Shiseido ,Biotherm --дайте идеи моля-пиша тук, тъй като ми се струва че сте по адекватни откъм асортименти Praynig  bouquet

# 207
Elle-même, мерси, че сподели! Тези дни тъкмо разглеждах снимки от колекцията на EL за лято 2012 и си представих какво ме чака сега пролетта... Но ето, че все пак ще се спестят пари   bouquet определено няма да ми отиват на много бяла кожа нито сенките, нито червилата.

# 208
  • Пловдив
И аз не бих го отказала, ако ми го подарят  Hug

Днес с кафявия пясък на ноктите, сигурно като половината тема  Laughing
Еееее само аз ли нямам?! Crazy Кажете от къде да го поръчам? Mr. Green

# 209
  • София
armira, има ги в ибей.

Общи условия

Активация на акаунт